Στηρίξτε μας

Σάμος: Του εκτέλεσαν τον σκύλο

27 Μαΐου 2014 19:55 | Καταγγελίες
Σάμος: Του εκτέλεσαν τον σκύλο

Νεκρό, δολοφονημένο με πυροβόλο όπλο εντόπισε σ’ ένα ρέμα κοντά στο σπίτι του στο νησί της Σάμου ο γιατρός Κώστας Πανιός το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαΐου τον σκύλο του τον Μήτσο. Το ζώο το αναζητούσε εδώ και μέρες χωρίς αποτέλεσμα και τελικά το βρήκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Κάποιος είχε δέσει τον σκύλο με σχοινί, καθώς ήταν πολύ φιλήσυχος, ώστε να καταφέρει να τον μεταφέρει ως το Φουρνιώτικο ρέμα στο Καρλόβασι όπου και τον εκτέλεσε. Τον Μήτσο ο κ. Πανιός τον βρήκε αδέσποτο και ταλαιπωρημένο στον Πήλιο και τον πήρε μαζί του για να τον σώσει…

SamosMitsos

Ο Μήτσος ήταν ένας τετράποδος καλοκάγαθος γίγαντας, που κάποιος άνθρωπος τον εξόντωσε, γιατί πολύ απλά δεν ήθελε να τον βλέπει!

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνουμε όταν εντοπίζουμε ζώο να ζει μονίμως σε μπαλκόνι

Έκκληση για τη σίτιση 130 σκυλιών στη Σάμο κάνει το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. MARIA korinis

    Ντρεπωμε να λεω οτι ειμε Ελληνίδα ΝΤΡΕΠΩΜΕ .αισχος αισχος λυπαμε φιλε ΚΩΣΤΑ παρα πολυ.και ειμε ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΥΜΠΑΘΑΜΕ .ΑΛΛΑ ΕΙΜΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ....:)

  2. Maria Xristop

    Κωστα το ξερεις ποσο λυπηθηκα.θελω να ξερεις μονο,οτι ηταν σαν να χασαμε το δικο μας.δεν θελω στιγμη να σταματησεις να ψαχνεις.το χρωστας στο Μητσο, και σε ολες αυτες τις χαμενες ψυχες.

  3. chrys

    Δεν ειναι, δυστυχως, το πρωτο περιστατικο σαν αυτο που συμβαινει στη Σάμο. Ζούσα εκεί πολλά χρόνια, το κράξιμο που έχω βιώσει για τη βόλτα που πηγαινα τα σκυλια μου (οι σακουλιτσες παντα κρεμασμενες στα λουρια) δεν περιγράφεται... τα σκυλιά δεν τα θέλουν καθόλου σε αντίθεση με τις γάτες που τους καθαρίζουν από κατσαρίδες και ποντίκια... Μακάρι να βρεθεί αυτός που έκανε αυτό το έγκλημα, να τιμωρηθεί μπας και παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι μισάνθρωποι.

  4. penny damianou

    Λυπάμαι τόσο πολύ για το γλυκό πλάσμα και για την κατάντια των ανθρώπων. Πού θα σταματήσει αυτό το κακό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.