Στηρίξτε μας

Χανιά: Πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια τον σκελετωμένο σκύλο;

10 Μαρτίου 2014 10:20 | Καταγγελίες
Χανιά: Πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια τον σκελετωμένο σκύλο;

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» το περασμένο Σάββατο ενημερώθηκε για ένα σκυλί που εντοπίστηκε σκελετωμένο μέσα σ’ έναν κάδο  σκουπιδιών στην περιοχή του Νεροκούρου. Μια κάτοικος της περιοχής, που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της, βρήκε το ζώο που βλέπετε στη φωτογραφία, κάτω από τις σακούλες των απορριμμάτων μέσα στον κλειστό κάδο. Αφού κάλεσε τον σύζυγο της και τους γείτονες άδειασαν τα σκουπίδια έβγαλαν έξω το σκυλί και κάλεσαν τον φιλοζωικό σύλλογο να το παραλάβει.

KadosSkoupidionNerokourouΕδώ μέσα βρήκαν το σκυλί

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Νατάσα Μπομπολάκη το σκυλί περιθάλπεται και μόλις συνέλθει θα αναζητηθεί και γι’ αυτό το κατάλληλο σπίτι. Θεωρείται απίθανο ο σκύλος να κατάφερε μόνος του να μπει μέσα στον κάδο, αφού το ύψος είναι μεγάλο και η αδυναμία του ζώου για να πηδήξει τόσο ψηλά εξαιτίας της ασιτίας είναι τεράστια.

XaniaSkeletomenosNerokourou

Συν τοις άλλοις ο κάδος εντοπίστηκε κλειστός και είναι πολύ πιθανό αυτός που έβαλε εκεί το ζώο να θέλησε να το εγκλωβίσει ώστε τα απορριμματοφόρο να το αποτελειώσει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται ζώο στα σκουπίδια. Εκεί καταλήγουν τα κουτάβια, τα γατάκια και όλα τα ανεπιθύμητα για τους ανθρώπους αδέσποτα. Κάποια στέκονται τυχερά και εντοπίζονται εγκαίρως πολλά απλώς πολτοποιούνται και πεθαίνουν με μαρτυρικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Βρήκε τον σκύλο πυροβολημένο στο Μάλεμε

Παλεύει για τη ζωή της η γάτα που πυροβολήθηκε & έμεινε παράλυτη στη Νέα Χώρα Χανίων

Έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία για τον σκύλο που βρέθηκε πυροβολημένος στον Πλατανιά Χανίων

Μαθήτρια Δημοτικού εντόπισε κρεμασμένο σκύλο στις Μουρνιές Χανίων και επέμενε να το καταγγείλει στην Αστυνομία!

Νέα Χώρα Χανίων: Κατήγγειλαν άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του πατώντας του το κεφάλι & δένοντας τον σε φωταγωγό χωρίς τροφή – νερό

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την δηλητηρίαση 2 σκυλιών των γειτόνων του στα Περιβόλια Χανίων

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων

Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων

Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων

Δεν τα κατάφερε ο σκύλος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και βρέθηκε πεταμένος στον δρόμο στα Κεραμειά Χανίων

Βρήκαν τον άνδρα που εγκατάλειψε τα 6 κουτάβια του στην Χρυσή Ακτή Χανίων και τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία

Βρήκαν εγκαταλελειμμένη την σκυλίτσα με τον τεράστιο όγκο στην κοιλιά στον Γαλατά Χανίων

Σκότωσε σκόπιμα τον σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του στο Πάνω Δαράτσο Χανίων

Κατήγγειλε τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να πετάξει κουτάβια στις Βρύσες Χανίων

Σκότωσε τον σκύλο συνθλίβοντας το κεφάλι του μ’ ένα βράχο στο Θέρισο Χανίων

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. caty

    Κα Αποστολάκη, ασχοληθείτε με την ουσία..Ασχοληθείτε με το γεγονός ότι στην περιοχή αυτή έγινε αυτό το έγκλημα, γιατί περί εγκλήματος πρόκειται. Παραδεχτείτε ότι και στον τόπο σας γίνονται φριχτά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια όπως γίνονται και σε άλλες περιοχές. Δυστυχώς στην Κρήτη γίνονται απαράδεκτα πράγματα και επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καθώς διένυσα κάποια χρόνια από την ζωή μου εκεί. Σίγουρα υπάρχουν και φιλόζωοι όμως η ουσία είναι ότι η κακοποίηση που δέχονται στην πόλη σας τα ζώα είναι πολυύσδιάστατη για να μην αναφερθώ και σε άλλα. Δείτε λοιπόν την ουσία ποια είναι και αφήστε την υποστήριξη των Χανίων ....και όποιων πόλεων.

  2. popi Apostolaki

    Εξοργιζομαι οταν ο οποιος δηποτε θελοντας να δημιουργησει εντυπωσειςκαι να προκαλεσει τον αναγνωστη πεταει κατω απο μια φωτο εναν τιτλο που καμμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα.Ενα σκυλι βρισκεται μεσα σ ενα καδο σκουπιδιων ..πως βρεθηκε εκει δε μας ενδιαφερει...ουτε το ψαχνομε..εχομε βγαλει συμπερασμα...καποιος κρετινος Κρητικος το πεταξε μεσα....Ηπροεδρος του συλλογου αποκλειει την περιπτωση το αδεσποτο και πεινασμενο σκυλι κατι να μυρισε και στην προσπαθεια του επεσε μεσα στον καδο...Ο καδος λεει ηταν ψηλος καικατα την αποψη της αποκλειεται να τα καταφερε...Ξερει η εν λογω κυρια τις δυνατοτητες ενος σκυλιου και δη πεινασμενου;;;Η ειδηση ειναι η συνεχεια και οχι οι εικασιες σας...Ενας χωρικος βλεποντας το σκυλι μεσα στον καδο καλει σε βοηθεια τους γειτονες ,βγαζουν το σκυλι απο τον καδο και το ν παραδινουν στη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ .Αυτοι ειναι κυριοι οι κρητικοι !!!!Αγαπουν τα ζωα τους σαν τα παιδια τους .Καταγομαι απο την Κρητη και εχω μνημες αγαπης προς τα ζωα.Μην αναφερω συγκινητικες ιστοριες με τον πατερα και τ αδερφια μου για το τι καναμε τις κρυες μερες του χειμωνα.Αν θελετε να δημιουργειτε εντυπωσεις γραφετε την αληθεια.

  3. maria

    Κι εγώ πέρυσι ήμουν παρούσα όταν βρέθηκε γατάκι μέσα σε κάδο. Ήταν τυχερό γιατί το πήρε η κυρία που το εντόπισε και τώρα περνάει πολύ καλά. Τα κτήνη που τα πετάνε μέσα θα έπρεπε να έχουν ίδιο τέλος.

  4. Vasilis

    Τί μπορείς να πεις μετά από τέτοιες εικόνες; Πώς μπορεί το τέρας-δολοφόνος να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσά μας; Έλεος.

    Κουράγιο ψυχούλα μου και συγγνώμη εκ μέρους του ανθρώπινου είδους. Κουράγιο και δύναμη να σταθείς στα ποδαράκια σου, να συνέλθεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.