Στηρίξτε μας

Ο «επιθετικός» Αρκούδος βρήκε σπιτικό στην Αριδαία Πέλλας

3 Δεκεμβρίου 2013 16:31 | Τα καλά νέα
Ο «επιθετικός» Αρκούδος βρήκε σπιτικό στην Αριδαία Πέλλας

Μέσω Μονεμβασιάς βρέθηκε τελικά σπιτικό για τον αδέσποτο Αρκούδο που ζει εδώ και 7 χρόνια στους δρόμους των Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης. Κάποιοι πριν από μερικές μέρες του φόρτωσαν βαριές κατηγορίες επειδή αντέδρασε όταν ένας ηλικιωμένος τον χτύπησε με μαγκούρα ξανά και ξανά. Ο σκύλος κατέληξε σε κλουβί και οι αρμόδιοι του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θέλησαν να τον θανατώσουν. Τον μάζεψαν γιατί τον χαρακτήρισαν επιθετικό καθώς ισχυρίζονται ότι έχει δαγκώσει ήδη τέσσερις ανθρώπους.

Όμως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά» επιμένει ότι αυτό δεν ισχύει και πως ο Αρκούδος υπερασπίστηκε τον εαυτό του μεν αλλά δεν δάγκωσε εκείνον που τον χτύπησε ξανά και ξανά.

Γι’ αυτό και «Η Αδέσποτη» μέσω της προέδρου του Ρίτσα Κόντσογλου έκανε έκκληση για την σωτηρία του. Μετά τη δημοσίευση του θέματος από το www.zoosos.gr η πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Μονεμβασιάς Κέλλυ Λαζαράκη μας είπε ότι υπάρχει μια κυρία που θέλει το ζώο. Έτσι ο Αρκούδος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Πέλλα, γιατί πάντα υπάρχουν και εκείνοι που νοιάζονται…

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Θέλουν να θανατώσουν τον σκύλο που αντέδρασε φυσιολογικά!

Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης: Δεν υιοθέτησε τον σκύλο που κινδυνεύει με ευθανασία γιατί άλλαξε γνώμη!

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. ΒΡΑΧΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΣΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΟΝΟΝΩΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΟΝ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΟΡΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.