Στηρίξτε μας

Λάρισα: Σκότωσε με τσάπα 8 κουτάβια αλλά συνελήφθη

28 Αυγούστου 2013 13:46 | Καταγγελίες
Λάρισα: Σκότωσε με τσάπα 8 κουτάβια αλλά συνελήφθη

Σκότωσε τα κουτάβια μπροστά στη μάνα τους!

Χθες νωρίς το πρωί ο Γιώργος Κ. κάτοικος της Αγίας Μαρίνας στη Λάρισα σκότωσε με τσάπα τα 8 από τα 9 - καθώς το ένα επέζησε - που γέννησε πρόσφατα η σκύλα του στην αυλή του σπιτιού του. Το έγκλημα είδε γειτόνισσα του 53χρονου δράστη και ζήτησε τη συνδρομή του Φιλοζωικού Σωματείου «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας». Έτσι η αυτόπτης μάρτυρας προχώρησε χθες βράδυ σε καταγγελία εις βάρος του ανθρωπόμορφου κτήνους.

LarisaAgiaMarinaTsapa28-8-2013 (2)Η σκυλίτσα που αλυσοδεμένη είδε να σκοτώνονται τα μικρά της

Ο 53χρονος σύμφωνα με τη μάρτυρα πήρε τα 9 κουτάβια - από τα 10 που είχε γεννήσει η σκυλίτσα - και τα κοπάνισε σκοτώνοντας τα 8 με τσάπα μπροστά στη μάνα τους. Το μοναδικό, που δεν χτύπησε, ήταν ένα από τα μωρά που όπως είπε ήθελε  να το κρατήσει!

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί – μετά από άσκηση πίεσης που απέδωσε – συνόδεψαν τον ιατροδικαστή και τους εκπροσώπους του Δημοτικού Κυνοκομείου Λάρισας στο σπίτι του δράστη και εντόπισαν σε χωράφι πλησίον της οικίας του τη σακούλα με τα πτώματα των κουταβιών χτυπημένα θανάσιμα. Όμως βρήκαν και ένα κουταβάκι που ζούσε το οποίο πήγαν αμέσως στην σκυλίτσα για να το θηλάσει ώστε να το σώσουν.

LarisaAgiaMarinaTsapa28-8-2013

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σήμερα και το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μετά την προθεσμία που πήρε αναμένεται να δικαστεί για την ζωοκτονία των 8 κουταβιών την ερχόμενη Παρασκευή στις 13:30 από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας. Ο 53χρονος οφείλουμε να αναφέρουμε ότι με εντολή εισαγγελέα τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Από τον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένεται να εκδοθεί εντολή για απομάκρυνση της σκυλίτσας και των δύο κουταβιών της καθώς και του αρσενικού σκύλου που βρίσκεται σε κλουβί μέσα στην αυλή.

KoutaviaLarisaTsapa (3)Στη φωτογραφία ο Γιάννης Γκούθας του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» με την αυτόπτη μάρτυρα.

Στις φωτογραφίες, που έστειλε στο www.zoosos.gr το Φιλοζωικό Σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», βλέπετε όχι μόνο τα πτώματα των μωρών αλλά και τη γυναίκα που τόλμησε αυτό που πολλοί άλλοι δεν κάνουν. Εκείνη τόλμησε να καταγγείλει τον γείτονα της μη συμβάλλοντας με τη σιωπή της στο κουκούλωμα μιας τέτοιας φριχτής εγκληματικής πράξης.

LarisaAgiaMarinaTsapa28-8-2013 (3)

Διαβάστε επίσης:

270.000 € διοικ. πρόστιμο για τη θανάτωση κουταβιών με τσάπα τον Αύγουστο του 2013

5.000 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες φυλακή με αναστολή για τα 8 σκοτωμένα κουτάβια στη Λάρισα

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

20 Σχόλια

  1. καρολος

    Ο Dexter ο μαλακας συμφωνα με το σεναριο,σκοτωνε ζωα οταν ηταν μικρος.Αυτα για την ιστορια.....Charles Bronson και Clint Eastwood χρειαζομαστε. Καλυτερα καποιοι να εξοργιζονται μπροστα στην αδικια,δεν ειναι κακο.Ενδειξη υγειεστατης αντιδρασης ειναι σαν απαντηση στη φρικη. Κακο ειναι να εισαι αναισθητος και να ξυνεις τ'αρχιδια σου.

  2. μουρ

    δλδ εσεις κ αντι dexter δεν εχετε φτασει ποτε στο σημειο αμην που εκεινη την ωρα αν ησασταν μαρτυρας δεν θα μπορουσατε να συγκρατησετε την οργη σας???ξερατε πως γραφτηκε το μην.γιαυτο μην ειστε υπερβολικος..συμφωνω οτι γεμισε ο κοσμος τσαμπα μαγκες αλλα κ τσαμπα σχολιαστες...κ στις δυο περιπτωσεις τουλαχιστον να μη μεναμε στα λογια (οχι βεβαια να φτσασουμε να τιμωρηθουμε για φονο για ενα τετοιο καθαρμα δεν αξιζει στην τλκ)αλλα αυτο να μας κανει ακομη πιο ενεργους για το αυριο...γνωμη μου

    1. Σωτήρης

      Έλεος με όλους τους τζάμπα μάγκες... Πήγαινε στην Αγ. Μαρίνα Λάρισας μάθε ποιος είναι και κάνε ότι θες να κάνεις. Όλοι από το πληκτρολόγιο γίνατε Dexter...

    2. ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!! ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΥΛΑΚΗ! ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΚΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΜΛΗΣΕ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!! ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ! ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!!!!!

  3. Νίκος

    Αυτοί οι άνθρωποι είναι χωρίς ψυχή.Αυτούς τους λένε μαύρους και σκοτεινούς....Μόνο τέτοιοι "άνθρωποι" κάνουν εγκλήματα στα ζώα.Η νέα εποχή που έχουν όλοι έχουν βαλθεί με το ζόρι να μας περάσουν με την πλύση εγκεφάλου απο τις διαφημίσεις κ.λ.π. αποτελείται απο ανθρώπους άψυχους....Παραπάνω κάντε τις έρευνες σας...Ο Θεός ας μας κρίνει...

    1. ilias

      Ti sxesei exoun tora oi kinezoi me afto to thema? aftous tous krazei olos o kosmos..... afth h geineka ekane afto pou eprepe na kanei o kathenas se mia tetia periptosei....... to palio katharma na to skotosoune me tin idia tsapa pou skotose ta skylakia....

  4. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Συμφωνω με τους προηγουμενους σχολιαστες μπραβο στην καταγγελουσα γιατι δεν πρεπει να αποσιωπουμε τετοια εγκληματα και νομιζω οτι μονο οταν αυτοι οι υπανθρωποι υποκεινται σε γενικη κατακραυγη και οταν αντιμετωπισθουν πολυ αυστηρα απο τα δικαστηρια εστω κι αν χρειασθει να αλλαξει η νομοθεσια ισως γινει κατι.Θα σας θυμισω οτι μεχρι και καποια χρονια η θανατωση ζωου ποινικα αντιμετοπιζοταν σαν φθορα ξενης ιδιοκτησιας.Δηλαδη ο νομος εκλαμβανε τις ψυχες ως πραγματα.

  5. Eleni 31

    Πως μπορούν και συμπεριφέρονται έτσι αυτοί οι άνθρωποι πως κοιμούνται το βράδυ; απορώ. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγλυματίες όπως συμπεριφέρονται στο ζώο μπορούν να συμπεριφερθούν και στον άνθρωπο. Τα ζώα εχουν μεγαλείο ψυχής, ακόμη και τώρα με τα ζορισμένα οικονομικά μου προτιμώ να στερηθώ τον καφέ μου παρά να άφηνα το σκύλο και τη γάτα μου που δεν είναι απλα τα ζωάκια μου αλλά μέλη της οικογένειας. Πρέπει πραγματικά να υπάρξουν πολύ αυστηρές ποινές.
    Πρέπει τα ζωάκια να αποκτήσουν τα δικαιώματα που τους αξίζουν.

  6. Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα!

    Μπράβο στη κυρία που κατήγγειλε το ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ της κοινωνίας αλλά δεν καταλαβαίνω τη λέξη "" τόλμησε""!!! Γιατί κάθε φορά που κακοποιείται ή δολοφονείται κάποιο ανυπεράσπιστο ζώο , χρειάζεται "" τόλμη"" για να καταγγείλουν τους δολοφόνους???? Μήπως αυτά τα καθάρματα ανήκουν σε κάποιο παρακλάδι της μαφίας και του Δον Κορλεόνε ρε παιδιά και φοβούνται τα... "" αντίποινα""???? Οποιος ξέρει ή βλέπει και δεν μιλάει είναι συνένοχος!!! Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!!! Αν δεν το καταλάβει αυτό ο κόσμος που υποτίθεται αν μη τι άλλο ότι δεν μισεί τα ζώα, τότε αυτά τα τέρατα θα συνεχίσουν τα εγκλήματά τους ανενόχλητα και το κρίμα στο λαιμό τους πια!!! Καιμη ξεχνάτε ότι οι σημερινοί δολοφόνοι ζώων εύκολα γίνονται οι αυριανοί δολοφόνοι ανθρώπων!!! Και μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι το παιδί σου ή κάποιος δικός σου!!!!!

    1. καρολος

      Υπαρχουν μια ντουζινα κουραμπιεδες που κλεινουν τα ματια τους,αδιαφορουν και καλυπτουν παντα τετοιου ειδους απανθρωπες πραξεις,ειτε απο δειλια ειτε απο αναισθησια ειτε απο βλακεια. 'Oποιος εχει συνηθισει να θεωρει την ζωη καθε ζωντανου πλασματος ως ασημαντη,κινδυνευει να ενστερνιστει την ιδεα των ασημαντων ανθρωπινων ζωων' --Albert Schweitzer--

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.