Στηρίξτε μας

Στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ και σήμερα για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων

9 Αυγούστου 2013 10:29 | Επικαιρότητα
Στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ και σήμερα για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων

Στην ΕΡΑ θα φιλοξενηθεί και σήμερα η δημοσιογράφος του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου. Παρέα με τον συνάδελφο της Γιώργο Παπαζαχαρίου, που είναι και ο οικοδεσπότης της εκπομπής, θα μιλήσουν σε αυτή τη δεύτερη εκπομπή για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στη χώρα μας εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Από τις 19:00 έως τις 21:00 μέσα από τη συχνότητα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που ακόμα εκπέμπει και διαδικτυακά, θα πουν για όλα όσα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. δε μιλούν…

Για να μας ακούσετε μέσω διαδικτύου πατήστε εδώ:

http://ert-live.tv:8000/era.mp3

ή πληκτρολογήστε

http://www.thepressproject.gr/

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής μας ακούτε στα FM στη συχνότητα 91,8. Στα ΑΜ μας βρίσκετε στη συχνότητα 729 (kHz).

Μη ξεχνάτε ότι τα ζώα δεν επιλέγουν παρά μόνο υφίστανται και πως για τα εγκλήματα που γίνονται συστηματικά εις βάρος τους στη χώρα μας ευθύνεται η κρίση αξιών, που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας και όχι η οικονομική κρίση με την οποία όλοι λίγο ή πολύ βρισκόμαστε αντιμέτωποι.

Το να σκεφτούμε αν τα ζώα υποφέρουν δεν είναι στις μέρες μας πολυτέλεια. Γιατί είναι ουσιαστική ανάγκη μέσα σε αυτές τις τόσο δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες να μην αποκτηνωθούμε.

Η θέση του Peter Singer πως δεν πρέπει να ρωτάμε αν τα ζώα σκέφτονται ή αν τα ζώα συνεννοούνται (που προφανώς το κάνουν), αλλά εάν τα ζώα υποφέρουν είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ανατρέψουμε τα όσα εγκληματικά γίνονται εις βάρος τους.

Ακούστε εδώ τη εκπομπή για τα όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων που μεταδόθηκε στις 8/8 από την ελεύθερη - κατειλημμένη ΕΡΑ.

Διαβάστε επίσης:

Στην ΕΡΑ για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων (ηχητικό)

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. MARIA BELLEROSE

    MRAVO SAS KATI PREPY NA GINY GIA TA ZOA EXOUME FRIXY ME AUTA POU GINOUNTE EXOUME GINY POLY KAKI ANTROPY ME POLY MISOSKAI GIA OTI MAS PYRAZY TA XEVGAZOUME STA ZOA TI XRISTIANY EIMASTE PAME STYN EKLISIA KAI META KANOUME TOSOASKIMA STA ZOA NTROPY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.