Στηρίξτε μας

Αγία Μαρίνα Αττικής: Σκύλος σαν ζωντανό σκιάχτρο κάτω από τον καυτό ήλιο

18 Ιουλίου 2013 19:07 | Καταγγελίες
Αγία Μαρίνα Αττικής: Σκύλος σαν ζωντανό σκιάχτρο κάτω από τον καυτό ήλιο

Ο σκύλος, που βλέπετε στις φωτογραφίες, βρίσκεται στον περίβολο ενός καταστήματος πώλησης εργαλείων και οικοδομικών υλικών στην Αγία Μαρίνα Αττικής. Διερχόμενος φιλόζωος, ο οποίος εντόπισε το σκυλί στο χωράφι, που βρίσκεται στις αρχές της λεωφόρου Αγ. Μαρίνας – Κορωπίου μίλησε στον ιδιοκτήτη του.

AgiaMarina (2)Δεμένο και απολύτως εκτεθειμένο στον ήλιο.

Όμως εκείνος δεν θέλει να αντιληφθεί ότι βασανίζει το ζώο του με το να το έχει έτσι δεμένο στο ντεπόζιτο κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς να υπάρχει πουθενά σκιά γι’ αυτό για να προστατευτεί ενώ η θερμοκρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο στο λεκανοπέδιο της Αττικής έφτανε τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι φωτογραφίες είναι αδιαμφισβήτητος μάρτυρας της «μέριμνας» που δείχνει αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό το πλάσμα το οποίο το χρησιμοποιεί ως ζωντανή σειρήνα, ως ζωντανό σκιάχτρο για την προστασία των μηχανημάτων…

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε για την κακοποίηση του σκύλου αλλά πρόλαβε & τον εξαφάνισε στην Αγία Μαρίνα Αττικής!

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Λαμπρινή

    το ανεβασατε στο ιντερνετ μας πληροφορισατε ... ωραια ... θα μας πειτε τι γινεται απο δω και περα? θα ενεργησει καποιος υπερ του ζωου ? νοκ νοκ ... ακουει κανεις???

  2. Sini Sgouraki

    Καλα δεν τουεγινε καταγγελια ,μηνυση τιποτα, αμαν πια ποτε θα σταματησει αυτοστην Ελλαδα ουτε στη Ουγκαντα δεν κανουν τετοια ελεος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.