Στηρίξτε μας

Πρέβεζα: Δηλητηριάζουν με φόλες αδέσποτα και μη ζώα

21 Μαρτίου 2013 10:19 | Καταγγελίες
Πρέβεζα: Δηλητηριάζουν με φόλες αδέσποτα και μη ζώα

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ακόμη και στις αυλές των σπιτιών επιτήδειοι ρίχνουν φόλες προκειμένου να δηλητηριάσουν σκύλους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Πρέβεζας. Οι καταγγελίες των κατοίκων κάνουν λόγο για φόλες όχι μόνο σε πλατείες και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Στο Νεοχώρι, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη, οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι και κατήγγειλαν στο Δήμο της Πρέβεζας, αλλά και την Εισαγγελία, ότι τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι ρίχνουν φόλες μέσα στις αυλές των σπιτιών τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν «άγνωστοι κινούνται πιθανότατα με μηχανάκι και ρίχνουν τα δηλητηριασμένα φαγητά σε διάφορα σημεία, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή των αδέσποτων και των κατοικίδιων ζώων αλλά και μικρών παιδιών, τα οποία παίζουν ανυποψίαστα σε ανοιχτούς χώρους ή τις αυλές των σπιτιών τους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δοκιμάσουν το δηλητηριασμένο δόλωμα».

Τα περιστατικά στο Νεοχώρι δεν είναι μεμονωμένα. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ένα σκυλί εκτελέστηκε στο χωριό Σμυρτούλα, ενώ ένα δεύτερο απαγχονίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας μέσα σε αυτοκίνητο στη αντιπροσωπεία της TOYOTA.

Και αυτά είναι τα εγκλήματα που έχουν γίνει γνωστά… Φανταστείτε πόσα άλλα δεν τα μαθαίνουμε ποτέ!

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Πρέβεζα: Κρέμασαν τον σκύλο μέσα στο Ι.Χ.

Σμυρτούλα Πρέβεζας: Ποιος εκτέλεσε αυτό το σκυλί;

Πρέβεζα: Επικήρυξαν τον εκτελεστή της σκυλίτσας

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.