Στηρίξτε μας

Νεκρό κουτάβι σε βιτρίνα pet shop στο Παγκράτι

3 Δεκεμβρίου 2012 00:12 | Καταγγελίες
Νεκρό κουτάβι σε βιτρίνα pet shop στο Παγκράτι

Στο κατάστημα πώλησης και καλλωπισμού ζώων, πού βρίσκεται στο Παγκράτι της Αθήνας στην οδό Φιλολάου εντοπίστηκε νεκρό μέσα στη γυάλινη βιτρίνα το κουτάβι, που βλέπετε, το βράδυ της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου. Διερχόμενοι παρατήρησαν από μακριά ότι το ζώο δεν κουνιότανε και όταν πλησίασαν είδαν, πως αυτό είναι νεκρό.

 

Η Στ. Δ., που τράβηξε την φωτογραφία με το κουτάβι σε νεκρική ακαμψία στις 22:40, κάλεσε στο τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά δεν τον εντόπισε. Ενημέρωσε, όπως πληροφορηθήκαμε και την Αστυνομία, η οποία εξήγησε, ότι δεν μπορεί να παρέμβει αν το μαγαζί δεν είναι ανοιχτό για να στείλει περιπολικό.

Το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν κλειστό από το μεσημέρι του Σαββάτου και κανείς δεν είναι βέβαιος πόσες ώρες πέρασαν από τότε που το σκυλάκι πέθανε.

Αύριο το πρωί στις 08:00 μια ομάδα φιλόζωων θα πάει στο pet shop και θα διαμαρτυρηθεί γι’ αυτό το αίσχος, ενώ στη συνέχεια θα γίνει και καταγγελία εις βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Εκτός από την φωτογραφία υπάρχει και σχετικό βίντεο, το οποίο είναι ένα ακόμα ακλόνητο στοιχείο.

Δυστυχώς το νεκρό κουτάβι, μέχρι αυτή την ώρα, που γράφουμε το θέμα, βρίσκεται στο ίδιο κλουβί με το ζωντανό αδερφάκι του. Άλλη μια τρανή απόδειξη των συνθηκών κάτω από τις οποίες γίνεται το εμπόριο αυτών των πλασμάτων, τα οποία αντιμετωπίζονται από τη νομοθεσία ως άψυχα προϊόντα. Άλλη μια απόδειξη του γιατί πρέπει να σταματήσει η πώληση ζώων από καταστήματα…

Διαβάστε επίσης:

Κουτάβι έγλυφε το νεκρό αδερφάκι του μέσα στη βιτρίνα του pet shop στο Παγκράτι (βίντεο)

Χωρίς άδεια για πώληση γατιών & σκυλιών το pet shop στο Παγκράτι με το νεκρό κουτάβι (βίντεο)

Αν δεν απαγορευτεί η πώληση ζώων σε καταστήματα οι στειρώσεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές!

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. Ελισαβετ Χατζηιωαννου

    ΠΟΥ είναι η Αστυνομία;; ΕΔΩ σας παρακαλώ να πάρετε θέση. Είναι ζώο; Και; Αν ήταν παιδί τι θα πράττατε; Πραξτε τα δέοντα...

  2. κορνηλία

    σας παρακαλώ αν κάνετε καποια κίνηση εναντίον του πετ θα ήθελα να με ενημερώσετε για να λάβω και εγώ μέρος! παρακαλώ στείλτε μου ένα e-mail στο [email protected]! NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΖΩΕΣ!

  3. marialena kyriakakou

    ΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ EMAIL MOY [email protected].ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ..ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!!

  4. katerina

    μενω φρυνης και φιλολαου...ηθελα να αγορασω το συγκεκριμενο σκυλακι αλλα το πουλουσε 250 ευρω χωρις χαρτια φυσικα....μεσα υπαρχει κ μια γατουλα ασπρη τυπου αγκυρας η οποια ειναι κιτρινη απο την βρωμα και αρκετα αδυνατισμενη.....αν δεν κινηθουν αμεσα διαδικασιες ωστε να κλεισει το συγκεκριμενο νεκροταφειο ζωων θα υπαρξουν κ αλλα νεκρα ζωακια!ο τυπος ειναι απατεωνας και εχω ακουσει κ αλλα περιστατικα!!!!μακαρι να τον κλεισουν!

    1. Αναστασια

      Γιατι προτιμας να αγορασεις απο το να υιοθετησεις μια ψυχουλα που εχει περασει τοσα βασανα εξαιτιας εγκαταλειψης;Και που ειναι και περασμενο απο γιατρους,με εμβολια και βιβλιαρια.Γιατι στο κατω-κατω να συνειδφερεις στα λαμογια,στους απατεωνες που τα εχουν και πεθαινουν;Ποτε δε θα καταλαβω τη λογικη αυτη.

  5. katerina

    μενω φρυνης και φιλολαου...ηθελα να αγορασω το συγκεκριμενο σκυλακι αλλα το πουλουσε 250 ευρω χωρις χαρτια φυσικα....μεσα υπαρχει κ μια γατουλα ασπρη τυπου αγκυρας η οποια ειναι κιτρινη απο την βρωμα και αρκετα αδυνατισμενη.....αν δεν κινηθουν αμεσα διαδικασιες ωστε να κλεισει το συγκεκριμενο νεκροταφειο ζωων θα υπαρξουν κ αλλα νεκρα ζωακια!ο τυπος ειναι απατεωνας και εχω ακουσει κ αλλα περιστατικα!!!!μακαρι να τον κλεισουν!

  6. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Απο΄τους πολιτικούς σωθήκαμε !!Αφηστε τους για την τηλεόραση αυτούς!!!Μαζέψτε την χαρτούρα απο τα τμήματα και κάντε ένα γράμμα στην εισαγγελέα. Απο νομοθεσίες πάσχει η Ελλάδα ,απο τίποτα άλλο!!

  7. ΣΟΦΙΑ

    Εχω παραπονεθεί και εχω τσακωθεί πολλάκις για το συγκεκριμένο πετ σοπ, καθ οτι ημουν κάτοικος της περιοχης. βεβαια ποτε δεν εγινε κατι!
    φερνει συνεχεια γατακια(ημιαιμακια) τα κραταει σε αθλιες συνθήκες και τα περισσοτερα πεθαινουν,το ιδιο και τα σκυλακια! οτι ζωο υπαρχει εκει ακομα και τα χαμστερ(που δεν θα επρεπε να υπαρχει) ειναι άρρωστο και κακοποιημένο!! δεν ειναι μονο αυτα που βλεπετε στην βιτρινα, ακομα και κατοικίδια που πηγαν για καλλωπισμό τα έδειραν γιατι δεν ''καθονταν'' να κουρευτούν!!!!
    παρ οτι τωρα μενω αρκετα μακρια, σε οτιδήποτε χρειαστεί, μπορώ να βοηθήσω!!!!

  8. ΤΕΤΑ ΚΙΚΟΝΙ

    ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κα ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ!!ΕΝΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ !

  9. Μαρια

    Το συγκεκριμένο pet shop έχει καταγγελθεί τουλάχιστον τρεις φορές προηγουμένως για παραπλήσια περιστατικά...Δεν έχει άδεια να πουλάει ζώα... Του έρριξαν κάποιο πρόστιμο και σιγά τα λάχανα.... Αίσχος

    Να δω έναν πολιτικό, αληθινό ζωόφιλο και με σθένος που να παλέψει και να καταφέρει να νομοθετηθεί η απόλυτη απαγόρευση πώλησης ζώων στα pet shops... κι ας πεθάνω...

    Ντρέπομαι για την Ελλάδα μας... μπαίνει σε λίγο το 2013....και εμείς ζούμε στον μεσαίωνα....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.