Στηρίξτε μας

Στις 6-11-2012 η δίκη του εγκληματία που ήθελε να «αποτελειώσει» τον πυροβολημένο σκύλο

3 Νοεμβρίου 2012 02:09 | Επικαιρότητα
Στις 6-11-2012 η δίκη του εγκληματία που ήθελε να «αποτελειώσει» τον πυροβολημένο σκύλο

Το απόγευμα της 14ης Αυγούστου 2012 στην περιοχή Θορικό Λαυρίου πυροβολήθηκε εξ επαφής ο σκύλος, που βλέπετε στη φωτογραφία, ο Φίντο. Το ζώο τραυματισμένο κατάφερε να ξεφύγει από τον εγκληματία, που το καταδίωκε, και κατέφυγε στο σπίτι της Καίτης και του Αντρέα Κατράκου, οι οποίοι τον φρόντιζαν και τον τάιζαν καθημερινά. Ο εγκληματίας σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αφού πυροβόλησε το ζώο στη συνέχεια ξαμολήθηκε στη γειτονιά με την καραμπίνα στο χέρι περνώντας ανάμεσα από τα παιδιά, τα οποία παίζανε στον δρόμο, και ρωτούσε, που είναι το σκυλί για να το αποτελειώσει!

FidoLavrio

Η Καίτη με τον Ανδρέα μετέφεραν το σοβαρά τραυματισμένο ζώο στον κτηνίατρο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με το εξαιρετικά βαθύ τραύμα, που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Τελικά ο Φίντο στάθηκε τυχερός, τα κατάφερε και επέζησε. Ο δράστης καταγγέλθηκε από το ζευγάρι των φιλόζωων και άλλους γείτονες στο Α.Τ. Λαυρίου. Γι’ αυτό και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και ο οπλοφόρος πήγε στον ανακριτή.

Η δίκη του εγκληματία έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 09:00 στην Ευελπίδων την Τρίτη 6/11/2012 (στο κτίριο 8, αίθουσα 3) όμως δυστυχώς η ημερομηνία της δίκης συμπίπτει με την απεργία, που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε. με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκείνη τη μέρα και γι’ αυτό θεωρείται πολύ πιθανό να αναβληθεί.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε ο άνδρας που πυροβόλησε & τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο στο Λαύριο το 2012

Αναβλήθηκε για 5η φορά η δίκη του άνδρα που πυροβόλησε με καραμπίνα σκύλο στο Λαύριο τον Αύγουστο του 2012

Στις 18-10-2016 η δίκη του άνδρα που πυροβόλησε σκύλο στο Θορικό Λαυρίου το 2012

Στις 23-9-2014 η δίκη του άνδρα που πυροβόλησε τον Φίντο πριν από δύο χρόνια στο Λαύριο

Στις 20-3-2013 η δίκη του εγκληματία που πυροβόλησε σκύλο στο Λαύριο

Και νέα αναβολή για τον δράστη που πυροβόλησε τον σκύλο στο Λαύριο

Αναβλήθηκε η δίκη του εγκληματία που πυροβόλησε τον Φίντο

Αδιαφόρησε ο Δήμος Λαυρεωτικής για το άρρωστο σκυλί που υποφέρει και κινδυνεύει

Λαύριο: Εγκατέλειψαν 10 κουτάβια μέσα σε κούτες

Λαύριο: Πέταξε ζωντανά δύο σκυλιά - το ένα πυροβολημένο - αφού τα έκλεισε σε τσουβάλια

Έκκληση για τον εντοπισμού του σκελετωμένου ζώου που περιφέρεται μεταξύ Λαυρίου και Σουνίου

Λαύριο: Το πυροβόλησε με αεροβόλο τον σκύλο επειδή δεν τον άφησε να κοιμηθεί!

Λαύριο: Εγκατέλειψαν 10 κουτάβια μέσα σε κούτες

Κυκλοφορούσε σκελετωμένο στην Λ. Λαυρίου

Λαύριο: Με δεμένα τα πόδια νεκρός δίπλα από τους κάδους

Κουτάβια πεταμένα ζωντανά στα σκουπίδια στο Λαύριο

Βρήκε το κουτάβι με κομμένα αυτιά και δάχτυλα στο Λαύριο Αττικής

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛ

    Συγχαρητηρια στο ζευγαρι,οχι μονο για το επιπεδο πολιτισμου,που προφανως τους διακρινει,αλλα και για την καθαροτητα της ψυχης και το θαρρος τους να μιλουν για οσους δεν εχουν φωνη!Καποιοι τετοιοι ανθρωποι με κανουν να νοιωθω καλυτερα για το ειδος του ζωικου βασιλειου στο οποιο ανηκω.

  2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, θα έπρεπε να δικαστεί αμέσως. Αν όχι, αυτό που προβλέπεται, είναι κατά τη δίκη του αυτόφωρου, να ζητήσει μέσω του δικηγόρου του τριήμερη αναβολή για απολογία. Γιατί έφτασε μέχρι εδώ η ημερομηνία? Είναι τελικά αληθινό το γεγονός που μας αφηγείστε? Μου φαίνεται τόσο απάνθρωπο για να είναι αληθινό. Εξηγήστε μου παρακαλώ, γιατί η καθυστέρηση.

    1. nia

      φυσικά και είναι αληθινό το γεγονός!!! είδα τον Φίντο στο καταφύγιο Λαυρίου που τον είχαν για να αναρρώσει, όταν πήγα για να δω για ενα σκυλάκι για υιοθεσία και μάλιστα είναι τόσο εκπληκτικό σκυλί που αποφάσισα να τον υιοθετήσω.

  3. μαρια

    ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ. ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ? ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  4. IxNiLaTiS

    Ε, ο άνθρωπος δεν πρέπει να έστεκε καλά στο μυαλό. Ποιος λογικός άνθρωπος θα έτρεχε μέσα στον κόσμο με την καραμπίνα στο χέρι για να πυροβολήσει ένα σκυλί; Κι όμως η πολιτεία δίνει όπλο σε τέτοιος ανθρώπους και επίσης το δικαίωμα να ψηφίζουν!

  5. MARIA.

    Για ακομαμια φορα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα καθαρματα.Τι ναπει κανεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.