Στηρίξτε μας

Αυτό θα πει βλαμμένος Ολυμπιακός!

31 Ιουλίου 2012 14:06 | Επικαιρότητα
Αυτό θα πει βλαμμένος Ολυμπιακός!

Στο facebook και στην επίσημη σελίδα του www.OnSports.gr βρήκαμε τη φωτογραφία, που βλέπετε. Ο διαχειριστής του περιεχομένου των επίσημων αναρτήσεων της συγκεκριμένης σελίδας είχε βάλει την εξής λεζάντα: «Αυτό θα πει... βαμμένος Ολυμπιακός!».

ProvataOlympiakos

Εμείς ως www.zoosos.gr απαντάμε ξεκάθαρα: «Αυτό θα πει... ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ολυμπιακός!». Τι φταίνε τα ταλαίπωρα τα πρόβατα για την τρέλα, που κουβαλάει ο ιδιοκτήτης τους; Τα ζωντανά τα έβαψε με ευκολία με κόκκινο σπρέι και μοστράρει ανάμεσα στους σαν γύφτικο σκεπάρνι ο φανατικός οπαδός, όμως το αυτοκίνητο, γιατί δεν το έκανε ερυθρόλευκο; Λυπήθηκε το άψυχο μέταλλο αλλά όχι τα πρόβατα, που είναι έμβια όντα; Προφανώς!

Διαβάστε επίσης:

Μεγαλόπολη: Αεκτζής έβαψε με κίτρινη μπογιά αδέσποτο σκύλο για να μας δείξει πόσο κάφρος μπορεί να γίνει ένας οπαδός...

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός «υιοθέτησε» τον Μανώλη

Τετράποδος οπαδός του τριφυλλιού

Καβάλα: Έβαψαν την γάτα πράσινη!

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. Θάνος

    Έτσι που είναι ντυμένος είναι ίδιος με τα πρόβατα. Φαντάσου λέει να τον σφάξουν κατά λάθος και να τον πουλήσουν μπιφτέκια στα ΙΚΕΑ.

  2. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    μαχαίρι ή βάψιμο λοιπόν; Οι κτηνοτρόφοι στην Ελλάδα συνήθως είναι άνθρωποι πρωτόγονοι . Τους κράτησε έτσι το κράτος για να μπορεί να τους διαχειριστεί. Η Κτηνοτροφία προσβάλει την διαδικασία της ζωής.
    Το ποδόσφαιρο και η κτηνοτροφία βασίζονται σε διαστροφικά παρερμηνευμένα αρχέγονα ένστικα .Αν δεν σταματήσουμε να τρώμε πτώματα δεν θ αλλάξει τίποτα ποτέ.

  3. kswtikia

    Αρχικά να πω στον κύριο με το ειρωνικό σχόλιο ότι τα ζώα δεν σου ανήκουν για να τα τρώς.. που γελάς... αλλά αν δεις την ψεύτικη είδηση με τους μετανάστες να τρώνε σκύλου νεατερνταλ θα την πιστέψεις σαν χάνος που είσαι όπως ο μέσος νεοέλληνας και θα την αναπαράγεις εξοργισμένος...

  4. giorgos

    μην ξαναφας τοτε ουτε προβατο,ουτε αρνακι ουτε κατσικι αφου τα συμπασχεις....εσυ που τα τρως κανεις μεγαλυτερο κακο απο τον τυπο που τα εβαψε....

    1. eleni

      Πολύ καλά τα λέτε έτσι ακριβώς είναι! Όσοι αγαπούν ουσιαστικά τα ζώα δεν τα τρώνε! Προφανώς ο κύριος, που τα βάφει, για να κάνει πλάκα, δεν τα τρώει; Για να ξέρουμε, να του στήσουμε άγαλμα για τα φιλοζωικά του αισθήματα!

  5. ANNAMARIA MINA KELEKI

    HΛιθιοτιτες συνεχια και παντου .....ολα πανο στα ζωακια ,το τι καιρο χανει ο "ανθροπος"κανοντας αυτε'ς ελεϊνες πραξεις,αντι' να κανει ,και να διμιυργει,καλο' στο εαυτο του και στους ιπολοιπους........

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.