Στηρίξτε μας

Τον σκότωσαν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη επειδή τους έκανε παρατήρηση για τα κακά του σκύλου τους!

25 Ιουνίου 2012 05:05 | Επικαιρότητα
Τον σκότωσαν στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη επειδή τους έκανε παρατήρηση για τα κακά του σκύλου τους!

Δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένα 37χρονος, συνελήφθησαν χθες και ομολόγησαν, ότι σκότωσαν, έπειτα από λογομαχία, έναν 37χρονο υπάλληλο εταιρείας ασφαλείας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στην Αττικής.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής από την προανάκριση προέκυψε, ότι οι κατηγορούμενοι λογομάχησαν με το θύμα, το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε βάρδια ως φύλακας στο προαύλιο τεχνικής εταιρείας, η οποία ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα και βρίσκεται σε πάροδο του Κηφισού.

Οι δράστες, Έλληνες και οι δύο, επιτέθηκαν στον φύλακα και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα. Σύμφωνα με το www.in.gr, ο φύλακας είχε κάνει παρατήρηση στους δύο δράστες, επειδή ο σκύλος τους άφηνε ακαθαρσίες. Αυτοί τότε έφυγαν, αλλά επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα οπλισμένοι με μαχαίρι.

Μετά το φόνο περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία βρήκε τον άτυχο 37χρονο αιμόφυρτο. Κατά τη μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο 37χρονος φύλακας εξέπνευσε. Οι δύο κατηγορούμενοι σήμερα θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πρέπει να μαζεύουμε τα κακά του σκύλου μας;

Δίνουμε πάντα το καλό παράδειγμα γι’ αυτό «Ποτέ χωρίς το σακουλάκι μου»

Εγκατέλειψε τον κακοποιημένο σκύλο μέσα σε κλουβί σε αλάνα στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη Ρέντη (βίντεο)

Έκκληση για τη σωτηρία 5 γατιών που βρήκε σε σακούλα πεταμένα στα σκουπίδια στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Σκύλος περιφερόταν με την ουρά σάπια στον Αγ. Ι. Ρέντη επειδή κάποιος προσπάθησε να την ακρωτηριάσει! (Βίντεο)

Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που εντοπίστηκε με σάπια ουρά στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη (βίντεο)

Πυροβόλησε και σκότωσε τον αδέσποτο σκύλο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Έκκληση για τον σκελετωμένο σκύλο που περιφέρεται στον Αγ. Ι. Ρέντη

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Ρανια

    Προφανως τα ατομα ειναι επιθετικα και θα μπορουσε να εχει συμβει και αλλου οπως ενα κλαμπ. Σημερα πηγα το σκυλι μου βολτα ειναι αδεσποτο ποιμενικο και τις τρεις φορες τα μαζεψα σε τρια διαφορετικα σακουλακια ειδικα για τα κακα και βιοσδιασπωμενα, 2 ευρω τα 35... Ειναι ντροπη να αφηνεις τα περιττωματα οπου τα κανει, να βρωμιζουν τη πολη και να τα πατας εσυ και οι αλλοι καταλαθος.Απλα λες ο νομος μου επιτρεπει εφοσον τα μαζευω και τιποτα αλλο. Τα συγκεκριμενα ατομα προφανως εχουν δολοφονικες τασεις και τασεις βιας.

  2. ΠΕΤΡΟΣ

    Είμαι ιδιοκτήτης δυο πρώην αδέσποτων, ενός θηλυκού γερμανικού ποιμενικού και ενός αρσενικού γκριφόν και ουδέποτε άφησα τα περιττώματα τους στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο ή στο πάρκο ακόμη και αν είναι μέσα στα χόρτα .Θεωρώ απαράδεκτο να αφήνεις τα περιττώματα του σκύλου σου εκεί που κάνει, όχι μόνο διότι είναι πλέον αδίκημα αλλά γιατί χαρακτηρίζει και αυτόν που το κάνει και απ' την άλλη δίνει το δικαίωμα στους "φιλόζωους" να σου την λένε.

  3. κωστας

    βασιλη μαλλον δεν εχεις περασει τα συνορα του καναπε σου . αυτα τα φαινομενα ειναι λεπτου στις ηπα ( δηλ ενα παρομοιο περιπου καθε λεπτο , στη χωρα) . στο λονδινο ( τη πολη με τις περισσοτερες καμερες παρακολουθησης των πολιτων ) εχουν 1 επιθεση με μαχαιρι καθε 5 ωρες . το θεμα δεν ειναι " οτι γιναμε σικαγο " που λεει και η γιαγια μου , το θεμα ειναι οτι οσο μεγαλωνει η πεινα , η αμορφωσια , η ανεργια τοσο θα αυξανονται οι εγκληματικοτητα ελληνων και μεταναστων . α και επι της ευκαιριας εξαγωνται και 2 συμπερασματα απο αυτο το γεγονος 1) εξω οι ελληνες δολοφονοι απ την ελλαδα 2) μη μας ζοριζετε και πολυ με παρατηρησεις του στυλ παρε το σκυλο σου απο δω κτλ κτλ ( αν και τα κακα πρεπει να τα μαζευουμε )

  4. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Νομίζω ότι είμαστε στην χειρότερη χώρα του κόσμου!! Πουθενά στον κόσμο δεν πιστεύω να έχει γίνει αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.