Στηρίξτε μας

Βοηθήστε τα ζώα της Πάρου συμμετέχοντας στις εκλογές του P.A.W.S.

24 Μαΐου 2012 07:19 | Επικαιρότητα
Βοηθήστε τα ζώα της Πάρου συμμετέχοντας στις εκλογές του P.A.W.S.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου (P.A.W.S.) θα πραγματοποιήσει τη γενική του συνέλευση και την εκλογή νέου Δ.Σ. την Κυριακή 27 Μαΐου στις 11:00 στην αίθουσα του «Αρχιλόχου» στην Παροικιά. Σε σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν, τονίζουν τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του PAWS, Πολλοί από εσάς ίσως μάθατε, ότι τον Φεβρουάριο δηλώσαμε σε μια ανακοίνωση τύπου, πως αναστέλλουμε το έργο μας καθώς δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι πόροι για τη συνέχισή του.

Ευτυχώς, πολλοί φίλοι μας ανταποκρίθηκαν και καταφέραμε με τη βοήθειά τους να συνεχίσουμε αν και με μειωμένους ρυθμούς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν να ξανασταθούμε στα πόδια μας. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Νίκη, που με τη γενναιόδωρη προσφορά της μας επέτρεψε και φέτος να καλύψουμε τα κτηνιατρικά μας έξοδα.

Χρειαζόμαστε τη συνεχή υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε να σώζουμε εγκαταλελειμμένους σκύλους, να διατηρούμε το καταφύγιο και το πρόγραμμα υιοθεσιών, καθώς και το πρόγραμμα στειρώσεων και σίτισης των γατών. Το Δ.Σ. πλησιάζει στο τέλος της διετούς θητείας του. Κάποια μέλη παραιτήθηκαν νωρίς και κάποια άλλα παρέμειναν ανενεργά.

Ευτυχώς οι τρεις, που απομείναμε, είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια κάποιων εθελοντών και έτσι καταφέραμε, να βρούμε σπίτι σε πάνω από 200 σκύλους και να στειρώσουμε ανάλογο αριθμό γάτων και αυτόν τον χρόνο. Οι εκλογές για το επόμενο Δ.Σ. θα γίνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης Γενικής μας Συνέλευσης, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 11:00 στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά.

PAWS Paros

Χρειαζόμαστε αρκετούς υποψηφίους για να σχηματίσουμε ένα πλήρες Δ.Σ. με 5 μόνιμα μέλη και 3 αναπληρωματικά, καθώς και μια 5μελή Ελεγκτική Επιτροπή. Πιστεύουμε, ότι ο Σύλλογος θα ωφεληθεί από ένα Συμβούλιο με πολλά καινούρια μέλη, που θα φέρουν φρέσκες ιδέες, εμπειρίες, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη διαχείριση.

Θέλουμε ιδιαίτερα να προσκαλέσουμε περισσότερους Παριανούς να συμμετάσχουν, ώστε να βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου της υπεύθυνης ιδιοκτησίας και της σωστής φροντίδας όλων των ζώων στην Πάρο. Ελπίζουμε επίσης, ότι θα έχουμε τη συμμετοχή περισσότερων εθελοντών και καινούργια μέλη στον Σύλλογο.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο (30 ευρώ). Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσετε κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να στείλουν τα στοιχεία τους στο email: [email protected], ώστε να συμπεριληφθεί η υποψηφιότητα τους. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 6975060927, 6951851575».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές διεξάγει ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.