Στηρίξτε μας

Η Στρατονομία ζητά τη συνδρομή του zoosos.gr στην έρευνα για τη θανάτωση της σκυλίτσας κατ' εντολή διοικητή στρατοπέδου στον Αυλώνα Αττικής

18 Μαΐου 2012 08:19 | Επικαιρότητα
Η Στρατονομία ζητά τη συνδρομή του zoosos.gr στην έρευνα για τη θανάτωση της σκυλίτσας κατ' εντολή διοικητή στρατοπέδου στον Αυλώνα Αττικής

Ο Βασίλης Σεφερίδης αντισυνταγματάρχης και διοικητής του 951ου Τάγματος Στρατονομίας επικοινώνησε σήμερα με το www.zoosos.gr και ζήτησε τα στοιχεία, που έχουμε στη διάθεση μας, στο πλαίσιο της δικαστικής πράξης την οποία διεξάγει ύστερα από εντολή της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών, σχετικά με την υπόθεση της θανάτωσης της σκυλίτσας, που έγινε σε στρατόπεδο του Αυλώνα.

Νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευσε σχετική είδηση στην οποία αναφέρεται ότι την καταγγελία διερευνά η αρμόδια εισαγγελία. Γι’ αυτήν την καταγγελία σχετικά με το έγκλημα το www.zoosos.gr έχει αναφερθεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012.

Συγκεκριμένα το Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. τονίζει: «Το βάσιμο καταγγελίας για κακοποίηση ζώου από οπλίτη και μάλιστα κατ΄εντολήν ανωτέρου του, στο 575ο Τάγμα Πεζοναυτών στην Αυλώνα, διερευνά η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών. Όπως έγινε γνωστό, με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, απέστειλε εκ νέου διαταγή στους κατά τόπους διοικητές με την οποία υπενθυμίζει τις εντολές που αφορούν τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων στα στρατόπεδα. Σύμφωνα με αυτές, στις περιπτώσεις εμφάνισης αδέσποτων ζώων θα πρέπει να ειδοποιούνται οι ζωοφιλικές οργανώσεις».

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Δολοφόνησε σκύλο μέσα στο στρατόπεδο στον Αυλώνα Αττικής με εντολή του διοικητή;

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση για τη θανάτωση σκυλίτσας κατ’ εντολή του διοικητή στον Αυλώνα Αττικής

Εισαγγελέας του Στρατοδικείου Αθηνών διεξάγει προανάκριση για τη θανάτωση σκύλου στον Αυλώνα

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Γιωργος Τσουκαλας

    Βρήκε ευκαιρία το αριστερακι να κάνει κήρυγμα πολιτικών αρχών και δε γραφει καν Ελληνικά.Το θέμα λοιπόν δεν είναι αριστεροί η δεξιοί αλλα ανθρωποι ή λαμογια.

    Ο Δ.Τ.,ο οποίος δεν ειναι οπλιτης αλλά Εποπ δνεας,είναι απλά ένα κομπλεξικο ον,χωρίς προσωπικότητα κ θρασυδειλος.

    Επίσης θέλω να πω πως με τη βοήθεια πολλών στελεχών αλλά κ τη συνδρομή του πρώην δκτη του 575,είχαμε στειρωσει,εμβολιασει,ταισει και ποτίσει οποίο ζωντανό βρισκόταν εντός στρατοπέδου.

    Ο πεζοναύτης τεΡΥ μάλιστα,το ασπρόμαυρο κόκερ με το κομμένο κ σάπιο πέος,εχω τη χαρά να το εχω στα πόδια μου.Αφήστε λοιπόν τη γενίκευση και τις ανακρίβειες και ας κοιτάξουμε μα δικαστεί ο μπινες και να παει διακοπές με την καλή του στο διάολο.

  2. Μαρία

    Κάποιος που σκοτώνει ζώο χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή δεν το θέλει κοντά του, είναι ικανός για οτιδήποτε. Σκεφτείτε απλά τι μπορεί να κάνει αν τσακωθεί με κάποιον για σοβαρό λόγο! Και δεν αναφέρομαι μόνο στον φαντάρο που "εκτέλεσε εντολή", αλλά και στον, προφανώς, διαταραγμένο ψυχικά,διοικητή. Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσω έναν άνθρωπο που σκέφτεται και δίνει τέτοιες εντολές;
    Οι φιλοζωικές οργανώσεις, με αφορμή αυτό το περιστατικό, καλό είναι να κάνουν μια έρευνα και να προσπαθήσουν να σώσουν ζώα που μπορεί να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Φυσικά με τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων εμάς, που σεβόμαστε τη ζωή σε οποιαδήποτε μορφή της!

  3. markos dimitriadis

    Sta stratopeda.. epikratei to kathetos.. tharsein chri-Chreiazetai tharros.
    Oso loipon echoume.. dekseious... ok. fasistakeia...aksiomatikous.. stelechoi ton enopleon dinameon pou einai..paleion..archon...kai echoune avstirin kai dekseia.. sineidisin.. alla tosa chronia.. tha ipoferoune ta adespota.. pou briskounte se ola ta tagmata ana olin tin ellada.
    Iparchoune tagmata.. opos prooanefera..me sintagmatarches.. kai takseiarhous.. polli filozoous.. oikogenioarches anthropoi...pou kseroune ti simbainei.. blepoune.. kai...den tous peirazoune ta adespota.. isa isa..einai kai parea.. stous fantarous.
    Loipon..ta legomena kathikeia..omos..iparchoune...kai tha iparchoune.. oso emeis san laos. os anthropoi...menoume.. sta palia..kai paradosiaka dedomena..kai skepseis..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.