Στηρίξτε μας

Διαμαρτυρία στο Χαλάνδρι κατά του φριχτού εμπορίου της γούνας!

17 Ιουνίου 2011 14:01 | Καταγγελίες
Διαμαρτυρία στο Χαλάνδρι κατά του φριχτού εμπορίου της γούνας!

Αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου στις 11:00 στην πλατεία Ελευθερωτών στο Χαλάνδρι, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για το αιματοβαμμένο εμπόριο γούνας. Αυτό το δολοφονικό εμπόριο, όπως το χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές και αυτής της διαμαρτυρίας «Δράση Ενάντια στη Γούνα», δεν μπορεί να περνάει έτσι.

Και τονίζουν: «Στεκόμαστε απέναντι σε εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίζουν ανενόχλητοι να προκαλούν ανείπωτο πόνο προκειμένου να δημιουργήσουν τον κατάπτυστο πλουτισμό τους».

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΟΥΝΑΣ: Ένα καλά κρυμμένο εμπόριο θανάτου

Στην αναοίνωση τους επισημαίνουν: «Στις βιτρίνες δεν βλέπεις παρά μόνο το αποτέλεσμα. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό κρυφοκοιτάζει πίσω από τα καθαρά τους τζάμια. Πνιγμένο στο αίμα, τις κραυγές αγωνίας και τρόμου εκατομμυρίων ζώων. Ζώων που θα μεγαλώσουν έγκλειστα, θα εκτραφούν συστηματικά και θα γδαρθούν σε νεαρή ηλικία για το τρίχωμά τους. Το τρίχωμά τους που έτσι απλά το αποκαλούμε γούνα. Που με θράσος το μετατρέπουμε σε τετραγωνικά μέτρα για να διακοσμήσουν με τη σειρά τους τα κορμιά γυναικών, αντρών και παιδιών.

Η παραγωγή της γούνας είναι ασταμάτητη και αιματοβαμμένη πέραν κάθε φαντασίας. Ο εγκλεισμός, η εκτροφή, το γδάρσιμο των γουνοφόρων ζώων είναι γεγονός και κανείς πλέον δεν πρέπει να το αμφισβητήσει. Για χρόνια η τεράστια αυτή βιομηχανία προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα μάτια του κόσμου την απεχθή διαδικασία παραγωγής της.

Για χρόνια η ίδια αυτή αιματοβαμμένη βιομηχανία πλουτίζει πουλώντας προϊόντα θανάτου και εξαπάτησης σε αδαείς καταναλωτές που με χαρά δίνουν τα χρήματα τους στους καλοντυμένους φονιάδες, τους οποίους το κράτος επιδοτεί με 8.000.000 ευρώ το χρόνο. Κανείς και πουθενά πλέον δεν έχει την ανάγκη της γούνας για κανέναν απολύτως λόγο παρά μόνο για την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας του. Άμεση παύση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων. Πεισματική άρνηση σε όλα τα προϊόντα γούνας. Καμία ανοχή στους παραγωγούς και τους πωλητές γούνας. Είναι ανεπίτρεπτο πλέον να ζει ο καθένας στην άγνοια. Η άγνοια είναι συναίνεση. Η συναίνεση είναι ενοχή. Η γούνα είναι φόνος και ο φόνος θα σταματήσει» καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας Δράση Ενάντια στη Γούνα.

 Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Μέχρι και κομμάτια από πλακάκια τοίχου έβαλαν σε τροφή για τα αδέσποτα

Εκτέλεσε τον γάτο πυροβολώντας τον στο Πάτημα Χαλανδρίου

Χαλάνδρι: Κοπάνησε τη γάτα, τη σφήνωσε σε μπουκάλι και νεκρή την πέταξε στην πόρτα της γυναίκας που την φρόντιζε

Χαλάνδρι: Εγκατέλειψε τον σκύλο δένοντας τον σε δέντρο & κλείνοντας το στόμα του με μια κορδέλα

Χαλάνδρι: Έδεσε το στόμα του σκύλου για να μην γαυγίσει καθώς τον εγκαταλείπει

Χαλάνδρι: Εξόντωσαν σκυλάκια και γατάκια στον παιδικό σταθμό της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος

Οι φιλόζωοι του Χαλανδρίου έφθασαν στα όρια τους

Κουνέλια ελεύθερα μέσα σε μπαρ; Φυσικά στο Χαλάνδρι!

Χαλάνδρι: Άφησε το Ροτβάιλερ να κομματιάσει το αδέσποτο!

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.