Στηρίξτε μας

Είναι αστείο να τρομάζεις τα ζώα;

21 Απριλίου 2012 09:49 | Καταγγελίες
Είναι αστείο να τρομάζεις τα ζώα;

Το βίντεο, που μας έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου «Οι πιστοί μας φίλοι», και το οποίο έχει αναρτηθεί στις 11 Μαΐου 2011 στο YouTube, δείχνει τη νοοτροπία αρκετών, οι οποίοι αρέσκονται στο να τρομοκρατούν τα ζώα κάνοντας χαβαλέ. Και αυτό είναι μια έμμεση μορφή κακοποίησης. Η γατούλα - όπως θα δείτε - πίνει νερό στην πισίνα και ο νεαρός κολυμβητής κάνει ένα μακροβούτι προκειμένου να τη φτάσει, να την τρομάξει και να γελάσει η παρέα του με το κατόρθωμα.

PisinaGataTromazei

Βέβαια η «πλάκα» έχει νόημα μόνο αν ανέβει στο διαδίκτυο ώστε να τη δουν πολλοί, γι’ αυτό και την βιντεοσκοπούν. Όσοι δεν αγαπούν τα ζώα, θα θεωρήσουν υπερβολές τα όσα γράφουμε, όμως αλήθεια γιατί γελάμε τρομάζοντας συναισθανόμενα πλάσματα; Πόσο αστείο είναι να τρομοκρατείς τα ζώα;

Διαβάστε επίσης:

«Ιπτάμενος» σκύλος

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. κωστας

    This video has been removed by the user. μαγκια κλανια ο πιτσιρικας ... και που να παω στους γονιους σου παιδακι της σφαλιαρας να δουμε τι θα πουν

  2. Θάνος

    «Όσοι δεν αγαπούν τα ζώα, θα θεωρήσουν υπερβολές τα όσα γράφουμε, όμως αλήθεια γιατί γελάμε τρομάζοντας συναισθανόμενα πλάσματα;»
    ------
    Δεν χρειάζεται να αγαπάει κάποιος για να μην θέλει να κάνει κακό και να προσέχει. (το οποίο βαφτίζει σιγά τι έγινε μια πλάκα κάναμε) Αρκεί να μην είναι ειδική περίπτωση ανωμαλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.