Στηρίξτε μας

Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης: Εκτέλεσε τον σκύλο μπροστά στα μάτια των μαθητών!

6 Μαρτίου 2012 10:00 | Καταγγελίες
Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης: Εκτέλεσε τον σκύλο μπροστά στα μάτια των μαθητών!

Μια γυναίκα, η Βίκυ Κοκκινάκη Μαρκάκη, περιέγραψε στο προφίλ της στο facebook ένα έγκλημα που συνέβη χθες στο Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης καθώς ένας πρώην αστυνομικός εκτέλεσε μπροστά στα μάτια των παιδιών έναν σκύλο. Η γυναίκα, που μαζί με πολλούς άλλους είδε τι έγινε, έγραψε τα εξής: «Χτες το πρωί στις 07:30, στο Σκαλάνι, ένας χωριανός σταμάτησε με το αγροτικό του στη στάση του λεωφορείου και μπροστά σε 40 παιδιά, ηλικίας από Νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο, έβγαλε την καραμπίνα του και σκότωσε ένα σκύλο (2 μέτρα μακριά από τα παιδιά).

Επανειλημμένα κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει να απομακρυνθούν τα σκυλιά από το Σκαλάνι. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρθηκε. Ο "Κύριος" αυτός που πυροβόλησε, μετά από 5 ώρες που πέρασε μέσα στην αστυνομία, προφανώς τσαντισμένος για την καταγγελία, τα μεσάνυχτα, δεν άφησε σκύλο για σκύλο στο Σκαλάνι. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα αδέσποτο...».

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Θανάτωση σκύλου από ημεδαπό στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σκαλανίου του Δήμου Ηρακλείου. Καταγγέλθηκε, χθες (05/03/2012) το πρωί, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, περιστατικό θανάτωσης σκύλου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σκαλανίου του Δήμου Ηρακλείου, από 57χρονο ημεδαπό. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο 57χρονος πυροβόλησε με αγνώστου τύπου πυροβόλο όπλο και θανάτωσε αδέσποτο σκύλο. Προανάκριση ενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο Κρήτης: Βρήκε το θάρρος να μηνύσει τον αστυνομικό που σκοτώνει τα αδέσποτα!

Η Αστυνομία βρήκε τα στοιχεία του άνδρα που δολοφόνησε σκύλο χρησιμοποιώντας όπλο με σιγαστήρα στις Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης (βίντεο)

Ηράκλειο Κρήτης: Σε ποια κοινωνία ο μπαμπάς οπλοφορεί την ώρα που βγάζει βόλτα το παιδί του;

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. Constantina Christaki

    Ναι,ναι..εσεις με την παιδεια ξεχωριζετε οτι ειμαστε ολοι ιδιοι...απο εχτες πενθω τον γιο μου που πεθανε απο δηλητηριο και μαζι του "δηλητηριαστηκα" και εγω...εχω να φανταστω νοσηρη και εγκληματικη λεβεντια σαν Κρητικια που πενθω το παιδακι μου σωστα?

  2. Ελένη

    Τον πήγε κανείς στην Αστυνομία σηκωτό? Για μένα το κυριότερο έγκλημα το κάνουν οι υπόλοιποι,που βλέπουν τέτοια περιστατικά και συναινούν με τη σιωπή τους. Αν έβλεπα κάτι τέτοιο με τα μάτια μου δε θα υπολόγιζα τίποτα,πόσω μάλλον να κάτσω στ 'αυγά μου...

    1. george

      eleni tha ithela na epikinonisis mazi mou, o sigkekrimenos ehi skotosi ekatontades skilia, th deytera toy katatheto nimisi k gia alloys logous... ime apo to skalani....... thelo k alla atoma ws martires.

      1. eleni

        H υπόθεση αυτή μπήκε στο αρχείο γιατί κανείς από τους μάρτυρες δεν κατέθεσε αυτό που είδε. Όλοι το βούλωσαν, φοβούμενοι τον δράστη.

        Αν όντως έχετε στοιχεία και δεν μείνετε μόνο στα λόγια στείλτε μας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email: [email protected] για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

        Για το http://www.zoosos.gr

        Ελένη Ηλιοπούλου

  3. michalis kont

    ti pio eukolo na poyme akomi mia fora oti "oloi" oi kritikoi einai pseutomagkes kai "eglimatika" leventes!! o kathe vlakas pou uparxei "pantou" dustixos einai eleutheros na kanei oti goustarei apla kai mono epidi mporei giati etsi apla exei mathei ... na min exei kamia paidia..

  4. ελενη λιανου

    καθε φορα που ανοιγωτην σελιδα και διαβαζω τα διαφορα για τα σκυλια,
    λεω μεσα μου καποια στιγμη θα μας εκδικηθουν και αυτα με τον τροπο τους
    οταν αφαιρειτε η ζωη απο ενα ζωντανο δεν μπορει καποια στιγμη αυτος που το εκανε θα το πληρωση

    1. ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΝΤΟΥ

      Ψευτομάγκας? Μα γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ μου? Οι Κρητικοί είναι "λεβέντες"...φημίζονται για τη νοσηρή και εγκληματική τους "λεβεντιά".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.