Στηρίξτε μας

Αδιαφόρησαν παρ’ όλες τις εκκλήσεις για τα γατάκια της ταράτσας

6 Μαΐου 2012 17:52 | Καταγγελίες
Αδιαφόρησαν παρ’ όλες τις εκκλήσεις για τα γατάκια της ταράτσας

Στην οδό Μικράς Ασίας και στον αριθμό 69 στην περιοχή Γουδή έναντι του Λαϊκού Νοσοκομείου στην Αθήνα υπάρχει ένα κτίριο στην ταράτσα του οποίου ανέβηκε μια γατούλα από ένα δέντρο και εκεί γέννησε πριν από καιρό τα μικρά της. Όμως στη συνέχεια το δέντρο, που ήταν η μόνη δίοδος επιστροφής στο έδαφος, κόπηκε και έτσι το ζώο απομονώθηκε στην ταράτσα με τα μικρά του.

Στο ισόγειο του κτιρίου, που δεν είναι εγκαταλελειμμένο, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, υπάρχει καφεζαχαροπλαστείο. Επειδή ιδιοκτήτρια του ακινήτου ενοχλείται από τα παράπονα, που κάνουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) και από την παρουσία των ζώων, δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τα ζώα να απεγκλωβιστούν και μάλιστα απείλησε εκείνους, που ενδιαφέρθηκαν για την τύχη των ζώων, ότι θα ρίξει φόλες!

Μια γειτόνισσα επικοινώνησε επανειλημμένα με το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων ζητώντας οι δημοτικοί υπάλληλοι να έρθουν και να κατεβάζουν τα ζώα, που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτά τα 8 γατιά. Η γειτόνισσα τους πετάει τροφή και νερό από το μπαλκόνι της καθώς άλλη επαφή με τον ιδιόκτητο χώρο δεν υπάρχει.

Το www.zoosos.gr θα επικοινωνήσει αύριο το πρωί και με το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε τα ζώα να απεγκλωβιστούν.Όμως αν καταλήξουν απλά το δρόμο, τότε ο βίος τους θα είναι εξαιρετικά σύντομος, αφού δεν έχουν μάθει να προφυλάσσονται από τα αυτοκίνητα.

Φωτό: Αρχείου
 
Ετικέτες: , , , , ,

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!