Στηρίξτε μας

Α. Μπαντούνα: Προς τον δολοφόνο του σκύλου μου (βίντεο)

2 Νοεμβρίου 2018 07:19 | Καταγγελίες
Α. Μπαντούνα: Προς τον δολοφόνο του σκύλου μου (βίντεο)

H Αλίκη Μπαντούνα με ανάρτηση της στο facebook περιγράφει το μαρτύριο του σκύλου τους ο οποίος επιβίωσε της φόλας που κάποιος προφανώς πέταξε στην αυλή του σπιτιού τους στη Γλυφάδα της Αττικής για να τον σκοτώσει.

Η αγωνία της οικογένειας για να σώσει το ζώο, το οποίο πνιγόταν από το ίδιο του το αίμα, και τα όσα έζησαν προσπαθώντας να σώσουν τον Ρόκκο αποτυπώνονται σ’ ένα κείμενο που είναι γραμμένο από καρδιάς και αξίζει να το διαβάσετε…

Rocco 1«Ο Rocco είναι μέλος της οικογένειας μας. Για σένα μπορεί να είναι ένα κοπρόσκυλο ή όπως το χαρακτηρίζει η φάρα σου. Για εμάς όμως είναι σαν παιδί μας»

Η κα Μπαντούνα επισημαίνει τα εξής: «Ξημερώματα Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, ΕΣΥ ένας ψυχρός δολοφόνος, αποπειράθηκες να δολοφονήσεις ένα μέλος της οικογένειάς μου, τον Rocco μας. Δεν θα σου ευχηθώ κατάρες. Όχι, δεν θα το κάνω γιατί πιστεύω στο κάρμα και ξέρω ότι θα σου επιστραφεί αυτό το κακό που έκανες. Και όταν σε βρει το κακό κάτσε και αναλογίσου το κακό που πήγες να κανείς. Γιατί είμαι σίγουρη ότι ο Rocco μου δεν ήταν το πρώτο σου θύμα. Και αν δεν έχεις καταλάβει θα σου πω εγώ τι έκανες. Κυριακή κατεβήκαμε να πάμε την κόρη μας στην προπόνηση της. Κατεβαίνοντας δεν είδαμε τον Roccolino μας που μας περίμενε μπροστά από το σπιτάκι του κάθε φορά που μας άκουγε και καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κοιτώντας στην αυλή τον βρήκαμε κάτω να πνίγεται στο αίμα και να έχει σπασμούς. Τα μάτια του θολά να ξεψυχάει. Ποιος ξέρει τι του έδωσες που τα ξημερώματα Κυριακής αποφάσισες να του πάρεις την ζωή.

Μέχρι τις 10 το πρωί πάλευε μόνος να μείνει ζωντανός. Φαινόταν πως ήταν οργανωμένο το έγκλημα σου, αφού το έκανες ξημερώματα ξέροντας ότι δεν υπάρχουν κτηνιατρεία κυριακάτικα. Παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε στην γειτονιά μας μια γειτόνισσα κτηνίατρο, να'νε καλά η γυναίκα του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάναμε ατροπίνες να κρατηθεί μέχρι να τον τρέξουμε στο νοσοκομείο. Σε όλη την διαδρομή να σπαρταράει μέσα στο αυτοκίνητο αίματα και σπασμοί. Ήξερα ότι τον χάνω το κάθε δευτερόλεπτο θύμιζε αιώνας αυτό που του έδωσες του προκάλεσε πνευμονικό οίδημα.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και είναι ακόμα ζωντανός μετά από 4 μέρες στο Αττικό νοσοκομείο ζώων κατάφερε να το παλέψει είναι δυνατός δεν κατάφερες να τον σκοτώσεις, ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν το πιστεύουν ότι γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, έτσι όπως τον παρέλαβαν. Δεν είναι όμως αυτό μόνο το πρόβλημα μου, Έκανες και κάτι άλλο. Με ανάγκασες να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ ότι μπορεί να χρειαστεί να τερματίσω την ζωή του. Κατάλαβες; Να τερματίσω την ζωή ενός μέλους τις οικογένειάς μου. Θα με ανάγκαζες να κουβαλάω αυτές τις τύψεις μια ζωή.

Βάλε την μάνα σου, τον πατέρα σου, την γυναίκα σου ή ακόμα και το παιδί σου, στο γεμάτο κακία και μίσος μυαλό σου, και φαντάσου τους να ξεψυχάνε μπροστά στα μάτια σου. Αργά και βασανιστικά.. Πνιγμένους στο αίμα, να σπαράζει όλο τους το σώμα γιατί κάποιος αποφάσισε να τους πάρει την ζωή. Δεν είναι ωραίο θέαμα ε; Φαντάσου ότι γλυτώνουν τον θάνατο αλλά έχουν μόνιμη βλάβη. Σκέψου τώρα να πρέπει να πάρεις την απόφαση αν θα ζήσουν ή όχι. Πονάει ε; Σκέψου να πρέπει να πεις στο παιδί σου ότι ή μαμά ή ο μπαμπάς πέθανε. Σκέψου πόσο θα πόναγαν. Σκέψου τον πόνο που προκάλεσες σε ένα οχτάχρονο παιδί που το πρώτο πράγμα που αντίκρισε όταν ήρθε σπίτι του από το μαιευτήριο ήταν ο Rocco μας ο πιστός της φίλος. Νιώσε τον πόνο αυτού του οχτάχρονου παιδιού νιώσε τον πόνο μιας ολόκληρης οικογένειας.

Τι σε ενόχλησε; Το γαύγισμα; Που γαύγιζε μόνο στα μηχανάκια ή όταν πλησίαζε κάποιος το σπίτι μας; Καλά έκανε, σκύλος ήταν. O Rocco μας εκτός από πιστός μας φίλος είναι και προστάτης μας. Μέσα στην αυλή μας ζούσε, μας προστάτευε, Νιώθαμε ασφαλείς πάντα. Εσένα τι σε ενόχλησε; Η ύπαρξη του γιατί ήθελες να κλέψεις μήπως;

Πάρτα όλα δεν με νοιάζει. Αυτή την στιγμή πήγες να κλέψεις μια ψυχή πιο πολύτιμη από οποιοδήποτε αγαθό για την οικογένεια μου. Δεν ξέρω ποιος/ ποια είσαι αλλά ξέρω σίγουρα πως δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ένα ΤΕΡΑΣ και λυπάμαι τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου γιατί δεν γνωρίζουν τον δολοφόνο που έχουν δίπλα τους. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΌΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. Η πράξη σου δεν σε κάνει τίποτα λιγότερο από ένα βιαστή, έναν ψυχρό εκτελεστή, γιατί με το έτσι θέλω βίασες και προσπάθησες να εκτελέσεις μια ψυχή, να την πάρεις με το έτσι θέλω επειδή δεν σε βόλευε. Όχι δεν θα σου ευχηθώ κατάρες γιατί έχω μια οικογένεια και δεν θέλω να μου επιστραφεί το κακό που σου ευχήθηκα, το μόνο που εύχομαι είναι αν είσαι γείτονας κάθε φορά που θα με αντικρίζεις να σου έρχεται η εικόνα αυτή του Rocco μας.

Και αν είσαι κλεφτρόνι, ούτε εσένα θα σου ευχηθώ κατάρες. Κάποια στιγμή θα σε πιάσουν. "Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη", δεν λένε; Μετά φυλάξου γιατί στην φυλακή δεν... βιάζουν μόνο ψυχές. Ο Rocco μου ζει με το έτσι θέλω. Γιατί είναι δυνατός και δεν υπέκυψε στην κακία σου και στην γεμάτη μίσος καρδιά σου. Όχι δεν θα σου ευχηθώ κατάρες ούτε να πάθεις κάτι κακό. Σου εύχομαι μόνο τύψεις γιατί από το κακό μπορείς να απαλλαγείς από τις τύψεις ποτέ. Ο Rocco είναι μέλος της οικογένειας μας. Για σένα μπορεί να είναι ένα κοπρόσκυλο ή όπως το χαρακτηρίζει η φάρα σου. Για εμάς όμως είναι σαν παιδί μας. Και ξέρεις κάτι; Αυτός έχει μεγαλύτερη ψυχή από εσένα. Δίνει τα μάχη του και τα καταφέρνει. Εσύ θα μείνεις για μια ζωή στην μαυρίλα σου και στην μιζέρια σου. Δεν σου εύχομαι κατάρες. Είσαι άξιος της μοίρας σου..

Ο ROCCO ΜΑΣ ΓΛΎΤΩΣΕ, ΠΌΣΑ ΑΛΛΆ ΖΩΆΚΙΑ ΌΜΩΣ ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΤΡΌΠΟ ΑΠΌ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ.

Υ.Γ: ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ POST ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΌΣ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ROCCOLINO ΜΟΥ.»

Διαβάστε επίσης:

Συστηματική εξόντωση αδέσποτων γατιών με φόλες και στη Γλυφάδα Αττικής

Γλυφάδα: Κάνουν έκκληση για τη φιλοξενία του σκύλου που βρέθηκε με θηλιά από καλώδιο στον λαιμό του

Καταδικάστηκε – με αναστολή – ο άνδρας που πουλούσε παράνομα κουταβάκια στην Γλυφάδα

Καταδικάστηκε με αναστολή ο άνδρας που πουλούσε παρανόμως κουτάβια στην Γλυφάδα (βίντεο)

Καταδικάστηκαν 2 άνδρες που προσπαθούσαν να πουλήσουν παράνομα κουτάβια στη Γλυφάδα

Βρήκε τον σκύλο σκελετωμένο, τυφλό, γεμάτο πληγές στην Άνω Γλυφάδα

Μετά από ένα μήνα φροντίδας το εξαθλιωμένο κουτάβι που βρέθηκε στη Γλυφάδα μεταμορφώθηκε σ’ ένα πανέμορφο σκυλάκι! (Βίντεο)

Οι εθελοντές του Σ.Π.Α.Ζ. ανέλαβαν το άρρωστο κουταβάκι καθώς ο Δήμος Γλυφάδας αδιαφόρησε για την περίθαλψη του (βίντεο)

Μέσω facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί ουσιαστικά με την διαχείριση των αδέσποτων (βίντεο)

Βρήκε την γάτα της πυροβολημένη στην αυλή του σπιτιού της στη Γλυφάδα

Ο Σ.Π.Α.Ζ. καταγγέλλει τον Δήμο Γλυφάδας για εμπαιγμό στο θέμα της ορθής διαχείρισης των αδέσποτων

Γλυφάδα: Δηλητηρίασαν με ποντικοκτόνο και τα κουνέλια που ζούσαν στην αυλή πολυκατοικίας

Γλυφάδα: Χτύπησαν τον γάτο της με βέλος!

Γλυφάδα: Συνεχίζει να τραυματίζει με βέλη τις γάτες

Έκκληση για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε γάτα με αεροβόλο στον Άλιμο

Άλιμος: Απείλησε τον γείτονα του με δύο όπλα επειδή ταΐζει τις γάτες

Άλιμος: Εγκλώβισε γατάκι μέσα σε ντουλαπάκι εγκαταλελειμμένης μηχανής

9 νεογέννητα κουτάβια νεκρά στον Άλιμο

Βρήκαν τη γάτα βαμμένη με μωβ μπογιά και χτυπημένη επανειλημμένα με παιχνίδι Paintball στο Ελληνικό

Καταδικάστηκε η γυναίκα που έριχνε φόλες (δηλητηριασμένα κεφτεδάκια) στ’ αδέσποτα στο Ελληνικό Αττικής

Γλυφάδα: Έσωσε την γάτα που είχε πυροβοληθεί 4 φορές με αεροβόλο

Σκελετωμένος άρρωστος και εγκαταλελειμμένος σκύλος στην Άνω Γλυφάδα

Έκκληση για το σκυλί που ζει σε κλουβί στην Άνω Γλυφάδα

Καταδικάστηκε για την κακοποίηση των ζώων στο μαντρί του στην Γλυφάδα

Άνω Γλυφάδα: Βρήκαν τα σκυλιά να ζουν μέσα στα κόπρανα ακούρευτα για μήνες (βίντεο)

Γλυφάδα: Βρήκαν τη γάτα μέσα στη βενζινόκολλα τυλιγμένη με ταινίες

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

    Ευτυχως που σωθηκε το σκυλακι σου υπαρχουν πολλα τερατα εκει εξω στη γειτονια μου εβαλαν στοχαστρο μια γατουλα με τα γατια της ευτυχως τα βαλαμε σε ασφαλη χωρο και τα σωσαμε.Να προσεχετε μην τυχον επιστρεψει ****στης και ξαναριξει.Να εισαι καλα με την οικογενεια σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.