Ακόμα ένας δηλητηριασμένος σκύλος από φόλα στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς
Στις 5 Νοεμβρίου οι γνωστοί - άγνωστοι που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της βιομηχανικής περιοχής του Αργοστολίου Κεφαλλονιάς, οι απανταχού θιγμένοι, θορυβημένοι, ριγμένοι, αγανακτισμένοι και προσφάτως περιβαλλοντολογικά ευαισθητοποιημένοι ξαναχτύπησαν. Στόχος τους αυτή τη φορά το άτυχο σκυλάκι της φωτογραφίας, το οποίο το βρήκαν ετοιμοθάνατο οι εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» να αργοπεθαίνει έξω από την πύλη της εισόδου του καταφυγίου ARK.
Άλλο ένα κτήνος ανάμεσά μας με μορφή ανθρώπου.
Εύγε στους φιλόζωους που καταφέρνουν σε τόσο εχθρικό και απολίτιστο περιβάλλον να δραστηριοποιούνται και να σώζουν κάποιες ζωούλες....Τουλάχιστον τα πλασματάκια αυτά δεν θα υποφέρουν και δεν θα αγωνιούν. Κρίμα που πέθαναν τα κουταβάκια. 🙁 Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στης κοπέλες που τα βρήκανε .
Είστε βέβαιοι; Στην Καλαμάτα; Την Πύλη του Σύμπαντος; Και οι ανόητοι που απογαλακτίζουν τα κουταβάκια τόσο βίαια και βάναυσα, δημιουργούν προβλήματα στη μανούλα και απ' αυτή τη βίαιη πράξη δημιουργείται κατά κύριον λόγο η μόρβα που σε λίγο θα γίνει επιδημία. Εύγε στους φιλόζωους που καταφέρνουν σε τόσο εχθρικό και απολίτιστο περιβάλλον να δραστηριοποιούνται και να σώζουν κάποιες ζωούλες....Τουλάχιστον τα πλασματάκια αυτά δεν θα υποφέρουν και δεν θα αγωνιούν. Εγώ όμως γενικώς αγωνιώ για το μέλλον μας με τέτοιους "ανθρώπους" ανάμεσά μας.