Νάξος: Ακόμα μια νεκρή θαλάσια χελώνα του είδους caretta caretta
Ακόμα μια χελώνα Caretta - caretta εντοπίστηκε νεκρή το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία Πλάκα της Νάξου. Tο δολοφονημένο ζώο που φέρει σημάδια από χτυπήματα στο καβούκι και στο κεφάλι εντόπισε ο Γιάννης Ορφανός μέλος του συλλόγου «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου».
απλα θα σας πω και εαν θελετε μπειτε στην σελιδα μου kostas panios στο fb να δειτε τι κανανε και με τι τροπο δολοφονησαν και τον δικο μου σκυλο εδω στο καρλοβαση σαμου οπου μετακομισα περυσι τον αυγουστο για δουλεια και θα καταλαβετε το ποσοι δολοφονοι βρισκονται αναμεσα μας και εμεις τους ανεχομαστε και δεν τους οδηγουμε στην κρεμαλα η να τους πληρωσουμε με το ιδιο νομισμα.
εαν θελετε δημοσιευετε στην εφημεριδα σας και το δικο μου θεμα ασχετως εαν ειναι απο αλλη περιοχη. απλα να δειξετε την κακια και το μισος καποιων απανθρωπων δολοφονων.
σας ευχαριστω πολυ
κωστας πανιός.
Όχι σκοτώθηκε, ΔΟΛΟΦΟΝΉΘΗΚΕ!