Στηρίξτε μας

Πεντέλη: Δηλητηρίασαν τα σκυλιά έξω από το Δημαρχείο

28 Ιουλίου 2013 20:55 | Καταγγελίες
Πεντέλη: Δηλητηρίασαν τα σκυλιά έξω από το Δημαρχείο

H «Ζωοφιλική Παρέμβαση Μελισσίων – Πεντέλης» επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και μας κατήγγειλε ότι σήμερα το βράδυ περίπου στις 21:30 θανατώθηκαν τρία σκυλιά στον κεντρικό δρόμο επί της Βασ. Γεωργίου της Π. Πεντέλης, μπροστά στον φούρνο «Βενέτη» και δίπλα στο Δημαρχείο.

FolesPenteli (3)

«Υπολογίσαμε ότι τα 3 ζώα – καθώς τόσα βρήκαμε νεκρά μέχρι στιγμής – πέθαναν εντός μισής ώρας το πολύ από την ώρα που έφαγαν τη φόλα. Άμεση ήταν και η πλήρης ακαμψία του σώματος τους αν όταν τα βρήκαμε τα κορμιά τους ήταν ακόμα ζεστά. Ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία Πεντέλης και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο ήρθε άμεσα, κατέγραψε το συμβάν και θα γίνει αυτεπάγγελτη μήνυση κατ' αγνώστων.

FolesPenteli (4)Η φόλα.

Κατατέθηκε στην Αστυνομία Πεντέλης ένα αποδεικτικό στοιχείο που βρέθηκε κοντά στα σκυλιά (μπέικον – κοτόπουλο τυλιγμένο με λαστιχάκι και μέσα είχε άσπρη σκόνη). Άμεση όπως πάντα και πολύτιμη η βοήθεια των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, οι οποίοι περισυνέλεξαν τα τρία νεκρά σκυλιά και συνέχισαν να ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή για τυχόν άλλα νεκρά ή σε κατάσταση ανάγκης ζώα».

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμος Πεντέλης προειδοποιεί για τη συστηματική δηλητηρίαση ζώων στην περιοχή του

Έκκληση για τα αδέσποτα των Μελισσίων και της Πεντέλης

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.