Στηρίξτε μας

Αδιάφοροι οι κάτοικοι του Σίβα για την εξόντωση των 30 σκυλιών από τον ψυχοπαθή (βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2011 14:06 | Καταγγελίες
Αδιάφοροι οι κάτοικοι του Σίβα για την εξόντωση των 30 σκυλιών από τον ψυχοπαθή (βίντεο)

Στο έγκλημα με θύματα περισσότερα από 30 σκυλιά που συνέβη στο χωριό Σίβας του Δήμου Φαιστού στην Κρήτη αναφέρθηκε με ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό κανάλι της Creta TV αναφέροντας όμως λανθασμένα στοιχεία.

Ο δράστης νοσηλεύεται από τις 5 Σεπτεμβρίου 2011 στην Ψυχιαστρική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν.Η. και όχι από τις 5 Αυγούστου 2011 και τα σκυλιά δεν είναι πρόσφατα σφαγμένα καθώς πολλά έχουν μαχαιρωθεί εδώ και μήνες.

Όμως το μεγαλύτερο λάθος κατά τη γνώμη μας σχετίζεται με την υποτιθέμενη προσφορά του Δήμου Φαιστού στον καθαρισμό του χώρου. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, από την περασμένη Παρασκευή τόσο η Μαρία Χουστουλάκη, εκ μέρους της Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» όσο και δημοσιογράφοι από την Αθήνα, επικοινώνησαν με την δήμαρχο της περιοχής, προκειμένου για να την πιέσουν να αναμειχθεί στην υπόθεση αυτή και τελικά να βοηθήσει τουλάχιστον στον καθαρισμό του χώρου.

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Σάββας Καμπουράκης πήγε χθες στο σημείο - μετά από πιέσεις - και όχι γιατί ανησύχησε ο ίδιος και η δημοτική αρχή για τη δημόσια υγεία.

Αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετώπισαν η Μαρία Χουστουλάκη και η Νατάσα Μπομπολάκη και με τον διοικητή του Α.Τ. Μοιρών, Γιάννη Λιανδράκη,  μέχρι να τον πείσουν να δώσει εντολή στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσουν την υπόθεση. Ενδεικτικό στοιχείο της κακώς εννοούμενης «αλληλεγγύης», που χαρακτηρίζει τις κλειστές κοινωνίες, είναι οι απαντήσεις, που δίνουν οι δύο κάτοικοι του χωριού Σίβας, τους οποίους και ρώτησε η δημοσιογράφος, που έκανε το ρεπορτάζ.

Ένας ηλικιωμένος κύριος είπε ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν φιλήσυχος και καλό παιδί και ότι αν δεν δει με τα μάτια του, δεν πιστεύει τίποτα. Ενώ ένας δεύτερος μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό –«ούτε καν συζητήθηκε τόσο έντονα» στο χωριό τόνισε – ενώ είπε ότι «είναι πιο βαθιοί οι λόγοι που το ‘κανε».

Προφανώς για τους κάτοικους του χωριού Σίβας το θέμα απλώς συνέβη και τελικά έληξε!

Διαβάστε επίσης:

Έσφαξε 30 σκυλιά ψυχοπαθής - εκπαιδευτής στον Σίβα της Κρήτης

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου παρεμβαίνει για τη σωτηρία τριών σκύλων

Κρήτη: O πατέρας του ψυχασθενή εκπαιδευτή σκότωσε το 1 από τα 3 σκυλιά που επέζησαν της σφαγής

Απαιτείται θεσμικό πλαίσιο και για τους εκπαιδευτές σκύλων

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.