Στηρίξτε μας

Φιλοξενούν σκυλίτσα που βρέθηκε πεταμένη στον Σπερχειό μέσα σε τσουβάλι με 6 κουτάβια στη Μακρακώμη Φθιώτιδας (βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2022 23:39 | Τα καλά νέα
Φιλοξενούν σκυλίτσα που βρέθηκε πεταμένη στον Σπερχειό μέσα σε τσουβάλι με 6 κουτάβια στη Μακρακώμη Φθιώτιδας (βίντεο)

Από τη Χρυσάνθη Καραγιάννη φιλοξενείται από σήμερα η σκυλίτσα που στις 16 Δεκεμβρίου 2021 εντοπίστηκε μέσα σε τσουβάλι μαζί με έξι κουτάβια πεταμένη στον Σπερχειό ποταμό στην περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας.

 

Τα ζώα εντόπισε τυχαία εργαζόμενος στην επιχείρηση του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Καραγιάννης και ειδοποίησε τον ίδιο και τις αρχές. Έτσι με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το ενήλικο σκυλί σώθηκε. Για τα έξι κουτάβια ήταν αργά. Είχαν πνιγεί.

H σκυλίτσα στις 16 Δεκεμβρίου 2021 βρέθηκε μέσα σε τσουβάλι πεταμένη στον ποταμό μαζί με έξι κουταβάκια...

 

Η σκυλίτσα εδώ και έναν μήνα φιλοξενούνταν στο κτηνιατρείο του Νίκου Χατζή και σήμερα την παρέλαβε η Χρυσάνθη Καραγιάννη, γνωστή για το φιλοζωικό της έργο και εκεί, ώστε να της βρει σπιτικό. Η κα Καραγιάννη εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι τα έξι κουτάβια που βρέθηκαν μαζί της στο τσουβάλι και πνίγηκαν δεν ήταν σκυλάκια που γέννησε το συγκεκριμένο θηλυκό ζώο. Ο άγνωστος δράστης τα είχε αρπάξει από άλλη μάνα και τα έκλεισε στο τσουβάλι.

Η σκυλίτσα σήμερα αμέσως μετά την έξοδο της από το κτηνιατρείο...

 

Η μικρούλα που είναι μόλις έξι κιλά στάθηκε τυχερή, σώθηκε, τη φρόντισαν, εμβολιάστηκε, στειρώθηκε και πλέον έχει μια ευκαιρία για να ζήσει μια ζωή χωρίς πόνο και βία. Ο εγκληματίας δυστυχώς παραμένει άγνωστος. Αν θέλετε να την υιοθετήσετε επικοινωνήστε με τη Χρυσάνθη Καραγιάννη μέσω facebook εδώ.

Τι επισημαίνει η Χρυσάνθη Καραγιάννη με ανάρτηση της στο facebook

Με ανάρτηση της στο facebook η κα Καραγιάννη τονίζει τα εξής: «''Όσα τα μέλια τ' ουρανού
τόσα φιλιά σου στέλνω
να σε μελώνω να ξεχνάς
τις πίκρες να σου παίρνω..".

 

ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΕΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΩΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...

Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟ ΠΑΝΟ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΑΝΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΖΑΧΑΡΩΤΟ ... ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ.

ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΛΟ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ!

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ!».

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Έκλεισε σκυλίτσα με κουτάβια σε τσουβάλι και τα πέταξε σε ποτάμι – Τα 6 μωρά πνίγηκαν (βίντεο)

Μακρακώμη Φθιώτιδας: Βρήκε τη γάτα που φρόντιζε νεκρή μετά από απειλές των γειτόνων της

Μακρακώμη Φθιώτιδας: Βρήκε τη γάτα της ξυλοκοπημένη με σπασμένα πόδια και λεκάνη

Συνελήφθη επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο στην Μακρακώμη Φθιώτιδας

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.