Στηρίξτε μας

Πειραιάς: Αναρρώνει σκύλος που βρέθηκε με βαθύ τραύμα στον λαιμό στην παραλία Βοτσαλάκια

19 Μαρτίου 2021 21:15 | Καταγγελίες
Πειραιάς: Αναρρώνει σκύλος που βρέθηκε με βαθύ τραύμα στον λαιμό στην παραλία Βοτσαλάκια

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. μεταφέρθηκε ο Ρεξ, ένας αδέσποτος σκύλος που βρέθηκε το πρωί της 16ης Μαρτίου στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά σοβαρά τραυματισμένος με ένα εξαιρετικά βαθύ τραύμα στον λαιμό του, που έμοιαζε σαν το ζώο να είχε μαχαιρωθεί.

Ο Ρεξ πριν τον τραυματισμό του...

 

 

Το σκυλί βρήκε κρυμμένο σε μια σπηλιά η Ποθητή Καζάκη, η οποία ταΐζει και τον Ρεξ και άλλα αδέσποτα της περιοχής. Σύμφωνα με την κα Καζάκη οι άστεγοι που μένουν στο νησάκι είπαν ότι το σκυλί τσακώθηκε με άλλο ζώο, εντούτοις εκείνη επισήμανε ότι δεν τους πιστεύει.

Ο Ρεξ στις 16 και στις 19 Μαρτίου...

 

Η Σοφία Χαλικιά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου στον Πειραιά «Πρωτοβουλία για τα αδέσποτα», εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι παρά τα όσα γράφτηκαν και αναρτήθηκαν στο facebook οι φωνητικές χορδές του Ρεξ είναι στη θέση τους. Tο ζώο αναρρώνει αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει καλά. Όπως μας είπε οι κτηνίατροι με τους οποίους επικοινωνεί καθημερινά βρήκαν και άλλα (μη σοβαρά) τραύματα στο κορμί και στο κεφάλι του σκύλου.

Η κα Χαλικιά μας τόνισε ότι δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη και πως προφανώς κάποιος άλλος σκύλος επιτέθηκε στον Ρεξ και τον άρπαξε από τον λαιμό. Πιθανότατα κάποιο επιθετικό οικόσιτο σκυλί, που βγαίνει βόλτα στην περιοχή, καθώς και τα άλλα αδέσποτα της παραλίας είναι ήσυχα και εκεί ζουν αρμονικά εδώ και χρόνια.

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.