Στηρίξτε μας

Τρία βιβλία για τον Μπάμπι και την ιστορία μιας ζωής μέσα στο δάσος δωρεάν για τους αναγνώστες του zoosos.gr

2 Ιουνίου 2016 21:47 | Προτάσεις
Τρία βιβλία για τον Μπάμπι και την ιστορία μιας ζωής μέσα στο δάσος δωρεάν για τους αναγνώστες του zoosos.gr

Οι εκδόσεις Κυαναυγή προφέρουν 3 δωρεάν αντίτυπα του κλασικού μυθιστορήματος του Felix Salten «ΜΠΑΜΠΙ Η ιστορία μιας ζωής μέσα στο δάσος» στους αναγνώστες του www.zoosos.gr. Οι τρεις πρώτοι που θα στείλουν μήνυμα με το ονοματεπώνυμο τους στο email: [email protected] με θέμα ΒΙΒΛΙΟ θα πάρουν δωρεάν ένα αντίγραφο – αφού ενημερωθούν από εμάς – και θα το παραλάβουν από τις Εκδόσεις Ευρασία, Ομήρου 47, στην Αθήνα τηλέφωνο: 210 3614968.

Ένα αντικυνηγετικό μυθιστόρημα που έκαψαν οι Ναζί

Μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα ο Μπάμπι έρχεται στον κόσμο. Περνάει ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι δίπλα στη μητέρα του, γνωρίζοντας το δάσος και τους κατοίκους του. Θα έρθει όμως ο χειμώνας και ο μικρός Πρίγκιπας θα βιώσει τη δύσκολη πλευρά της ζωής. Θα μάθει επίσης ότι κάθε στιγμή ελλοχεύει ένας κίνδυνος… Ένας κίνδυνος υπερβατικός, τρομερός και φονικός που φέρνει κάθε πρόβλημα μέσα στο δάσος σε δεύτερη μοίρα. Ο Μπάμπι γνωρίζει την απώλεια και τη θλίψη, μαθαίνει να ζει μόνος του και αγωνίζεται να συνεχίσει την πορεία του στον κόσμο.

Ο Μπάμπι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1923. Το 1936 κάηκε στις φλόγες των Ναζί αλλά επιβίωσε. Η σκοτεινή του ατμόσφαιρα, το γνωστό αντικυνηγετικό του περιεχόμενο και η άγνωστη αλληγορία του για τις διώξεις των Εβραίων στις αρχές του 20ού αιώνα, κατέστησαν τον Μπάμπι το πιο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Φίλιξ Ζάλτεν και ένα από τα αριστουργήματα του κύκλου της «Νέας Βιέννης».

Οι εκδόσεις «Κυαναυγή» έχουν τη χαρά να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό την πρώτη ολόκληρη και μη διασκευασμένη μετάφραση του κλασικού μυθιστορήματος του Φίλιξ Ζάλτεν. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία από τις 18 Απριλίου 2016.

Διαβάστε επίσης:

Τα βασανιστήρια που υπέστη ένα σκυλί πειραματόζωο έγιναν διήγημα που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κυαναυγή

Ο Bernard δεν άκουσε τις κραυγές πόνου δεκάδων χιλιάδων σκύλων που βασάνισε με κάθε δυνατό τρόπο

 


Ετικέτες: , , ,

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!