Στηρίξτε μας

Πέθανε ο Ρήγας, ο σκύλος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Μοσχάτο (βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2011 18:34 | Επικαιρότητα
Πέθανε ο Ρήγας, ο σκύλος που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Μοσχάτο (βίντεο)

Ο σκύλος Ρήγας πέθανε στις 19:30 σήμερα το απόγευμα τη στιγμή που η εξέταση του στον αξονικό τομογράφο είχε ολοκληρωθεί. Ο κτηνίατρος είπε, ότι πέθανε από ανακοπή. Η αξονική έδειξε, ότι ένα κομμάτι του κρανίου είχε σφηνωθεί τον εγκέφαλο του. Το ζώο μακριά από τον σκληρό κόσμο των ανθρώπων θα ησυχάσει.

Rigas (2)

Εμείς θα περιμένουμε, χωρίς να γινόμαστε ίδιοι με τον δράστη - ζητώντας το λιντσάρισμα του - την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Στο Facebook μια φιλόζωη έγραψε «το κακό που όλοι φοβόμασταν έγινε. Ας γίνει τουλάχιστον η αφορμή να γίνουμε όλοι μια γροθιά ενάντια σε κάθε κακοποίηση. Ας ενωθούμε στη μνήμη του Ρήγα, ώστε ν’ ακουστεί η δική μας φωνή και η φωνή των άλλων αδέσποτων πλασμάτων. Να πνίξουμε την κακοποίηση. Πρέπει να γίνουμε αντιληπτοί. Να μην τολμήσουν να ξανασκεφτούν άλλη αγριότητα. Θέλει δουλειά, επιμονή και υπομονή. Αλλά θα τα καταφέρουμε».

Δείτε εδώ σε τι κατάσταση μεταφέρθηκε το ζώο στον κτηνίατρο...

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο: Τσάκισε με σιδηρολοστό δύο σκυλιά. Με λιντσάρισμα τον «υποδέχτηκαν» οι φιλόζωοι (βίντεο)

Γλύτωσαν και ο Έλληνας που έβγαλε τα μάτια του σκύλου και ο Αλβανός που σκότωσε τον Ρήγα στο Μοσχάτο

8.500 ευρώ θα πληρώσει ο εγκληματίας που σκότωσε τον Ρήγα και κακοποίησε τον Δούκα στο Μοσχάτο

Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο που καλύπτει τη δίκη του εγκληματία ο οποίος τσάκισε δύο σκυλιά στο Μοσχάτο (βίντεο)

Ο Αλβανός, η Χρυσή Αυγή και το φριχτό έγκλημα εις βάρος των ζώων στο Μοσχάτο (βίντεο)

Οι Έλληνες ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος εναντίον σκύλου στο Μοσχάτο θα τιμωρηθούν; (Βίντεο)

Έκκληση για το παράλυτο σκυλί που ζει στο Μοσχάτο και σέρνεται στην άσφαλτο (βίντεο)

Σκότωσε και κρέμασε το γατάκι στα κάγκελα πολυκατοικίας στο Μοσχάτο

Έκκληση για την προσφορά ζωοτροφών για τ’ αδέσποτα του Ταύρου

Καταδίκασαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου για την παθητική κακοποίηση του ζώου του στον Ταύρο

Δικάζεται ο άνδρας που άφηνε τον σκύλο του χωρίς τροφή και νερό να αργοπεθαίνει άρρωστος στην αυλή του στον Ταύρο

Μικρή ποινή για την γυναίκα που κακοποιούσε επί 7 χρόνια το σκυλί της στο Μοσχάτο

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

28 Σχόλια

  1. μαριλενα

    ΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΤΙΟ ΡΗΓΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ !!!!

  2. Αλκμήνη

    ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!

    ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ!

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!

  3. ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ

    ΑΝΤΙΟ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΗΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.

  4. Kostas

    Elpizo ta ka8armata pou to kanane ayto na pa8oun ta idia kai xeirotera. Prepei na eisai anomalos gia na kaneis kati tetoio se mia a8oa psyxoula san ayton ton skylako... Erxetai to 2012 kai akoma den yparxoun nomoi pou na einai "sovaroi" s'ayth th xora gia tetoia 8emata. As einai to teleytaio adespoto pou ezhse tetoia frikh ki as anapay8ei h psyxoula tou tora ekei pou einai. Oi mpastardoi pou to kanane ayto eyxomai olopsyxa na pernane tis teleytaies tous giortes zontanoi...

  5. Dina Panagiotou

    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΛΠ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.

  6. Andreas Nicosia

    Apo4i m gi'aftous tous dolofonous ine na antimetopizontai apo tin koinonia k propantos apo tin kivernisi opws tous axizei...Oi skilloi,k genika ta zwa,den exoun 4yxi???Piste4te me exoun perissoteri 4yxi k parapanw "anthrwpia" apo ton opoiodipote...Se geniki analysi,sto telos emeis kataligoume na imaste ta zwa!!!!!
    Thanatiki poini k mono se osous diaprattoun tetoia egklimata!!!!!

  7. giwta

    Καλο ταξιδι ρηγα μου!!ψυχη μου στεναχωρεθηκα παρα πολυ,ηλπιζα να ζησεισ!αυτο ειχα ζητησει απο το θεουλη αλλα δυστιχωσ δεν με ακουσε.ισωσ ειναι και καλυτερα ομωσ εστι γιατι πλεον δεν υποφερεισ!μακαρι να εισαι καλα εκει που εισαι,μονο αυτο θελω!ευχομαι ολοψυχα να τιμωρηθουν αυτοι που σου εκαναν τοσο μεγαλο κακο!!να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο και με φοωεροθσ πονουσ!!!!!!!!!λυπαμαι που εφυγεσ ετσι αδικα.απο εχτεσ κλαιω συνεχεια :(( :((.τηελω να εισαι ευτιχισμενοσ εκει που πηγεσ και να γαληνεψει και η ψυχουλα σου και το σωματακι σου που τοσο πονεσαν.καλο ταξιδι αγγελε μου.

  8. KAKAVOGIANNI MARIA

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ . ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

  9. zoh kampa

    ΓΙΑΤΙ ???ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ??ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ..ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ )

  10. eliza

    Kalo taxidi tetrapode aggele ,emeis edw tha kanoume oti mporoume gia na timorithei aytos o axristos anthropos, euxomai kathe mera ths zwhs t na upoferei opos upeferes k esy me mia terastia diafora omws ,aytos tha exei logo!!!

  11. Despina Kementzetzidou

    Δηλαδή τι? Αν για αυτή την τόσο αποτρόπαια πράξη δεν εφαρμοστεί το μέγιστο της ποινης, τα τσογλάνια (1 Αλβανός και 2 Ελληνάρες=τουρκοσπέρματα) θα την βγάλουν καθαρή για εν ψυχρώ δολοφονία????

    Υ.Γ.: Τα ονόματα τους παρακαλώ! (Αφού πρόκειται για κανονική δικάσιμη, επιτρέπονται)

  12. Despina Kementzetzidou

    Δηλαδή τι? Αν για αυτή την τόσο αποτρόπαια πράξη δεν εφαρμοστεί το μέγιστο της ποινης, τα τσογλάνια (1 Αλβανός και 2 Ελληνάρες=τουρκοσπέρματα) θα την βγάλουν καθαρή για εν ψυχρώ δολοφονία????

    Υ.Γ.: Τα ονόματα τους παρακαλώ! (Αφού πρόκειται για κανονική δικάσιμη, επιτρέπονται)

  13. Despina Kementzetzidou

    Πέθανε ο Ρήγας χωρίς να φταίει σε τιποτε... Αν τα τσογλάνια (1 Αλβανός και 2 Ελληνες απ'όσο ξέρω) αθωωθούν ή τους ασκηθεί πολύ μικρή ποινή, τι θα γίνει??????????????????
    Απ'ότι διάβασα ο δράστης απειλούσε και ανήλικο παιδί ότι θα το σκοτώσει... και τα αφεντικά του (ελλληνάρες (δλδ. τουρκοσπέρματα)) απείλησαν τους περίοικους για να μην μιλήσουν... Το δικαστήριο θα λάβει κι αυτά υπ'όψιν του ή θα χρειαστεί να κάνουμε μετά έφεση???????

    Υ.Γ: Μπορούμε να έχουμε τα ονόματά τους??????

  14. COSTADIA HATZIPAPA

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!! Έφυγες από αυτόν τον κόσμο τον γεμάτο ασχήμια. Θα ησυχάσεις καρδιά μου. Και αυτό το κτήνος θα πρέπει να βρει την τιμωρία που του αξίζει.. που δεν είναι τίποτα άλλο από τον θάνατο. Να έρθει αντιμέτωπος με αυτό που τόσο απλόχερα σκόρπιζε. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αργός και βασανιστικός.

  15. COSTADIA

    Ας αναπαυτεί η ψυχούλα του. Μακριά από αυτόν τον κόσμο, τον γεμάτο ασχήμια.. Ας κάνει το θαύμα του το πνεύμα των χριστουγέννων. Ας βρει επιτέλους αυτό το κτήνος και άλλοι όμοιοι του, την τιμωρία που του αξίζει... και φυσικά δεν εννοώ καμία ποινή εξαγοράσιμη. Θάνατος με τους πιο φριχτούς πόνους που μπορεί να αντέξει ζωντανός οργανισμός..για να μπορέσουν να ηρεμήσουν και οι δικές μας ψυχές..αυτές που υπάρχουν αλλά και αυτές που χάθηκαν. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!

  16. Pavlidou polymnia

    Τέτοια καθάρματα υπάρχουν παντού και περισσότερο στα χωριά, όπου μισούν τα ζώα πάρα πολύ !!! Μακάρι όποιοι τα βλάπτουν να παθαίνουν ακριβώς τα ίδια.

  17. ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΙΖΟΣ

    ΡΗΓΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΚΟΣΜΟ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΗΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΗ ΠΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗΝ
    ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ .
    ΡΗΓΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΡΑΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ
    ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ .
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ.
    Σ΄ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΝΑΩ.

  18. Μαίρη Τσατσομοίρου

    το zoofilia.gr σας καλεί να είστε εκεί τη μέρα της δίκης με πανό που να απαιτούμε την δίωξη όλων όσων εμπλέκονται στο φονικό του Μοσχάτου!!!!!!!!!!!! ΟΛΩΝ και μην αναφερόμαστε σε "εθνικότητες" γιατί τα κτήνη ανήκουν σε μία και μόνο ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΤΗΝΟΣ

  19. Ακριβή Τσούτσου

    Σήμερα ήμουν έτοιμη μόλις έπαιρνα το οκ από τον Μάκη (κτηνίατρος) να έφτιαχνα στον Ρήγα τον φίλο μας το κλουβάκι του να το έβρισκε καθαρό όπως και φρόντιζα αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς δεν...
    Έχω τόση οργή και μίσος μέσα μου πολύ άσχημα συναισθήματα συγχωρέστε με... Αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο πολύ όσος ο πόνος που ένιωσε αυτό το πλάσμα...
    Και δεν πρόλαβε να πάει σε ένα σπιτικό...
    Ας κάνουμε ότι μπορούμε για τα υπόλοιπα...
    Αντίο φίλε μου...
    Ακριβή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.