Στηρίξτε μας

Βίντεο ευαισθητοποίησης για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων με τη συνδρομή διασήμων!

28 Νοεμβρίου 2014 19:30 | Επικαιρότητα
Βίντεο ευαισθητοποίησης για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων με τη συνδρομή διασήμων!

STOP! Κοίταξε τα μάτια τους!

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη για τη δημιουργία οχτώ ενημερωτικών βίντεο με τον τίτλο: «STOP! Κοίταξε τα μάτια τους!». Το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σποτ αφορά τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, τις στειρώσεις, τα όσα υφίστανται τα λεγόμενα βαρελόσκυλα αλλά και τα ζώα της άγριας πανίδας.

Το περιεχόμενο των τηλεοπτικών μηνυμάτων (που θα είναι διαθέσιμα και στα Αγγλικά) άπτεται και άλλων παραμέτρων σχετικών με τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των ζώων στη χώρα μας. Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά όσων συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Π.Φ.Π.Ο. και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία «ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη - Ευάγγελος Τσιρώνης».

Τα κείμενα πάνω στα θέματα, που υποδείχτηκαν από την Π.Φ.Π.Ο., έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Αννα Αδριανού. Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ είναι ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ενώ το μοντάζ έκανε ο Μάκης Φάρος

Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

Στα γυρίσματα, στα οποία και θα εμφανίζονται, έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς οι ηθοποιοί: Άννα Ανδριανού, Σωκράτης Αλαφούζος, Γωγώ Ατζολετάκη, Γεωργία Ζώη, Γιώτα Κουνδουράκη,  Μυριέλα Κουρεντή, Κωνσταντίνος Λάγκος, Υρώ Λούπη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Άννα Μιχαήλου, Νίκη Σερέτη, Μαριάννα Τουμασάτου, Κατερίνα Τσάβαλου, Ελένη Φιλίνη, Σάννυ - Ελένη Χατζηαργύρη, οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αλέξανδρος Τζόρβας, ο στιχουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος και ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης. Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο. ήταν ο Πάνος Καφφές.

Η Π.Φ.Π.Ο. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές μαζί με τους οποίους θα καταβάλλει κάθε δυνατή για να δημοσιοποιηθούν αυτά ευρέως, μέσω των Μ.Μ.Ε. αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προς τον σκοπό αυτό θα παραχωρηθεί από την Π.Φ.Π.Ο. και την Άννα Αδριανού,  συνέντευξη Τύπου στις 31 Μαρτίου 2015 στις 12:00 στο «Αγγέλων Βήμα» (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια). Εκεί θα παραβρεθούν και οι περισσότεροι από τους συντελεστές καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Διαβάστε επίσης:

8 σποτ για τα δικαιώματα των ζώων από την Π.Φ.Π.Ο. με διάσημους πρωταγωνιστές

Ενημερωτικά βίντεο για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων από την Π.Φ.Π.Ο.

Έτσι νιώθουν και τα ζώα όταν τα εγκαταλείπουμε (βίντεο)

Βίντεο ευαισθητοποίησης ενάντια στην εγκατάλειψη ζώων (βίντεο)

Η Ομπρέλα: Μια ταινία μικρού μήκους για την εγκατάλειψη των ζώων (βίντεο)

Ρόξι: Μια ταινία μικρού μήκους με διάσημους ηθοποιούς για το καλό των αδέσποτων (βίντεο)

«Tango for Dogs»: Μια ταινία μικρού μήκους για τα αδέσποτα (βίντεο)

Λευκός Θεός: Μια αντιρατσιστική ταινία με πρωταγωνιστές τ’ αδέσποτα

Ταινία: Η κρίση στην Ελλάδα μέσα από τα μάτια του αδέσποτου Θανάση! (Βίντεο)

Μπρούνο ο αδέσποτος ήρωας μια ταινίας – πορτραίτο για την Ελλάδα της κρίσης (βίντεο)

Στην Καβάλα το ντοκιμαντέρ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ στην καρδιά της Αθήνας» (βίντεο)

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Μαρία

    Που θα τα βλέπουμε;
    επίσης με αφορμή αυτό θα ήθελα να πω πως θα έπρεπε μεσω της τηλεόρασης nα υπάρχει amber alert και για τα ζώα. Π.χ. Οταν χάνεται ένα σκυλί ή μια γατα να εμφανίζεται στην τηλεόραση μεσω amber alert.

  2. Φωτεινή

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την κα Μπομπολάκη,όλη την ομάδα της Π.Φ.Π.Ο και όλους τους
    ηθοποιούς που βοήθησαν.Τους τιμά η συγκεκριμένη ενέργεια και είναι κάτι
    που έπρεπε να γίνει καιρό....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Ανυπομονώ να τα δώ.Εύχομαι ΟΛΑ τα κανάλια να βοηθήσουν και να μεταδίδουν συνέχεια τα βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.