Στηρίξτε μας

Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το αδέσποτο χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα

17 Ιουλίου 2014 13:42 | Καταγγελίες
Νέα Στύρα Εύβοιας: Ο ταβερνιάρης σκότωσε το αδέσποτο χτυπώντας του το κεφάλι με μια καρέκλα

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στο λιμάνι των Νέων Στύρων Εύβοιας σκότωσε μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών έναν αδέσποτο σκύλο χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια καρέκλα. Τα ουρλιαχτά του ζώου άκουσαν φιλόζωοι, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και κάλεσαν στην Αστυνομία που δήλωσε αναρμόδια καθώς η περιοχή ανήκει στη δικαιοδοσία του Λιμενικού.

NeaStiraEvias (11)

Ο δράστης αφού παραδέχτηκε ενώπιον και όσων δεν τον είδαν ότι σκότωσε το ζώο, διέφυγε από το σημείο όταν έφθασαν από το Λιμενικό, ένας άνδρας και μια γυναίκα για να καταγράψουν το συμβάν γύρω στις 01:30.

Καταγγελία εις βάρος του δράστη κατέθεσαν στο Λιμεναρχείο Νέων Στύρων Εύβοιας οι αυτόπτες μάρτυρες και ο Κώστας Λ., ιδιοκτήτης της ψησταριάς, αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο θηλυκός σκύλος - ηλικίας μόλις 3,5 μηνών - με σπασμένο κεφάλι μεταφέρθηκε από την Αργυρώ Γκελερή εθελόντρια του σωματείου Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας αλλά λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασης του αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία στις 07:30 σήμερα το πρωί.

Ο A.Γ. κάτοικος της περιοχής εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ο δράστης πρώτα δελέασε το ζώο για να έρθει κοντά του και μετά το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Εξήγησε μάλιστα πως ο δράστης εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά και προς τα μέλη της οικογένειας του, τον 9χρονο γιο και τη γυναίκα του και είναι γνωστό στους ντόπιους ότι δεν είναι μόνο βάρβαρος αλλά είναι και αλκοολικός.

NeaStiraEviasMagiΗ ακτινογραφία που δείχνει τα θρυμματισμένα οστά στο μέτωπο του ζώου.

Πρόκειται για ένα ακόμα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου πλάσματος σε μια τουριστική περιοχή, άλλη μια απόδειξη της αποκτήνωσης της κοινωνίας μας, άλλη μια αιτία για τη δυσφήμιση του τόπου μας.

NeaStiraEvias (2)O δράστης παρατηρεί το ζώο να αργοπεθαίνει...

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε με αναστολή ο άνδρας που σκότωσε σκύλο στα Νέα Στύρα Εύβοιας το 2014

28-1-2019 η δίκη του δολοφόνου της Μάγκυ της σκυλίτσας που σκότωσε ταβερνιάρης στα Νέα Στύρα Εύβοιας

17-10-2018 η δίκη του δολοφόνου της Μάγκυ της σκυλίτσας που σκότωσε ταβερνιάρης στα Νέα Στύρα Εύβοιας

Στις 7-12-2016 η δίκη του δολοφόνου της Μάγκυ στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας

Στις 6-4-2016 η δίκη του δολοφόνου της Μάγκυ στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας

Στις 21-9-2015 η δίκη του δολοφόνου της Μάγκυ στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας

Η Άννα Ανδριανού για την πρώην δήμαρχο που υπερασπίζεται τον δολοφόνο της Μάγκυ

Έκλεισε η ταβέρνα του δολοφόνου της Μάγκυ στα Νέα Στύρα Εύβοιας

Στις 15-12-2014 η δίκη του δράστη που κακοποίησε θανάσιμα τη σκυλίτσα στα Νέα Στύρα

Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο δολοφόνο της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα

Νέα Στύρα: Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία για τη θανάσιμη κακοποίηση του κουταβιού

Μόνο τα ελληνικά δικαστήρια μπορούν να επιβάλλουν ποινή στον δολοφόνο της Μάγκυ

Το Λιμενικό μπορεί να επιβάλει πρόστιμο 30.000 ευρώ στον δολοφόνο του σκύλου στα Νέα Στύρα!

Στην ΕΛ.ΑΣ. οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας και για τα ζώα συντροφιάς

Ο Δήμος Καρύστου καταδικάζει το έγκλημα εις βάρος της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

54 Σχόλια

  1. σασα

    Θεωρώ ότι η κακοποίηση ενός ανυπεράσπιστου ζώου είναι τόσο φρικτό έγκλημα όσο η κακοποίηση ενός μωρού παιδιού.Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πολύ επιεικής απέναντι σε αυτά τα καθάρματα γι αυτό κι έχουν αποθρασυνθεί έτσι.Να παρθούν σοβαρά μέτρα πριν είναι πολύ αργά.

  2. Spyridon Kostakis

    Ολεθριο λαθος!!!
    Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της υπαλληλου να κανει οτι μπορει για να σταματησει τον πονο αυτου του ζωου!!!
    Ευθανασια ειναι μια λυση!!!
    Αν δεν το ξερει ας ζητησει ευθυνες απο τους ανωτερους της ακριβως γιατι δεν την πληροφωρησαν!!!

  3. Ανδρομαχη

    TOΣΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ?????/ ΜΑ ΤΟΣΕΣ ΚΟΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ?? 400 ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. Η ΕΟΚ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ....
    ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE!...

  4. arhs

    .....ρε παιδια σιγουρα ετσι εγινε?,τον ειδε καποιος?και αν τον ειδε δεν τον γ@μησε επι τοπου?μην παιζει τιποτα αλλο?

  5. Ευγενια

    Διαμαρτυρία έξω από την ψησταριά της οποίας ο ιδιοκτήτης στα Νέα Στύρα Εύβοιας κακοποίησε βάναυσα σχεδόν μέχρι θανάτου έναν αδέσποτο σκύλο – αφού πρώτα το δελέασε για να πάει κοντά του – χθες τα ξημερώματα θα πραγματοποιήσουν φιλόζωοι την Κυριακή το απόγευμα 20/7.

    Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ του http://www.zoosos.gr και αφού η είδηση έκανε τον γύρω του διαδικτύου η αντίδραση των φιλόζωων ήταν ακαριαία. Γι’ αυτό δίνουν ραντεβού στα Goody’s του Αγίου Στεφάνου Αττικής στις 15:30 ώστε με τα οχήματα τους να φτάσουν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και με το πλοίο να μεταβούν στα Στύρα στις 18:30 και να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία έξω από το μαγαζί του δράστη.

    Εκατοντάδες χρήστες του facebook δημοσίευσαν μάλιστα τη φωτογραφία του άνδρα την τράβηξε η Φρόσω Πρασίνου, η οποία όπως είπε στο http://www.zoosos.gr, έφτασε στο σημείο που το σκυλί κείτονταν αιμόφυρτο λίγα λεπτά μετά το έγκλημα. Ο δράστης – που εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και είναι γνωστός στην περιοχή για τον βίαιο χαρακτήρα του – απεικονίζεται να στέκεται πάνω από το θηλυκό σκυλάκι, που δεν πέθανε ακαριαία.

    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ......ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΕΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,350 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΩΝ 3 ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΕΔΩ.

  6. marina

    ΕΝΑΣ Α Ν Τ Ρ Α Σ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΦΟΝΙΑΣ.....

  7. ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

    ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ !! ΕΝΑΣ ΖΩΟΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΗΜΑ ? ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ , ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ......ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ....

  8. ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    Όλοι εσείς που χτυπιέστε τώρα για τη βάναυση συμπεριφορά που είχε αυτός ο καριόλης απέναντι στο σκυλάκι, είστε οι ίδιοι που με περίσσια ευκολία θα πηγαίνατε να σαβουριάσετε κοψίδια στην ταβέρνα του αν δεν είχε καταγραφεί το περιστατικό. Στον τύπο αξίζει ό,τι κι αν πάθει από'δώ και στο εξής, αλλά να θυμάστε πως το μοσχάρι, το χοιρινό και όλες αυτές οι ποικιλίες κρεάτων που βάζετε στο τραπέζι σας, έχουν προκύψει από αντίστοιχο βασανισμό ζώων. ΨΟΦΟ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

  9. Ευγενια

    Τον κρυβουν οι κατοικοι εδω στα Νεα Στυρα μην τους βλεπετε που σας χαμογελανε οταν ερχεστε για διακοπες για τα λεφτα σας το κανουνε δεν εχουν ιχνος ανθρωπιας μεσα τους το χειμωνα να δειτε τη κανουν.Η φολα παει συννεφο.Σας βλεπουν που ερχεστε με τα σκυλια σας και πισω απο την πλατη σας σας κοροιδευουν και σας βριζουν με αισχρα λογια.Πριν ερθετε ανεβαζουν 100% πανω τις τιμες τους σε ολα.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ.

  10. maria

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΙ??????????ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ?????ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ???ΑΜΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ??ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.....

  11. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Η Ελληνοφρένεια(Παρασκευή 18/7/14)ανακοίνωσε το όνομα της ταβέρνας.Φτιάχτηκε κ "γκρουπ" στο facebook γιά το γεγονός:"δικαιοσύνη γιά την Μάγκι" κ οργανώνεται διαμαρτυρία την Κυριακή 20/7,νομίζω.Ας τον τιμωρήσουμε και εμείς σαν κοινωνία,εκτός από την δικαιοσύνη

  12. ΕΛΕΟΣ

    Έτσι παιδιά μπράβο, γράψτε ενα σχόλιο και βγάλτε το θυμό σας για να νιώσετε και καλύτερα.
    Και από αύριο που θα έχει ξεχαστεί το συμβάν σαν να μην τρέχει τίποτα, ο ανεγκέφαλος θα συνεχίσει να σερβίρει κόσμο στη ταβέρνα του, κύριος και περήφανος!
    Σηκωθείτε απο τον κωλοκαναπέ σας και αντι να γράφετε σχόλια απο αντίδραση, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ!
    Αχ και να βρισκόμουνα στην Έυβοια...

    1. καρολος

      Που ζεις εσυ? Σε καμια σπηλια? Το ιντερνετ και τη δυναμη της πληροφορησης και της προπαγανδας την εχεις ακουστα?Και οι επαναστασεις με γραψιμο γινεται,αλλα εσυ εχεις μεινει στην εποχη του Νωε.

  13. Vita Marouda

    Δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά! Όπως μποϋκοτάρεται η Κύπρια που συνέθλιψε το σκυλί έτσι να μποϋκοταριστεί και η ψησταριά! Μερικοί μερικοί δεν αξίζουν δεύτερη αλλά ούτε πρώτη ευκαιρία!

  14. LENA

    ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ,
    ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ - ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ - ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ! ΔΗΘΕΝ!

    1. Rasheed

      koitas to pws grafei o allos kati kai oxi to TI grafei pou einai kai h ousia

      BRAVO sou

      yg kai akoma mathe kai esy oti den grafoume oloklhro keimeno se kefalaia ellhnara afou stekesai sto pws grafoume kati kai oxi sto ti grafoume.....

      ante...pseutoellhna.....

    2. Νικος

      Η εκμάθηση της γλώσσας η ο τρόπος που εκφράζεσαι πως είναι δυνατών να υποβαθμίζει τον τρόπο που αισθάνεσαι η την βαρύτητα αυτών που καταθέτεις;Και με πιο κριτήριο τα συγχέεις;Εαν τα πω στα Aφρικάνικα θα είναι λιγότερο σημαντικά αυτά που λέω;Π.χ. να στο κάνω λιανά...-Λες μαλακίες τι σχέση έχουν αυτά τα δύο μεταξύ τους./Les malakies den geinese ayuentikos apo to meso poy ekfrazese alla apo to ti les.-υπήρχε καμιά διαφορά ή θίχτηκες λιγότερο σε κάθε μια από της περιπτώσεις;Ο μορφωμένος άνθρωπος δεν αναγνωρίζεται από αυτά που ξέρει αλλά από τον τρόπο που σκέφτεται...Π.χ. εσυ:Πετάγεσαι σαν την πορδη σαν φωτινος παντογνώστης υποβαθμίζεις το γεγονός (γιατι στην ουσία αυτό κάνεις δεν θελω κ.λ.π είναι του κώλου τα εννιάμερα)Υποβαθμίζεις όσα λένε οι παραπάνω υποδεικνύοντας τον ορθό τρόπο.Μην μένοντας στην ουσία του θέματος,τους χαρακτιρίζεις και "δηθεν" φιλόζωους (αν και φιλεύσπλαχνοι μου ταιριάζει καλύτερα ο όρος αυτος)Λες και υπάρχει άμεση σχέση.Απο πάνω τους παρακινείς αγανακτισμένη με την υποτιθέμενη υποκρισία τους λέγοντας άντε πια.Εν ολίγης πιο είναι το συμπέρασμα;Είσαι ηλίθια.-Σε όποια γλώσσα και να γράψεις με οποιον τρόπο και να το πείς,αυτο δεν αλλάζει και δεν σε κάνει ούτε εξυπνότερη απ ότι είσαι ούτε πιο ευθεντικη,εκτος της περιπτώσεως που ισχυρίζεσαι ότι είσαι ένας πραγματικός και αυθεντικός στόκος.

  15. Kon/nos Arzumanidis

    Dikeosini den yparhi stin Ellada? To Dimarhio prepi na tu pari tin Adia Liturgias, tora amesos. Aftos o Anthropos den ine is thesin na ehi Adia ja Taverna. Edo stin Germania tha ton kanane me ta Kremidakia. Prepi na mathoume pio magazi ine, ja na to Boykotarume. Tetia fenomena ine aparadekta ja tin Ellada, oute ston 3 Kosmo den akusa tetia fenomena.

  16. φιλοζωη

    πειτε μας το ονομα του αυτουνου που το εκανε του ευχομαι να παει να ανοιξει το κεφαλι του στα δυο..να πανε σκυλακια και να τον φανε του ευχομαι τα χειροτερα ζωη εχουνε αυτα τα καημενα σκυλακια οπως ολοι μας αυτουνου δεν του αξιζει να ζει..ελπιζω μην μπει φυλακη για 2-3 χρονια δεν ξερω για ποσο και να βγει γιατι θα κανει παλι τα ιδια..μονο αυτο του ευχομαι το χειροτερο ελπιζω μην δωσει τετοιο παραδειγμα στα παιδια του και καταντησουν σε και εκεινων.

  17. αερας

    Οποιος εχει παει εστω και μια φορα στο συγκεκριμενο σημειο του ειναι πολυ ευκολο να αναγνωρισει για πιον αναφερονται και πιο ειναι το συγκεκριμενο μαγαζι.

  18. Ειρήνη

    Το να ονομαζεσαι ανθρωπος ειναι ευκολο και φυσικο επακόλουθο απο τη μερα της γέννησης προκειμένου να υπάρχει διαχωρισμός απο τα υπόλοιπα ζωα..αυτο που πραγματικά είναι δύσκολο είναι το να είσαι ανθρωπος...και η ανθρωπια κατακτιεται από μικρό πράγματα της καθημερινοτητας μας...ειλικρινά ομως αυτος ο- ο θεος να τον κανει- ανθρωπος με κάνει να ντρέπομαι που συγκαταλεγομαι στο ανθρωπινο ειδος...η κακό μεταχείριση ανυπερασπιστων ζωων, φιλε κωστα, δε σε κανει περισσότερο αντρα...μαλλον τοποθετει εσενα σε θεση κατωτερη ακομη και απο του ζωου...Σε λυπάμαι....

  19. Stefanos

    Είναι σημαντικό να επιβληθεί ποινή νόμιμη , και οι όποιες δράσεις να είναι επίσης νόμιμες. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό , και αν και η αγανάκτηση είναι κατανοητή, το να καταφύγει κάποιος στην βία ως πράξη κατά της βίας καταλαβαίνετε πως είναι γελοίο το λιγότερο.

    Ακόμα και το μποικοτάζ του καταστήματος θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά. Δεν εξαρτάται μόνο η ζωή του δράστη από αυτό, αλλά όλη του η οικογένεια, που από ότι γράφεται είναι επίσης θύμα του. Βεβαιωθείτε πως θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο.

  20. ΝΙΚΟΣ

    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΕΚΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

  21. Gιώργος

    Ο Χ Ι ΑΛΛΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ....

    Φτάνει πια...έλεος...έχουμε πλέον ξεφύγει..
    Τα ρεμάλια αυτά έχουν την κάλυψη και προστασία....από την τοπική κοινωνία, από την αστυνομία, από τον νόμο, με την παρέλευση του αυτοφώρου,από τους κολλητούς τους.....από παντού....και πάντα καταφέρνουν να την βγάζουν καθαρή.
    Τα κακόμοιρα ζωντανά, από που έχουν κάλυψη και προστασία ??????
    Το πιο τραγικό...το δέλεαρ ήταν λίγο φαγητό...στον καθημερινό τους αγώνα για λίγο φαγητό....
    Αμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό....λέει ο σοφός λαός...πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Μόνο έτσι θα καταλάβουν αυτοί οι εγκληματίες. Αλλωστε το έγκλημα τιμωρείται, έτσι δεν είναι???????????

  22. Μαρινα

    Θα ξέρετε φαντάζομαι οτι σε 48ωρες τελειώνει το αυτοφορο. ... προφανώς κι αυτος το ξέρει κ κρύβεται. Το θέμα ειναι, οι αρχές τον ψάχνουν στις οικίες του η περιμένουν να πάει μονος του? Η αστυνομία χθες κυνηγούσε κάποιον για υλικές ζημίες(απ οτι λενε με ψυχολογικά προβληματα ) στα χωράφια με μαδέρια! Αυτόν γιατί οχι?

  23. Νανά

    Συμφωνώ απόλυτα με όλους σας! Πρέπει να μας πείτε το όνομα του και κυρίως το όνομα της ταβέρνας για να μην πατήσει ποτέ ξανά κανείς εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δικαιώσουμε το καημένο το ζωάκι. Επιπλέον, αν ο άνθρωπος αυτός δεν τιμωρηθεί θα συνεχίσει ανενόχλητος να κακοποιεί (ή και να σκοτώνει) κι άλλα ζώα, καθώς και τη βίαιη συμπεριφορά που έχει απέναντι στα μέλη της οικογένειάς του. Τιμωρώντας ανθρώπους σαν αυτόν, θα γλιτώσουμε πολλές αθώες τετράποδες ψυχές, αλλά και την ψυχική ηρεμία του παιδιού του!

    1. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

      Να μην ξαναπατήσουμε?Μπα μια βόλτα θα την κάνουμε πρώτα από κει να δει πως είναι να σου σπάνε τα μούτρα 20-30 άτομα και να μην μπορείς να κανεις τίποτα.ΣΑΚΑΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

  24. Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα!

    Συγνώμη αλλά σβήνετε τα σχόλια που δεν σας αρέσουν???? Κάποιος έγραψε τα πλήρη στοιχεία αυτού το αλήτη και του μαγαζιού του και τώρα πού πήγανε???

  25. τανια

    Θα συμφωνησω με τη Νινα, πρεπει να ανακοινωθει το ονομα της ταβερνας, προς δυσφημιση της!!! Ειναι το λιγοτερο πραγματικα!

  26. nina

    TO ANTHRWPOMORFO TERAS IDIOKTITRIA TOU XENODOXEIOU DIASYRTHIKE DHMOSIA KAI POLY KALA THS EGINE AGOU SKOTWSE ADESPOTO SKYLI, AUTOS GIATI PREPEI NA GLYTWSEI? GIATI DEN GRAFETAI OLOKLIRO TO ONOMA TOU KATHARMATOS KAI TO ONOMA THS PSISTARIAS TOU???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.