Στηρίξτε μας

Δηλητηρίασαν τα σκυλιά στην πλατεία της Άμφισσας

18 Δεκεμβρίου 2013 20:00 | Καταγγελίες
Δηλητηρίασαν τα σκυλιά στην πλατεία της Άμφισσας

Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας (Φ.Ο.Φ.) καταγγέλλει ότι σήμερα στην πάνω πλατεία της Άμφισσας δύο σκυλιά, που ήταν αχώριστοι σύντροφοι, ο Λάζαρος και ο Κολοβός πέθαναν δηλητηριασμένα δίπλα από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που έχει στήσει ο δήμος εκεί για τα Χριστούγεννα. Τα δύο σκυλιά ήταν μαζί στα παιχνίδια, στα τρεχαλητά, σύχναζαν στην πάνω πλατεία και στους δρόμους της κεντρικής αγοράς. Ήταν στειρωμένα – εμβολιασμένα, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν και τα παρακολουθούσε η Φ.Ο.Φ.

AmfissaNekra2

Η Φ.Ο.Φ. στην ανακοίνωση της εξηγεί ότι έχει βάσιμες υποψίες για το άτομο που διέπραξε το έγκλημα και κατέθεσε την καταγγελία της στην Αστυνομία. Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας τονίζει ότι «Ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο στενεύει και πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη για όλες τις φόλες που έριξε μέχρι τώρα.

Ευχαριστούμε θερμά τους κ. Ταγκαλή Παναγιώτη αντιδήμαρχο που χειρίστηκε το όλο θέμα και μας στήριξε, κ. Σκορδά Ειρήνη κτηνίατρο που έκανε τη νεκροψία, κ. Παπά Απόστολο υπάλληλο καθαριότητας για τη βοήθεια που προσέφερε.

Επίσης τους συμπολίτες μας που πήραν τηλέφωνο ή μας έστειλαν email για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και να ζητήσουν επιτακτικά την τιμωρία του υπευθύνου. Τέλος για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τους ηρωικούς εθελοντές μας που αγόγγυστα τρέχουν καθημερινά πίσω από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε».

Διαβάστε επίσης:

Άμφισσα: Κρέμασαν τον σκύλο έξω από το Γυμναστήριο

Άμφισσα: Απαγχόνισε τον σκύλο που ζούσε σε περιφραγμένη έκταση

Μανάγουλη Φωκίδας: Μπήκαν στο σπίτι και του κρέμασαν τον σκύλο!

Άμφισσα: Δεκάδες σκυλιά και γατιά νεκρά από φόλες

Ιτέα: Πνίγηκαν 6 κουτάβια μπροστά στα μάτια των μαθητών

Πολύδροσος Φωκίδας: Εκτέλεσε τον σκύλο στην πλατεία του χωριού

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

6 Σχόλια

  1. Καλλιρόη

    Κτήνη κτήνη κτήνη. Διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.´Οταν θα γίνει δίκη άν φυσικά βρεθεί άκρη γιατί στην Ελλάδα έιμαστε θα έρθουμε από την Αθήνα 40 άτομα να δούμε τον μεγάλο νταή που πάει τα βράδια και ρίχνει φόλες σ´αυτά τα πλασματάκια.

  2. Nikolaos

    Είμαι νέος επισκέπτης της σελίδας και διαπιστώνω πως τελικά πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα όχι μόνο από την άποψη της οικονομίας. Ντροπή μας!!!!!!!!

  3. maria protopapa

    Το καθαρμα.Κατα τα αλλαειναι καλος χριστιανος οαλητης.Αλλη ενα εγκλημα προς ανυπερασπιστες ψυχουλες !!!!!Μακαρι ψωφο κακο να εχει αυτος που τα φωλιασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.