Στηρίξτε μας

Ιτέα Φωκίδας: Μπροστά στους μαθητές πνίγηκαν 6 κουτάβια που κάποιος έκλεισε σε σακούλα & πέταξε στη θάλασσα

26 Απριλίου 2013 06:36 | Καταγγελίες
Ιτέα Φωκίδας: Μπροστά στους μαθητές πνίγηκαν 6 κουτάβια που κάποιος έκλεισε σε σακούλα & πέταξε στη θάλασσα

Τα πέταξαν στη θάλασσα μέσα σε σακούλα

Στο λιμάνι της Ιτέας Φωκίδας χθες μπροστά στα μάτια των μαθητών, που έκαναν εκδρομή, έξι κουταβάκια πάλευαν  απεγνωσμένα μέσα στη θάλασσα για να επιπλεύσουν κλεισμένα σε μια πλαστική σακούλα. Το θέαμα φρικτό, αποκαρδιωτικό. Αν και ένας ευαίσθητος άνθρωπος βούτηξε στο νερό για να τα σώσει, τα μικρά δεν επιβίωσαν. Δυστυχώς πνίγηκαν όλα.

Ο σύλλογος Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας (Φ.Ο.Φ.) - που επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να μας ενημερώσει για το έγκλημα - εξηγεί ότι «οι δήμιοι των αδέσποτων ξαναχτύπησαν. Αφού πρώτα επί δύο μήνες έβγαλαν και ξαναέβγαλαν όλα τα δολοφονικά τους ένστικτα σκορπώντας τον θάνατο σε αθώα αδέσποτα, χθες στο λιμάνι είχαμε το κερασάκι στην τούρτα».

Η τραγική εικόνα των πνιγμένων κουταβιών - που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα όπως τα βλέπετε στη σχετική φωτογραφία - σόκαρε τους μικρούς μαθητές και γέμισε θλίψη τις καρδιές των μελών της Φ.Ο.Φ και του εθελοντή που προσπάθησε να τα σώσει.

Επικήρυξαν τον δράστη

Ο δολοφόνος κουταβιών ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα είναι ικανός να εκδηλώσει επικίνδυνες συμπεριφορές και κατά των συνανθρώπων του έτσι το Δ.Σ. της Φ.Ο.Φ. σε έκτακτη συνεδρίαση του χθες το απόγευμα, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 200 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε στο φιλοζωικό σύλλογο, είτε στο Λιμενικό Σώμα, είτε στην Αστυνομία. Όπως τονίζει ο σύλλογος Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας «Επιτέλους να δούμε το νόμο να εφαρμόζεται και στην Φωκίδα».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που εντοπίστηκε να σέρνει τον σκύλο με το αυτοκίνητο του στο Ευπάλιο Φωκίδας

Δελφοί: Έσωσαν τον σκύλο που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. Κα ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΚεΚΟΡΠΑ,ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ??????ΟΧΙ!!!!!!!ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΩΡΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΟΧΙ?????ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ????ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ!!!!ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ....ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ???ΝΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!!!!!!ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ?????ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΔΟΔΗΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙ ΜΟΥ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.....ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ............

  2. Βαγγελης

    Κορπα Βασιλη μας κοροιδευεις ή κανεις τον χαζο? Εισαι σοβαρος? Αν δεν τα θελουν να στειρωσουν τη σκυλα τους ή να τα μαζεψουν να τα πανε σε ενα καταφυγιο.Εχουμε ξεφυγει εντελως? Κανει ο ενας τη ψυχασθενικη αηδια του κι εχουμε τον αλλον να λεει τη λαλακια του ή οτι του κατεβει,ας τα σκοτωσει χωρις να τα βασανισει,τι αλλο θα ακουσουμε ρα γαμωτο..Οσοι δεν εχουν χρηματα για στειρωση να μην εχουν ζωντανο ή να το κρατουν μακρια οταν ειναι σε οιστρο.

  3. ΚΟΡΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    Στην θάλασσα ;Δεν μπορώ να καταλάβω ,αφού δεν τα θέλουν γιατί δεν τα σκοτώνουν αμέσως και τα βασανίζουν έτσι ;
    Πρέπει το κράτος να επιδοτεί την στείρωση των οικόσιτων ζώων με κάποιο τρόπο .
    Είναι πολλοί που δεν έχουν χρήματα για να κάνουν στείρωση στο ζώο τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.