Στηρίξτε μας

Χανιά: Ψυχικά κλονισμένος σκότωσε τον σκύλο του

3 Νοεμβρίου 2013 20:36 | Καταγγελίες
Χανιά: Ψυχικά κλονισμένος σκότωσε τον σκύλο του

Επί της οδού Γογονή στην πόλη των Χανίων στην Κρήτη ένας άνδρας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σκότωσε το μικρόσωμο σκυλάκι του, που βλέπετε στις φωτογραφίες να κείτεται στο πεζοδρόμιο, επειδή όπως έγινε γνωστό του έφαγε ένα κουνέλι. Ο δράστης, που είναι γνωστό στη γειτονιά του ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε στο δρόμο κρατώντας δύο καραμπίνες και έβαλε στο στόχαστρο το σκυλί του. Εξαιτίας των απανωτών πυροβολισμών έντρομοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι συμβαίνει.

XaniaPyrovolise (2)

Ένας από τους περαστικούς για να τον σταματήσει τον χτύπησε στο κεφάλι με την γροθιά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει στην άσφαλτο λιπόθυμος από τη μπουνιά και να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Καθώς το συμβάν διαδραματίστηκε σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αμέσως στο σημείο έφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο μετέφερε τον δράστη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον έχει υποστεί βαριές  κακώσεις  στο κεφάλι από την πτώση καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί ο άνδρας που τον χτύπησε για να τον αποτρέψει να σκοτώσει το ζώο βλέποντας τον να κρατάει τις καραμπίνες.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανοί υιοθέτησαν τον σκύλο που κακοποιήθηκε βάναυσα στα Χανιά και γλύτωσε χάρη στην 28χρονη κτηνίατρο

Χανιά: Πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση έσωσε τον σκύλο που κάποιος χτύπησε διαλύοντας του τη γνάθο

Νέα Χώρα Χανίων: Κατήγγειλαν άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του πατώντας του το κεφάλι & δένοντας τον σε φωταγωγό χωρίς τροφή – νερό

Συνελήφθη ο άνδρας που κατηγορείται για την δηλητηρίαση 2 σκυλιών των γειτόνων του στα Περιβόλια Χανίων

Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων

Χρυσή Ακτή Χανίων: Η σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια ζωντανά

Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων

Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων

Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

13 Σχόλια

  1. Luke

    Έλεος πια! Το αν ήταν ο άνθρωπος ψυχικά ασταθής δεν παίζει ρόλο! Μην το κάνετε το κέντρο των σχολίων σας! Το θέμα είναι ότι αυτός, καλώς ή κακώς, δεν πήρε τη βοήθεια που του χρειαζόταν, και κατέληξε να κάνει αυτό το έγκλημα.
    Αν υπήρχαν σημάδια και δεν έκαναν τίποτα οι γείτονες, τότε αυτοί είναι οι πραγματικοί φταίχτες. Κάποιος που έχει σοβαρά ψυχικά προβλήματα δεν έχει την ευθύνη των πράξεών του, γιατί είναι ΑΣΘΕΝΗΣ. Δεν βρίζουμε αυτούς που έχουν καρκίνο. Και οι ψυχικές ασθένειες είναι πιο σοβαρές από τις σωματικές, κυρίως λόγω του στίγματος, το οποίο δεν βοηθάει αυτά τα άτομα ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Μπράβο στον άνθρωπο που προσπάθησε να τον σταματήσει.
    Αυτό όμως δεν είναι το ίδιο με τον ψευτόμαγκα που για να το παίξει άντρας χτυπάει τη γυναίκα του και τα παιδιά του και σκοτώνει το σκύλο του γείτονα για εκφοβισμό.
    Και άνθρωπος να ήταν, τα ίδια θα έλεγα (τα ίδια έχω πει).
    Ας τον εξετάσουν οι τέσσερις ψυχίατροι που έχουν απομείνει στην Ελλάδα και βλέπουμε αν πρέπει να πάει φυλακή ή αν χρειάζεται θεραπεία (ψηφίζω δεύτερο, βέβαια)

  2. kelly

    ναι όποιος σκοτώνει όλοι τον βγάζουν ψυχοπαθή!!!!!! η με ψυχολογικά προβλήματα.... αηδιες.. καμία τιμωρία και μια ψυχούλα ακόμα νεκρή... κανονικά έπρεπε όχι μπουνιά αλλά κρέμασμα!

  3. aria

    και το πιο πιθανων ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ να διαγραφει εντος καποιον λεπτων και οχι απο εμενα.... ο "φιλοζωικος χανιων" εσκυψε το κεφαλι και εκανε δυο βηματα πισω.... γιατι λεει οτι εχει χασει ανθρωπους νεους απο την ζωη του ....και οτι πληρωσε γιαυτο που εκανε πιστευω οτι εννεουσε γι αυτον που τον εδειρε.... γι'αυτο θα κανει κανεις τπτ? θα πει τπτ??? εγω δεν μπορω να βγω να φωναζω μονη μου χρειαζομαι ανθρωπους να παμε ολοι μαζι εναντια στον καθε ψυχοπαθη που οπλοφορει νομιμα παρακαλω και εκτελει αθωε ψυχες ντρεπομαιι για μενα ντρεπομαι για τον τοπο μου ντρεπομαι για ολουσ εσας ....λυπαμε!!! με ντροπιαζει πλεον η λεξη φιλοζωη με ποναει.....ομως να βλεπω τετοιες εικονες.... και παλι λυπαμε

  4. Brigitte Tartot

    Όταν ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας τέτοιοι "συνδυασμοί" (ψυχοπαθείς+ζώα) είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ. Όλα ωστόσο είναι ζήτημα Νομοθεσίας. Και η Νομοθεσία έχει πάρα πολλά κενά, χειρότερα από την εξουσία. Πρέπει να υπάρξει Νομοθεσία τέτοια που να επιτρέπει τη σύσταση Αστυνομίας Ζώων με ταυτόχρονη δικαστική εξουσία ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ και γνώστη του Νόμου για τη σχετική εφαρμογή. Και οι ποινές να είναι άμεσα εκτελεστές για τους όποιους παραβάτες, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Άν αυτά δεν αλλάξουν θα συνεχίζουν να την πληρώνουν αθώα πλάσματα που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο των ΑΜΕΑ. Ξέρετε πόσους ΑΜΕΑ είχε προσλάβει Δήμαρχος στην Ανατολική Αττική να φέρουν σε πέρας το "θεάρεστο" έργο της φόλας; Και μετά δικαιολογείτο ότι "εγώ απλά τους προσέλαβα βάσει Νόμου, που να ξέρω γω τι κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους" Έτσι, για να μαθαίνουμε. Πόσα σκυλιά υπήρξαν θύματα αυτών των δύο; Εγώ πάντως, δικά μου σκυλιά, μέτρησα 27. Και φυσικά κανείς δεν τιμωρήθηκε έτσι; Αυτά. Για να ξέρετε σε τι "πολιτισμένη" χώρα ζείτε εσείς οι Έλληνες και ποιά είναι τα υποκείμενα που ψηφίζετε για να σας κάνουν τα χατηράκια σας.

  5. maria

    Kai fysika sto telos oi tragikoi tha mas poun pws o drasths einai sovara xtypimenos k prepei na kanoun minish ston anthrwpo pou ton xtypise....gia to skuli pou einai "sovara" skotwmeno oute leksh...alla ama htan kanena paidaki sti thesh tou skylou na dw ti tha kanane.....

  6. ελενη

    και πολυ καλα εκανε αυτος που τον χτυπησε ειναι αγιος ο θεωρω δικαιο που τον χτυπησε γιατι εγω δεν θα σκωτονα τον σκυλο ουτε μια φορα

  7. Χριστίνα

    Αφού η πολιτεία δεν μαζεύει τους τρελλούς, που βγαίνουν με τις καραμπίνες στον δρόμο και πυροβολούν, ας το κάνει κανένας άλλος μπας και σωθούνε άνθρωποι και ζώα.

    Μπουνιά του έριξε για να τον σταματήσει, τα υπόλοιπα ήταν Θεία Δίκη.

    Το σκυλάκι όμως πέθανε... αν ήταν άνθρωπος θα είχε βγει πρώτη είδηση στα ΜΜΕ.

  8. NATASA

    mpastardeeeeeeeeee psyxakia psofos mayros na se evrei sto eyxomai kai as amartanw mes thn fylakh oxi na sapiseis na mhn prolaveis na mpeis soy eyxomai apo thn psyxh moy xilia kaka na se evroyn se misw xwris na se gnwrizwwwwwwwwwww kolopaidoooooooooooooooo

  9. toula

    και πολυ καλα εκανε ο περαστικος και τον χτυπησε τον βλακα που δεν ξερει που να ξεσπαση και ξεσπαρε σε μια αθωα ψυχη.....

  10. Θεοδώρα Καράμπελα

    Βλέπετε να κουνιέται φύλλο;Ούτε τον ψυχικά ασθενή θα καταγγειλει επωνύμώς κανείς!Σιχάθηκα πια να τονίζω οτι πρεπει να Καταγγέλετε προς όλες τις κατευθύνσεις !!ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΤΟΥς ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ..απο τον περίγυρο ..απο τη γενέτειρα!ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ ...ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ!!ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ! Προληψη ειναι η Καταγγελία απο πριν εκτελέσει το έγκλημα κατά αθώου,άστεγου,αμοιρου πλάσματος κάποιος....διαφορετικά εισαι ο ηθικός αυτουργος και διόλου άνθρωπος!Πως δικαιολογείς την ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.