Στηρίξτε μας

Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα pet shops

10 Ιανουαρίου 2013 19:44 | Προτάσεις
Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα pet shops

Το Skopeto είναι ένα κατάστημα που πουλάει αντικείμενα, ζωοτροφές και αξεσουάρ που σχετίζονται με τα κατοικίδια μας. Βρίσκεται κοντά στο πάρκο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στην Αττική και οι ιδιοκτήτες του κάνουν το αυτονόητο για κάποιον που δηλώνει φιλόζωος. Δηλαδή δεν εμπορεύονται ζώα και δεν περιορίζονται σε αυτό.Έχουν επανειλημμένα αναλάβει την  προσωρινή φιλοξενία αδέσποτων ζώων, που  είτε καταφεύγουν στο φιλόξενο πάρκο της περιοχής, είτε  σκοπίμως έχουν εγκαταλειφθεί σε αυτό.  Αν κάποιος φιλόζωος θελήσει να αγοράσει τροφές για να ταΐσει τ’ αδέσποτα του πάρκου οι άνθρωποι του Skopeto δεν του παίρνουν χρήματα.  Η Άντζελα Πάρη, που είναι πελάτισσα τους, μας διαβεβαίωσε γι’ αυτό.

SkopetoPetShop

Μάλιστα μας εξήγησε, ότι συχνά φιλοξενούν αδέσποτα, που εντοπίζονται να περιφέρονται στους δρόμους μέχρι να βρεθεί μια λύση γι’ αυτά ή έως ότου στειρωθούν. Όπως μας είπε η κα Πάρη κάποιοι μέσα στις γιορτές εγκατέλειψαν στο πάρκο εννιά κουτάβια, τα παράτησαν μέσα στο κρύο και τη βροχή. Οι άνθρωποι του Skopeto φιλοξένησαν τα μικρά και μάλιστα κατάφεραν να δώσουν για υιοθεσία τα οχτώ από τα εννιά.

Το Skopeto βρίσκεται στη διεύθυνση Η. Κωνσταντοπούλου 16 – 18 (Τηλέφωνο: 2107664656, email: [email protected], http://www.skopetoshop.gr, http://www.facebook.com/skopetoshop).

Αν αγαπάτε τα ζώα και νοιάζεστε για όσα τους συμβαίνουν, επιλέξτε τα χρήματα σας – που προφανώς είναι μετρημένα – να πάνε σ’ εκείνους, οι οποίοι τουλάχιστον ενστερνίζονται τις δικές σας έγνοιες…

Προτιμήστε τα pet shops, τα μπαρ, τα καφέ, τα εστιατόρια, τα καταστήματα ρούχων και υποδημάτων κ.ο.κ. των οποίων οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι χαρακτηρίζονται ως φιλικοί με τα κατοικίδια (pet friendly).

Διαβάστε επίσης:

Η ψιψίνα του «ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ»

Ο «παπουτσωμένος» γάτος της Πάρου

Ο Νιλς Χόλγκερσον και το φιλοζωικό καφέ – μπαρ στη Δράμα

Πάρος: Η γατούλα της βιτρίνας…

Ο σκύλος από τη Ραφήνα που κατουράει στο Μαξίμου

Αν δεν απαγορευτεί η πώληση ζώων σε καταστήματα οι στειρώσεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές!

Ζητούν την κατάργηση πώλησης ζώων συντροφιάς από τα Pet Shops

Σούπερ μάρκετ εξωτικών ειδών και ζώων ράτσας το φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει»

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.