Στηρίξτε μας

To Δημοτικό Κυνοκομείο Δράμας ζητά τη βοήθεια εθελοντών

19 Φεβρουαρίου 2012 14:17 | Επικαιρότητα
To Δημοτικό Κυνοκομείο Δράμας ζητά τη βοήθεια εθελοντών

Το Κυνοκομείο του Δήμου Δράμας προχωρά στη δημιουργία μητρώου πολιτών, που ενδιαφέρονται, να απασχοληθούν σε εθελοντική βάση, με δράσεις σχετικές με την προστασία των αδέσποτων ζώων. Τέτοιες είναι για παράδειγμα η φιλοξενία κουταβιών ή μικρών γατιών, ώσπου να δοθούν για υιοθεσία, η συμμετοχή σε εργασίες στο κυνοκομείο, συμμετοχή σε εκστρατείες ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης του κοινού, διανομή εντύπου υλικού, συμμετοχή σε «ημέρες εθελοντισμού» κ.ά..

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να συμμετάσχει ενεργά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί με τον κ. Στράτο Λαλέ είτε τηλεφωνικά στο 2521350679, είτε μέσω e-mail στο: [email protected].

 

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. Δέσποινα

    Καλησπέρα
    Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι 17 ετών.. Αγαπάω πολύ τα ζώα αλλά είναι αδύνατον να πάρω ενα λόγω χώρου.. Για αυτό σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να διαθέσω ενα δίωρο το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάποιες δουλειές, όπως ΝΣ βγάζω καμιά βόλτα τα σκυλιά είτε να τα ταΐσω... Δεν αντέχω όμως να βλέπω τραυματισμένα ζώα,στεναχωριέμαι πολύ και δεν μπορώ καν να τα πλησιάσω...Ήθελα επίσης να σας ρωτήσω που βρίσκεται το κυνοκομειο... Εάν μπορώ να σας φανώ χρήσιμη περιμένω mail σας στο οποίο θα μου γράφετε και ποια θα είναι περίπου τα καθήκοντα μου...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας..Με εκτίμηση,Δέσποινα..

    1. eleni

      Αγαπητή Δέσποινα,

      Θα καλέσεις την κα Πόλυ Ιωαννίδου, που είναι αντιπρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» στο 6936449187 για να σε καθοδηγήσει. Διαφορετικά θα πρέπει καλέσεις τον αντιδήμαρχο στο τηλέφωνο που υπάρχει ήδη δημοσιευμένο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.