Στηρίξτε μας

Κύριε υπουργέ, ποιον να καλέσω για να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης αυτού του ζώου που το κακοποιεί στα Τρίκαλα;

5 Φεβρουαρίου 2012 20:10 | Καταγγελίες
Κύριε υπουργέ, ποιον να καλέσω για να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης αυτού του ζώου που το κακοποιεί στα Τρίκαλα;

Κύριε υπουργέ, ποιον να καλέσουμε, ώστε να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης αυτού του ζώου; Έχετε κάποια ιδέα; Την Αστυνομία; Τη Δημοτική Αστυνομία; Το Λιμενικό; Την Αεροπορία; Την Πυροσβεστική; Τις Ε.Κ.Α.Μ.; Κύριε υπουργέ, έτσι φροντίζουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας τα ζώα τους… Γι’ αυτό την επόμενη φορά, που θα αναλάβετε – αν επανεκλεγείτε – αρμοδιότητα, η οποία θα προβλέπει την ενασχόληση σας με τα δικαιώματα των ζώων και την προστασία τους, θυμηθείτε αυτή την εικόνα.

Θυμηθείτε την εικόνα αυτού του πλάσματος, που κάποιοι το έδεσαν με πλαστικό δίχτυ σαν και αυτό, που μπαίνει, όπου εκτελούνται εργασίες, και το εγκατέλειψαν έτσι δεμένο στη μέση του πουθενά, για να το ξεκάνουν κάπου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η φιλόζωη ιδιώτης εθελόντρια, που το εντόπισε στις 5 Δεκεμβρίου 2011, το έλυσε και του έβαλε ένα σπιτάκι, για να το προφυλάξει. Όμως το ζώο είναι φοβισμένο εξαιρετικά, προφανώς κακοποιημένο από τους ανθρώπους και ενώ αντιλαμβάνεται, ότι του προσφέρουν τροφή και δεν θέλουν το κακό του, εντούτοις δεν πλησιάζει. Φοβάται, γαυγίζει, απομακρύνεται…

Trikala (10)

Μέσα στα χιόνια, μέσα στο δριμύ ψύχος και με αυτές τις πολικές θερμοκρασίες, η γυναίκα, που βλέπετε, πηγαίνει και το ταΐζει. Αυτήν καταδικάσατε με το νέο νομοσχέδιο. Την δική της δράση θέλετε να σταματήσετε; Εμείς σας ρωτάμε; Γιατί; Υ.Γ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στη σωτηρία αυτού του ζώου μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο: 6973578232.

Διαμαρτυρηθείτε σε αυτούς που ψηφίζετε!

Διαμαρτυρηθείτε σ’ εκείνους, που πρωταγωνίστησαν σε αυτό το νομοσχέδιο, που χαντακώνει τη εθελοντική φιλοζωική δράση:

-Αστέριος Ροντούλης (βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. νομός Λάρισας): [email protected], [email protected]

-Κώστας Σκανδαλίδης (βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέγεται στην Α’ Αθήνας): [email protected]

-Βασίλης Γιουματζίδης (βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. νομός Πέλλας): [email protected]

Διαβάστε επίσης:

Π.Φ.Π.Ο.: Ο νέος νόμος δεν προστατεύει τα ζώα, επιτείνει το πρόβλημα!

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

10 Σχόλια

  1. ΑΝΝΑ ΑΘΗΝΟΓΕΝΟΥΣ

    Αυτη η κοπελα ειναι πραγματικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ με το Α Κεφαλαιο Δυστυχως ομως
    υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ζωων που τα παρατανε δεμενα ισως για να ειναι
    σιγουροι οτι δεν θα τους ακολουθησουν Θυμαμαι μια περιπτωση πριν απο
    πεντε χρονια που βρηκαμε στους προποδες της Παρνηθας ενα σκυλι σε αθλια
    κατασταση ηταν δεμενο απο το λαιμο και ειχαν δεσει το στομα του με ενα
    συρμα τοσο σφιχτα που ειχε μπει στο δερμα του σκετη φρικη πεθανε μετα απο
    λιγη ωρα αφου το λυσαμε πριν προλαβουμε να του προσφερουμε καποια βοηθεια

  2. Shirley Sasha

    I wonder why the dog haven't been unchained and rescued from the beginning instead of wasting so much time in writings? Since we are living in a big jungle and we all know that in these cases words are nothing compared to rescuing a life, why not use the jungle's rule in this case to rescue this dog?

  3. Sakis

    Κ. Γερολύμπου δεν έχεις ιδέα από φιλοζωία.Αυτό δείχνουν οι ερωτήσεις σας. Αυτό δεν είναι κακό,αρκεί να ρωτάς σε θέματα που δεν γνωρίζεις και όχι να το παίζεις ξερόλας(βλ. άλλα θέματα). Παιδιά ας την ενημερώσει κάποιος τι σχέση έχει ο κ. Ροντούλης με το θέμα! Θα το έκανα αλλά πρέπει να φύγω στη δουλειά

  4. Σταυρουλα Λαμπροπουλου

    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΗΔΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΗΟΤΙΣΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΩΜΕ ΝΑ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ [ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ] ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΝΘΡΩΠΟ ΤΟΠΟ ΕΣΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΕΙΝΕΤΑΙ ΑΤΗΜΟΡΕΙΤΟΥΣ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΑΛΒΟΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΩΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΕΔΑ ΥΠΕΙΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΤΣΕΙ ???

  5. Anna Gerolymbou

    Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά πάλι δε καταλαβαίνω. Σχετικά με το ποιός πρέπει να κληθεί για να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης τι ακριβώς εννοείτε; ΄Οτι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς αν και ειδοποιήθηκε ή ότι ο ιδιοκτήτης είναι άγνωστος;; Και που αυτό άπτεπαι του κ. Ροντούλη;;

  6. VICKY KOUROUSIA

    Δυστυχως,οχι μονο στοιχειωδης ευαισθησια κι ανθρωπια δεν υπαρχει,αλλα ουτε και μυαλο..Ασε που δεν πουλιουνται,να τους τ'αγορασουμε(με τα πολλα που μας αφησαν..)γι'αυτο,θα τα δινουμε,οσο αντεχουμε για να βοηθαμε αυτους(κι αυτα)που τ'αξιζουν...

  7. Anna Gerolymbou

    Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί και που καταδικάζει ο νέος νόμος αυτή την γυναίκα που φροντίζει το άτυχο ζώο;; Και που προβλέπεται η τιμωρία της συγκεκριμένης δράσης ;;; Παρακαλούμε για τον ακριβή προσδιορισμό άρθρου και παραγράφου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  8. κωστας

    ευγε ρε κοπελα μου , μου φτιαξες το βραδυ ! και μονο που ξερω πως υπαρχουν συνανθρωποι μου σα και σενα . δε χρειαζεται να πειθαρχησουμε σ αυτο το ν/σ σε οτι εχει να κανει με τη δραση σωματειων και εθελοντων ! ανυπακοη και συνεχιση της δρασης μας . δε τα λυνει ολα αυτο αλλα ειναι η καλυτερη πρωτη απαντηση !

  9. Σάκης Συνοδινός

    Το ζωάκι και η κοπέλα είναι με μια λέξη Ήρωες. Ας την βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε όσο για τους βουλευτές, αυτοί είναι χονδρόπετσοι και το μόνο που κοιτάζουν είναι να σώσουν αυτά που έφαγαν και το τομάρι τους. Αυτοί δεν λυπούνται το λαό θα λυπηθούν τα ζωάκια. ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.