Τέσσερις είναι μέχρι τώρα οι δολοφονημένες γάτες που εντοπίστηκαν νεκρές δηλητηριασμένες με φόλες την Κυριακή 19 Μαΐου στο χωριό Καρτεράδος στη Σαντορίνη.
To σημείο που βρέθηκαν οι φόλες...
Τη δολοφονία των ζώων έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο facebook ο Γιάννης Γκουζέας ο οποίος δημοσίευσε σχετική ανάρτηση στην ομάδα «ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕΣ ΑΓΓΕΛΊΕΣ .».
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr σε ταράτσα σπιτιού βρέθηκε μια δηλητηριασμένη γάτα, την οποία φρόντιζαν κάτοικοι της μονοκατοικίας. Στην ταράτσα οι φιλόζωοι βρήκαν και αυτοσχέδιες συσκευασίες προφανώς με δηλητηριασμένα δολώματα. Τα άλλα τρία δολοφονημένα γατιά εντοπίστηκαν στον δρόμο. Το σπίτι, στο οποίο κάποιος ή κάποια πέταξε τις φόλες είναι μέσα στον οικισμό κοντά στην εκκλησία Αναλήψεως του Σωτήρος.
Μια από τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με φόλες...
Δυστυχώς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr