Τα κατάφερε ο ετοιμοθάνατος σκύλος που οι δικοί του εγκατέλειψαν σε άδειο σπίτι χωρίς τροφή και νερό στο Μαρούσι

Για τουλάχιστον δέκα μέρες κυκλοφορούσε με την ουρά της να σαπίζει, η σκυλίτσα που την Παρασκευή 24 Ιουλίου εντοπίστηκε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και μεταφέρθηκε από μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) σε κτηνίατρο σε άθλια κατάσταση.
διαβάστε περισσότεραΣε κτηνιατρείο μεταφέρθηκε σήμερα η σκυλίτσα που εντοπίστηκε έξω από το σούπερ μάρκετ MAΚRO στην Λ. Κηφισού και Πέτρου Ράλλη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση με τα τσιμπούρια στα αυτιά της να κρέμονται σαν τσαμπιά, ενώ η ουρά της είναι σάπια καθώς κάποιος προσπάθησε να την βασανίσει και να την ακρωτηριάσει δένοντας την σφιχτά στη βάση της με σχοινί.
διαβάστε περισσότεραΈνα από τα αδέσποτα της Κορίνθου κατάφερε σήμερα να σώσει η Σοφία Μαράκη που εργάζεται στην περιοχή. Η μικρή είναι μόλις πέντε μηνών ζυγίζει τρία κιλά και τα τσιμπούρια πάνω της ήταν αναρίθμητα και υπερμεγέθη ενώ στην κυριολεξία κρέμονταν από τα αυτιά της.
διαβάστε περισσότεραΣτις 20 Ιουνίου 2014 η Εισαγγελία Ηρακλείου με την υπ’ αριθμό 3151/2014 διάταξη έδωσε εντολή για την αφαίρεση αυτού του σκύλου από τον ιδιοκτήτη του. Το ζώο ζούσε βίο αβίωτο κοντά στην περιοχή του νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
διαβάστε περισσότεραΕκατοντάδες ήταν τα τσιμπούρια στα αυτιά των δύο κουταβιών που βρέθηκαν αδέσποτα πριν από μερικές μέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα σκυλάκια βέβαια μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν τυχερά αφού η Δέσποινα Γκιαούρη και τα έσωσε και τα περιέθαλψε και τους βρήκε σπίτια ακολουθώντας τις οδηγίες του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση».
διαβάστε περισσότερα