Στηρίξτε μας

Ετικέτα: ΨΙΨΙΝΑ

Ποιος δεν θέλει τη ζεστασιά ενός σπιτιού;

7 Ιανουαρίου 2013 18:13 Στιγμιότυπα
Ποιος δεν θέλει τη ζεστασιά ενός σπιτιού;

Τώρα που κάνει τόσο κρύο ποιος δεν θέλει τη ζεστασιά ενός σπιτιού; Η συγκεκριμένη ψιψίνα - ένα από τα τρία παιδιά του Μανώλη - φυσικά και είναι εξαιρετικά τυχερή. Εδώ τη βλέπουμε να ρεμβάζει από το παράθυρο τη θάλασσα.

διαβάστε περισσότερα

Η ψιψίνα του «ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ» (βίντεο)

2 Ιανουαρίου 2013 12:16 Προτάσεις
Η ψιψίνα του «ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ» (βίντεο)

Το «ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ» είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα καφέ – μπιστρό στην περιοχή του Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας του οποίου οι ιδιοκτήτες αγαπούν τα ζώα (δεν τα αντιμετωπίζουν ως ακάθαρτα μιάσματα) και το δείχνουν. Η ψιψίνα με το κόκκινο λουράκι δεν είναι απλά η μασκότ τους, αφού έχει τον «αέρα» της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης. Ανήκει βέβαια σ’ εκείνη την κατηγορία των γατιών, που συμπεριφέρονται λες και είναι σκυλιά.

διαβάστε περισσότερα

Ψιψίνα μαύρη καλλονή!

11 Μαΐου 2012 18:34 Χαρίζονται
Ψιψίνα μαύρη καλλονή!

Η μαύρη φουντωτή καλλονή είναι έτοιμη για να πάει στο σπιτάκι της. Είναι ενός μήνα, έχει αποπαρασιτωθεί, φοράει το τσιπάκι της και περιμένει ανυπόμονα την νέα της παρέα γιατί νοιώθει μοναξιά. Είναι πολύ όμορφη και φουντωτή, πολύ κοινωνική και πολύ χαρούμενη. Είναι μαθημένη στην άμμο, τρώει ξηρά τροφή και προβλέπεται να γίνει πανέμορφη και υπερφουντωτή!

διαβάστε περισσότερα

Πάρος: Η γατούλα της βιτρίνας… (βίντεο)

17 Απριλίου 2012 10:14 Τα καλά νέα
Πάρος: Η γατούλα της βιτρίνας… (βίντεο)

Πολύ συχνά γράφουμε στο www.zoosos.gr για τα όσα υφίστανται τα ζώα και στην Πάρο από τους κατοίκους του νησιού. Οι Παριανοί συνήθως δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καλό πλύσιμο του αυτοκινήτου τους, και τη συντήρηση της βάρκας τους, για την καλλιέργεια του χωραφιού τους, αλλά αφήνουν π.χ. τον σκύλο τους δεμένο χωρίς φαγητό και νερό, λες και το ζώο είναι τσιμεντόλιθος χωρίς ανάγκες ή ξεπαστρεύουν τ' αδέσποτα πετώντας φόλες.

διαβάστε περισσότερα

Μια μικρή ψιψίνα κατάλληλη για σπίτι!

17 Οκτωβρίου 2011 19:35 Χαρίζονται
Μια μικρή ψιψίνα κατάλληλη για σπίτι!

Το θηλυκό γατάκι, που βλέπετε, με τρίχωμα γκρίζο και λίγο από μπεζ βρέθηκε στο Ν. Φάληρο και αναζητάμε μια γατόφιλη και φιλόζωη οικογένεια για να το κάνει ολόδικό της. Είναι περίπου 6 - 7 εβδομάδων και θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Εταιρίας Μέριμνας Ζώων – GAWF θα επιδοτήσουν και τα εμβόλια και τη στείρωση της ψιψίνας μόλις έρθει η κατάλληλη ώρα! Για την ώρα η μικρή φιλοξενείται στα γραφεία της GAWF. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καλέσει στα: 2103840010, 6973241118.
 

διαβάστε περισσότερα
error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.