Γάλλος Ρεθύμνου: Σκύλος με κομμένα αυτιά βρέθηκε δεμένος σε κάδους σκουπιδιών – Έκκληση για τη φιλοξενία του (βίντεο)

Χτυπημένο από αυτοκίνητο σε δρόμο κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης ο Κώστας Τρανόπουλος εντόπισε το θηλυκό σκυλάκι που βλέπετε πριν από περίπου δέκα μέρες.
διαβάστε περισσότεραΤο κουτάβι, που βλέπετε στις φωτογραφίας, βρέθηκε πριν δυο εβδομάδες στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Μελίνα Σπυριδάκη η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο facebook το κουτάβι έκλαιγε μέρα - νύχτα μέχρι που έγινε αντιληπτό από έναν κάτοικο της περιοχής.
διαβάστε περισσότεραΧθες δικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η υπόθεση του Σωκράτη Ακριτίδη, κάτοικου Λευκώνα Σερρών, ο οποίος στις 22 Νοεμβρίου του 2009 έκοψε τα αυτιά ενός αδέσποτου σκύλου με κουζινομάχαιρο! Η φρικιαστική διαδικασία του βάρβαρου ακρωτηριασμού του ημιαίμου γερμανικού ποιμενικού κράτησε πάνω από μισή ώρα ενώ το άτυχο ζώο ούρλιαζε από τους αφόρητους πόνους.
διαβάστε περισσότερα