Στηρίξτε μας

Ετικέτα: ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Διαμαρτύρονται για τους δικαστές που αφήνουν ατιμώρητους τους δράστες, βασανιστές & δολοφόνους ζώων

2 Ιουλίου 2013 05:38 Επικαιρότητα
Διαμαρτύρονται για τους δικαστές που αφήνουν ατιμώρητους  τους δράστες, βασανιστές & δολοφόνους ζώων

Επιστολή στην πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου απέστειλε χθες η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) για να διαμαρτυρηθεί για τις μη σύννομες δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τις ποινές που επιβάλλονται σ’ εκείνους που κακοποιούν ή κακομεταχειρίζονται ζώα αλλά και για να ζητήσουν τη συνδρομή της στην έκδοση εγκυκλίου που θα υπενθυμίζει στους δικαστές τι ορίζει ο νόμος 4039/2012 για τους παραβάτες.

διαβάστε περισσότερα

Εισαγγελείς, νομικοί, εγκληματολόγοι, φιλόζωοι μιλούν για τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων

24 Ιανουαρίου 2013 22:10 Επικαιρότητα
Εισαγγελείς, νομικοί, εγκληματολόγοι, φιλόζωοι μιλούν για τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «Τα Παρεμπίπτοντα Ζητήματα του Δικαιϊκού μας Συστήματος απέναντι στις Κοινοτικές Οδηγίες, την Εφαρμογή τους και την ευρύτερη Κοινωνική Αποδοχή: Προβλήματα που απορρέουν από την Εφαρμογή του Ν. 4039/2012», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:00 στo Αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια.

διαβάστε περισσότερα

Όταν ο Άρειος Πάγος «παρανομεί»… εις βάρος των ζώων

29 Νοεμβρίου 2012 14:04 Επικαιρότητα
Όταν ο Άρειος Πάγος «παρανομεί»… εις βάρος των ζώων

Στον περίβολο του ανώτατου ακυρωτικό δικαστηρίου της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Ελλάδας, στον Άρειο Πάγο που βρίσκεται επί της Λ. Αλεξάνδρας στο κέντρο της Αθήνας είναι τοποθετημένες οι πινακίδες, οι οποίες εξηγούν στους ανθρώπους, ότι εκεί απαγορεύονται αυστηρώς τα κατοικίδια ζώα…

διαβάστε περισσότερα
error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.