Στηρίξτε μας

Σκότωσαν με τσάπα σκύλο στον Ελαιώνα Αιγίου

7 Ιανουαρίου 2012 09:23 | Καταγγελίες
Σκότωσαν με τσάπα σκύλο στον Ελαιώνα Αιγίου

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ακράτας «Τα Φιλαράκια», ο αδεσποτάκος Τίτο, σκοτώθηκε με χτυπήματα από τσάπα στο κεφάλι, από τα χέρια κάποιου υπανθρώπου και μάλιστα πίσω από την εκκλησία του Ελαιώνα Αιγίου, στις 5 Ιανουαρίου πριν από την ημέρα των Φώτων. Ο υπάνθρωπος φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα για να μην υπάρχουν στοιχεία, λίγο μετά την δολοφονία.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Σοφιανοπούλου αναφέρει, ότι ο γλυκός Τίτο, ήταν φιλικός με τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, ταϊζόταν από φιλόζωους της περιοχής, δεν ενοχλούσε κανέναν και αποτελούσε τον έναν από τους τρεις αδέσποτους φίλους του Φλίπερ, ή Τσίφτη ή Λουκάνικο και την Blackbear. Όμως και τα δύο αυτά ζώα απειλούνται, παρ’ όλο που προς το παρόν γλίτωσαν!

Η σιωπή, ο «ωχαδερφισμός» και ο φόβος επικρατούν και σε αυτή την περίπτωση, όπως συμβαίνει παντού στην ελληνική επικράτεια, γι’ αυτό και ενώ κάποιοι ξέρουν τι συνέβη επιτρέπουν αυτός ο υπάνθρωπος να μένει - προς το παρόν - ατιμώρητος. Ο φΣύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ακράτας, θα κάνει όλες τις απαιτούμενες και νόμιμες ενέργειες, ώστε να ανακαλυφθεί ο υπάνθρωπος αυτός και να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο.

Όπως άλλωστε αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου, στην περιοχή της Αιγιαλείας τα περιστατικά των δολοφονιών και των δηλητηριάσεων των ζώων τόσο των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων, ακόμη και της άγριας φύσης ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Αιγιαλείας, είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Στο θέμα αυτό ο σύλλογος θα επανέλθει σύντομα δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία για τα εγκλήματα, που συμβαίνουν, κατά των ζώων στην ευρύτερη περιοχή.

Φωτογραφία: Αρχείου
 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.