Στηρίξτε μας

Βόλος: Συνέλαβαν τον άνδρα που έσερνε στην άσφαλτο τον σκύλο με την μηχανή του

19 Ιουλίου 2015 13:10 | Καταγγελίες
Βόλος: Συνέλαβαν τον άνδρα που έσερνε στην άσφαλτο τον σκύλο με την μηχανή του

Στην σύλληψη του άνδρα που εντοπίστηκε να σέρνει έναν σκύλο με την μηχανή του προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Ιωνίας Βόλου μετά από καταγγελία που κατέθεσε σήμερα το πρωί κάτοικος της περιοχής.

Με την μηχανή έσυρε τον σκύλο.

Η γυναίκα, που είδε τον δράστη και τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο της, κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωσε στις 11:30 για το έγκλημα την Φλωρίκα Τσιρογιάννη πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση».

Ο δράστης σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα είχε δέσει το ζώο από την αλυσίδα του στο μηχανάκι του και το έσερνε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Όταν κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι το σκυλί δεν κουνιέται σταμάτησε το έπιασε από το κολλάρο και το πέταξε αιμόρυρτο στην οδό Σαλαμίνος. Η άσφαλτος όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr κα Τσιρογιάννη που έπιασε το τραυματισμένο σκυλί στον κτηνίατρο ήταν γεμάτη από τα αίματα και τον εμετό του.

Τα αίματα από τις πατούσες του ζώου που έλιωσαν στην άσφαλτο.

Στην κτηνιατρική γνωμάτευση που υπογράφει η κτηνίατρος Φαίδρα Βαρβαρέσου αναφέρεται ότι το σκυλί έχει και τις τέσσερις πατούσες του καμένες από το σύρσιμο και αποκολλημένο το δέρμα από τα πέλματα του.

Τα νύχια (όσα υπάρχουν) έχουν σπάσει και άλλα είναι μέσα στο δέρμα του ζώου (ένδειξη ότι το ζώο ήταν πάντα δεμένο) όπως επίσης αποκολλημένο είναι και το 6 δάκτυλο. Το σκυλί φέρει εκδορές και στο δέρμα της κοιλιάς, έχει σαρκοκοπτική ψώρα και είναι περίπου 6 ετών. Ο δράστης που συνελήφθη αναμένεται να δικαστεί αύριο.

Τα τραύματα στα πέλματα του ζώου.

Σύμφωνα με την κα Τσιρογιάννη είναι εμφανές ότι το ζώο ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν από τον βασανισμό του και φυσικά νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο για περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις καθώς από το σοκ δεν δέχεται ούτε να πιει νερό.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και αυτού του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: 10.000 € και 3 χρόνια ποινή φυλάκισης με αναστολή επειδή έσερνε τον σκύλο με το μηχανάκι

Την Πέμπτη 23/7 η δίκη του άνδρα που έσερνε σκύλο με το μηχανάκι του στη Ν. Ιωνία Βόλου

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Ιωάννα

    Η στοιχειοθέτηση του εγκλήματος είναι πλήρης. Ευτυχώς, η αυτόπτης μάρτυς δεν σιώπησε. Από τη στιγμή που το φρικτό μαρτύριο του ζώου είναι γεγονός, τα λόγια και τα συναισθήματά μας είναι τα γνωστά που γράφουμε όλοι στο site σε παρόμοιες περιπτώσεις,άλλος πιό αυθόρμητα, άλλος πιό κομψά, τέλος πάντων τί να τα ξαναλέμε! Γιά να δούμε όμως ποιά συνέχεια θα δοθεί από τις Αρχές και τη Δικαιοσύνη: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!

  2. Vasilis

    Τί τράβηξες ψυχούλα μου; Και για ποιό λόγο; Επειδή βρέθηκε ένα διαταραγμένο σκατόψυχο καθίκι που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερο, ένας θρασύδειλος μαλάκας να ξεσπάσει πάνω σου όλα τα κομπλεξικά απωθημένα της κακίας του. Περαστικά στο πλασματάκι.

    Στο κάθαρμα εύχομαι γρήγορο ψόφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.