Στηρίξτε μας

Πυροβόλησε στο κεφάλι και εκτέλεσε δύο σκυλιά σε περιφραγμένο χώρο στον Διόνυσο Αττικής

24 Ιουνίου 2015 12:40 | Καταγγελίες
Πυροβόλησε στο κεφάλι και εκτέλεσε δύο σκυλιά σε περιφραγμένο χώρο στον Διόνυσο Αττικής

Δύο από τα αδέσποτα σκυλιά που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Διονύσου εντοπίστηκαν νεκρά στην περιοχή Πλατύ Χωράφι Αττικής από μέλη του σωματείου το απόγευμα της 22ας Ιουνίου. Τα ζώα βρήκε εκείνη τη μέρα πυροβολημένα σχεδόν εξ επαφής να κείτονται στο έδαφος γύρω στις 19:30 η Βάσω Γώγου πρόεδρος του συλλόγου, που με μαζί με άλλους εθελοντές είχε πάει στην περιοχή για να τους βάλλει τροφή και νερό.

Το έγκλημα έγινε στην διασταύρωση της Λεωφόρου Διονύσου και Βωμού Διονύσου. Εκεί μέσα σε τέσσερα χωράφια που γειτνιάζουν και έχουν προσφερθεί από τους κάτοικους της περιοχής – ώστε τα αδέσποτα να μην κινδυνεύουν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα – έχουν τοποθετηθεί και φροντίζονται από συστηματικά τον σύλλογο περίπου 16 σκυλιά.

DionysosPyrovolimena2015 (2)Ο Σίσυφος νεκρός πυροβολημένος στο κεφάλι.

Τα δύο ζώα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι και βρέθηκαν κοντά στο συρματόπλεγμα και εντός της περίφραξης του χωραφιού. «Ο Σίσυφος (το μαύρο) και ο Σάλτα (το ξανθό) ήταν σκυλιά ήσυχα και “έπασχαν” από αφωνία. Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν κάτι χειρότερο από ελληνική τραγωδία. Κλάματα, κατάρες, σπαραγμός.

Τραβήξαμε φωτογραφίες, καλέσαμε την Άμεση Δράση και στείλαμε το ένα από τα δύο για νεκροψία, και το άλλο για ενταφιασμό ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στις 5/7/2015 από κοινού ο Δήμος και ο Σύλλογος οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διόνυσο» επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωση η κα Γώγου.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβόλησε στο κεφάλι και εκτέλεσε δύο σκυλιά σε περιφραγμένο χώρο στον Διόνυσο της Αττικής

Διόνυσος: Εγκατέλειψαν το σκελετωμένο και πρόσφατα εγχειρισμένο Πόιντερ;

Αναβάλλεται η διαμαρτυρία για την εκτέλεση των 2 σκυλιών στον Διόνυσο Αττικής

Διαμαρτυρία στις 5/7 στον Διόνυσο Αττικής για την εν ψυχρώ εκτέλεση 2 σκυλιών με όπλο

Διόνυσος: Εγκατέλειψε τα κουτάβια σ’ έναν κουβά

Πέφτουν «βροχή» οι φόλες στο Κρυονέρι Αττικής

Δηλητηρίασαν 3 σκυλιά στο Κρυονέρι Αττικής

Κρυονέρι: Πρόβατα, αγελάδες, κότες και σκυλιά ζουν μαρτυρικά μέσα σε «στάνη»

Ημερίδα για τα αδέσποτα από την δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Αδιάφορος και ο Δήμος Διονύσου για τα αδέσποτα της περιοχής του

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. Πανος

    Πρεπει να μιλαμε , να καταδεικνυουμε ολα τα προβληματα , δεν πρεπει να σιωπαμε σε ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας. Ειδαμε με την σιωπη τοσα χρονια τι εγινε. Αυτο επιδιωκουν οι θρασυδειλοι. Σημερα το σκυλι αυριο ο επομενος γιακουμακης και μετα καποιος απο το συγγενικο σου περιβαλλον.
    ΦΩΝΗ και καταγγελια σε ολα αυτα που μας κατεβαζουν σε πολιτισμο και ηθη.

  2. ugodepero

    Αν το όπλο είναι καραμπίνα και δεν είναι παράνομο είναι εύκολο να ταυτοποιηθεί. Έτσι τόσο στην περίπτωση που θα σκότωνε άνθρωπο, όσο και στην περίπτωση που σκότωσε σκύλο, η προβλεπόμενη θεωρητικά διαδικασία είναι η ίδια. Ταυτοποίηση του όπλου. ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ όμως, στο οποίο νομικά και ηθικά ...περισσεύει η Αγάπη για σκατόψυχους και παράφρωνες ελληναράδες, για ρομά, γύφτους κλπ, δεν συμβαίνει το ανάλογο για τα ...κατώτερα είδη! Έτσι έχουμε μεν διάκριση ειδών, κατάρα και ανάθεμα για τη διάκριση Ανθρώπων από μη -αποδεδειγμένα- ανθρώπους. Όσο λοιπόν η Νομοθεσία-κώλος του νεοελληνικού μπανανιστάν, παραμένει σε αυτή την διάκριση μεταξύ ...περιουσίου είδους και μή περιουσίου, δειλά ανθρωπάρια με μικρή...τσουτσούνα, ψυχανώμαλοι και γύφτοι με γενετική προδιάθεση εγκλήματος, θα παραμένουν στο απυρόβλητο! Γιατί απλά ο νόμος έπεται του ήθους και του άγραφου νόμου σε μία χώρα. Και στο μπανανιστάν εδώ, ο άγραφος νόμος εμμέσως πλην σαφώς, υιοθετεί πλήρως την ...ελεύθερη έκφραση στο ΣΑΔΙΣΜΟ! Τον θεωρεί μάλιστα ψυχική ασθένεια ιάσιμη που χρίζει ...βοηθείας! Η μόνη λύση, και για μένα ήδη έχει υιοθετηθεί είναι ο άγραφος ηθικός και συναισθηματικός νόμος, ο νόμος της Φύσης επί της υπεράσπισης του αγαθού και του αδυνάτου, να γίνει ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ! ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ! ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ, Η ΕΠΑΦΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΣ ΒΡΩΣΗΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΩΝ....(αν και σε κανένα πιθηκοειδές ή άλλο είδος παρατηρούνται ψυχικές εκτροπές και δή σαδισμού). Ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΙΑΣΙΜΟΣ Ή ...ΧΡΙΖΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ. Ψ Ο Φ Ο Σ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.... ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ...ΑΠΟΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ...ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΤΟΥΤΩΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΕ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ.........

    1. Γιώργος κ.

      ΕΥΓΕ.....!!!!
      Είχα πράγματι καιρό να διαβάσω μια τόσο ορθή τοποθέτηση που κατα καιρούς έχω και εγώ υπερασπιστεί με ανάλογα σχόλια στις συνεχείς κακοποιήσεις ζώων στο μπανανιστάν.
      ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από τους άθλιους υπάνθρωπούς- αμοιβάδες-βδέλλες ,που ζουν ανάμεσα μας. Ο καθένας από εμάς που νοιάζεται μόνος του και όπως μπορεί .....(!)
      Η πολιτεία Ήταν, είναι και ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ αδιάφορη στα θέματα των δικαιωμάτων των ζώων.
      Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαπραγματεύεται την παραμονή μας στο Ευρώ, αλλά την υιοθέτηση του UGX, το Σελίνι της Ουγκάντας σαν επίσημο νόμισμα αφού πολιτισμικά εκεί ανήκουμε....

  3. ioanna

    ΚΡΙΜΑ!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Κ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

  4. Γιαννης Ν.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    1. fafaseda

      oxi. den tha skotosei anthropo giati einai xestis. alla epeidi einai psyxopatheis kompleksikos, vgazei ta apothimena tou pano se anyperaspista kai athoa zoa, theorontas - mallon, sosta - oti poios xestike gia ta zoa. mono merikoi isterikoi - kalh ora - tha tou riksoun kamia katara, kai ti egine? aytos tha niothei TOOOOOOOSSSSSSOOOOO ANTRAKLAS afou exei diapraksei to egklima...tou aresei toso poly h aisthisi pou tha to ksanakanei. o klassikos kompleksikos amorfotos mikrotsoutsounos ellhnaras pou nomizei oti epeidi exei ena oplo sto xeri tou tou megalonei - mazi me tin psoroperifaneia tou.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.