Στηρίξτε μας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κατακρίνει τον άνδρα που έριξε βρομόνερα για να διώξει σκύλο στην Πολίχνη

4 Ιουνίου 2015 21:48 | Καταγγελίες
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κατακρίνει τον άνδρα που έριξε βρομόνερα για να διώξει σκύλο στην Πολίχνη

Με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κατακρίνει τον φαρμακοποιό που για να διώξει έναν αδέσποτο σκύλο ο οποίος κοιμάται στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Μετεώρων στην Πολίχνη επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, και μάλιστα απόσταση από την είσοδο του καταστήματος του, ρίχνει στο ζώο ένα κουβά γεμάτο με βρομόνερα.

Ο άνδρας που τράβηξε τα δύο βίντεο (στο ένα εκ των οποίων φαίνεται ένας άνδρας να μπουγελώνει στην κυριολεξία το ζώο ενώ στο δεύτερο φαίνεται μια γυναίκα να διώχνει το ίδιο σκυλί ρίχνοντας του νερό μ’ ένα ποτήρι) μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και ότι δεν σκοπεύει επώνυμα να καταθέσει καταγγελία σε βάρος τους καθώς έχει κατάστημα στην περιοχή.

Φυσικά αν και όλοι μιλάνε για χρήση χλωρίνης κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τι περιείχε το βρώμικο νερό στον κουβά της σφουγγαρίστρας, που ο άνδρας πετάει πάνω στον σκύλο έξω από το φαρμακείο.

FarmakeftikosSyllogosThessalonikis«Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους».

Χθες δεχτήκαμε από δεκάδες φιλόζωους μηνύματα που ζητούσαν την παρέμβαση μας και μας εξηγούσαν ότι έχουν ήδη κάνει καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Από την στιγμή όμως που αυτόπτης μάρτυρας δεν σκοπεύει να καταθέσει καταγγελία εις βάρος του άνδρα και δεν μπορεί να αποδείξει τι περιείχε ο κουβάς και αν έπαθε από αυτό το υγρό κάτι το ζώο, ουσιαστικά καμιά δίωξη δεν θα γίνει εις βάρος του φαρμακοποιού πέραν της δυσφήμησης.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως σε κάθε περίπτωση η αυτοδικία δεν είναι λύση αλλά και ότι όσοι διαπιστώνουν ζώα να κακοποιούνται οφείλουν να τα καταγγέλλουν στις αρχές και όχι μόνο να εκτονώνουν την οργή τους στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ζητούν να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης που αθώωσε φαρμακοποιό ο οποίος άδειασε κουβά με βρωμόνερα πάνω σε αδέσποτο

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο φαρμακοποιός που άδειασε κουβά με βρωμόνερα & χλωρίνη πάνω σε αδέσποτο σκύλο (βίντεο)

Στις 9-1-2017 η δίκη του φαρμακοποιού που άδειασε έναν κουβά νερό πάνω σε αδέσποτο σκύλο για να τον διώξει (βίντεο)

Απειλούν τον άνδρα που δημοσίευσε τα βίντεο με το μπουγέλωμα του σκύλου από φαρμακοποιό στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: «Δρόσιζε» το σκυλί δηλώνει ο φαρμακοποιός που πετούσε νερό με τον κουβά στο αδέσποτο για να το διώξει

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τον άνδρα που με αυτοσχέδιες παγίδες αιχμαλώτιζε και εξαφάνιζε αδέσποτες γάτες (βίντεο)

Παγιδεύει γάτες με συρμάτινες θηλιές στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Έσπασε στο ξύλο και σκότωσε τον μόλις 3 μηνών σκύλο του αλλά συνελήφθη (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Έσωσαν τον σκύλο που περιφερόταν εξαθλιωμένος από την ασιτία και την ασθένεια

Τούμπα Θεσσαλονίκης: Βρήκε 4 γατάκια πεταμένα ζωντανά μέσα στον κάδο της ανακύκλωσης

Με σπασμένες επιγονατίδες τα 3 σκυλιά που εγκαταλείφθηκαν στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

22 Σχόλια

  1. Χαρις Γεωργαντα

    Ο κυριος ο οποιος τραβηξε το βιντεο,έδωσε σήμερα το πρωί κατάθεση στο Α.Τ Πολίχνης κι έτσι η Δικογραφία ολοκληρώθηκε και θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα για να ασκήσει την Ποινική Δίωξη και να οριστεί η δικάσιμος.

  2. ginger

    Σε αυτού του παλιοξεφτιλα του υπανθρωπακου το φαρμακείο να μη ξαναπατησει κανείς
    Γιατί φαντάζομαι αν δεν γουστάρει η νευριασει κ με κανέναν πελάτη μπορεί να του κάνει τα ίδια κ χειρότερα. .....
    αφού έκανε τέτοιο βασανιστήριο στο ζωντανό που υπόψιν καθόταν το κακόμοιρο ήσυχο κ σχετικως μακριά απο την πόρτα του μαλακα...
    αυτος ειναι η προσωποποιηση της απανθρωπιας κ πρέπει να τον καθαιρεσουν κ απο αυτό το επάγγελμα....
    Είναι ανάξιος να φέρει το ιατροφαρμακευτικο σήμα!!!!!!
    Λέρα

  3. Μαρίνα

    θέλω να πιστεύω ότι στη θεσ.κη έχει ακουστεί ποιός είναι,προτείνω οι φιλόζωοι εκεί να του στήσουν καραούλι και να πέσει άγριο μπουγέλωμα...ααα και κανένα αυγουλάκι στη βιτρίνα...

  4. Μαρίνα

    θέλω να πιστεύω ότι στη θεσ.κη έχει ακουστεί ποιός είναι,προτείνω οι φιλόζωοι εκεί να του στήσουν καραούλι και να πέσει άγριο μπουγέλωμα...ααα και κανένα αυγουλάκι στη βιτρίνα...

  5. spiros

    εναν υπνο ηθελε το καημενο...από την άλλξη αυτός ειναι ενας υποπτος ψυχολογικής συμπεριφοράς!!,,ποιος ξερει, αυριο θα του ρίξουν οξύ??

  6. ioanna

    Να γίνει καταγγελία στον παλιάνθρωπο!!!Το υγρό φαίνεται από το video καθαρά ότι δεν ήταν νερό!!! Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε άν το ζώο βρέθηκε κ σε τί κατάσταση.ΝΤΡΟΠΗ του!!!δίνει φάρμακα για να απαλύνει τον πόνο στους ανθρώπους αλλά σπέρνει τον πόνο σε ανυπεράσπιστα πλάσματα που δεν του έκαναν τίποτα!!!απλά ο ίδιος τα θεωρεί μίασμα γι'αυτό τους ρίχνει απολυμαντικό!!!(χλωρίνη)Μολύνει ο αγράμματος όμως χειρότερα τον περιβάλλοντα χώρο!!!

  7. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΥΦΡ

    Αυτο το ατομο ειστε σιγουροι οτι εχει σπουδασει ? Ειναι φαρμακοποιος ? Ουτε ο Κοναν ο βαρβαρος δεν θα το εκανε αυτο.
    Προτεινω μποικοταζ στο φαρμακειο απο την γειτονια . Κανεις να μην αγοραζει τιποτα απολυτως. Αν ηταν βρομονερα ή οχι ποσως ενδιαφερει . Η βαρβαροτητα και η ανοησια του ειναι το θεμα.....

  8. Παναγιώτης Ρήγας Πετρόπουλος

    Αν όμως το έκαναν σε ένα παιδί το ίδιο.... εσείς αυτόματα και χωρίς αυτόπτες μάρτυρες θα κάνατε καταγγελίες και θα τον κλεινατε την επόμενη μέρα κι ολας.... Στη θέση αυτού του σκύλου βάλτε πως ήταν το παιδί σας.Τι θα κάνατε Κύριοι; Επειδή δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του αυτο το πλάσμα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Άνθρωποι να το υποστηρίζουν. Δεν είναι αγανάκτηση ούτε οργή. Επιτέλους Κάντε κάτι. Ξυπνήστε και διώξτε αυτό το ξέπλυμα που έχετε σαν συνάδελφο.

  9. ΣΟΦΙΑ

    Το λιγότερο που μπορείτε να του κάνετε είναι να μην πηγαίνετε στο φαρμακείο του και να χάσει την πελατεία που έχει για να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι επιτέλους.

  10. Γιαμακου Μαγια

    Αφου δεν ειχε σκοπο να καταγγειλει τον φαρμακοποιο τοτε τι το φωτογραφισε;; με μια επιπληξη και μια ανακοινωση απο το συλλογο σιγα μην ιδρωσε τ αυτι του.... ας μην ξαναπαει κανεις στο φαρμακειο του!!!! Οχι στα λογια αλλα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!!

  11. ginger

    Αυτός ο νεατερνταλ θέλει να τον περάσουμε κ για σπουδασμενο άνθρωπο? ?????
    Αίσχος ξεφτίλα κακιασμενη σκατοψυχη
    αυτουνού του χρειάζεται μια πατσαβούρα με σκατα στη μούρη..
    αυτός ειναι τοοοοο κοπροσκυλο οοοοο αμόρφωτος! !!!!

  12. Jimis Komis

    Ο κύριος που τράβηξε το βίντεο έχει καφετέρια απέναντι από το φαρμακείο.
    Μάλλον συμφωνεί με την πραξη του φαρμακοποιού!

  13. ΛΙΑ

    ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΚΩΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΟΙ "ΦΗΜΕΣ" (ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ) ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΝΕΡΟ.ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΦΡΙΖΟΥΝ..........

  14. ΚΑΤΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

    δεν ειναι βρωμόνερα -η περιγραφή αυτου που το ανέβασε ηταν νερό με χλωρίνη γιατι μύριζε ακριβώς έτσι και οπως βλέπετε το νερό ειναι καθαρό απλά αφρίζει λόγω χλωρίνης

  15. Dimitra

    Δηλαδή το αν θα επιβληθούν ποινές για την κακοποίηση του ζώου στην οποία όλοι γίναμε μάρτυρες βλέποντας το βίντεο, εξαρτάται από το τι περιείχε το νερό;Σοβαρά; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση ήδη; Μου φαίνεται αδιανόητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.