Στηρίξτε μας

Αθήνα: Γέμισε με γυαλιά τις ρίζες του δέντρου για να αποτρέπει τις γάτες να ουρούν εκεί

22 Μαΐου 2015 12:47 | Καταγγελίες
Αθήνα: Γέμισε με γυαλιά τις ρίζες του δέντρου για να αποτρέπει τις γάτες να ουρούν εκεί

Στην οδό Ψαρών 51 κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα κάτοικος της περιοχής για να αποτρέπει τις αδέσποτες γάτες να αφοδεύουν στο ελάχιστο χώμα, που υπάρχει στις ρίζες των δέντρων, έσπασε μπουκάλια και γέμισε με γυαλιά μπλε χρώματος το σημείο.

Και μάλιστα αυτό το έκανε σ’ ένα δέντρο που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο στο πεζοδρόμιο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των διερχόμενων ζώων, αλλά και των παιδιών των ανθρώπων. Ενώ δεν μπήκε στο κόπο να χρησιμοποιήσει για παράδειγμα κάποια από τα απωθητικά σπρέι, που πωλούνται στα καταστήματα, τα οποία δεν είναι επιβλαβή για τα ίδια τα ζώα ή το περιβάλλον και απλά τα αποτρέπουν να ουρούν ή να αφοδεύουν σε συγκεκριμένα σημεία επειδή η μυρωδιά τα ενοχλεί.

GyaliaRizes (2)Από τα σπασμένα γυαλιά κινδυνεύουν και τα ζώα και οι άνθρωποι.

Ο δράστης θεώρησε ότι είναι αποτελεσματικότερο να βασανίσει τα ζώα με τα σπασμένα γυαλιά, που είναι πολύ πιθανό να πατήσουν, προσπαθώντας  έτσι να τα τιμωρήσει επειδή κάνουν αυτό που η φύση ορίζει ως φυσιολογική λειτουργία του σώματος στο «φυσικό» περιβάλλον μιας πόλης.

Πρόκειται για άλλη μια παράνομη ενέργεια που αποδεικνύει ότι ενώ το είδος μας έχει τσιμεντώσει και έχει μολύνει κάθε σημείο της Αθήνας, από το μόνο που ουσιαστικά ενοχλείται είναι τα κόπρανα των ζώων, ενώ σχεδόν τίποτα άλλο δεν θεωρεί βρωμιά.

Το www.zoosos.gr έστειλε τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε στις 19 Μαΐου στο twitter η χρήστης ‏@_SilmarieL_ ζητώντας η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων όχι μόνο να καθαρίσει το σημείο αλλά να διερευνήσει ποιος έριξε τα γυαλιά εκεί ώστε να προχωρήσει και στην σχετική καταγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα: Με γυαλιά στις ρίζες των δέντρων διώχνουν τα αδέσποτα

Βρήκε τον σοβαρά τραυματισμένο σκύλο τυλιγμένο με σεντόνι να αργοπεθαίνει πεταμένος σε κάδο στην Κυψέλη

Βρήκε την γάτα που φρόντιζε απαγχονισμένη πάνω στα κάγκελα μπαλκονιού στα Άνω Πατήσια της Αθήνας

Κυψέλη: Εγκατέλειψε το σκυλί μέσα στο διαμέρισμα που άφησε μετά την έξωση

Απαγχόνισε την γάτα και την κρέμασε σε δέντρο στο κέντρο της Αθήνας

Καταγγέλλουν την εξαφάνιση των γατιών από τον περίβολο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Κατάσχεσαν τα 3 σκυλιά που κακοποιούσε η ιδιοκτήτρια τους στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Έκκληση για την σωτηρία των άρρωστων κουνελιών που ζουν σε απαράδεκτες συνθήκες σε οικόπεδο στα Πατήσια της Αθήνας

Πατήσια: Κρατούσε αιχμάλωτα μέσα στο συνεργείο δεκάδες άγρια πουλιά

Απαγχόνισε την γάτα και την κρέμασε σε δέντρο στο κέντρο της Αθήνας

Γκύζη: Πέταξαν στον κάδο το Χάμστερ

Γκύζη: Του πέταξε τον γάτο από τον πέμπτο όροφο!

Δηλητηρίασαν αδέσποτες γάτες στου Γκύζη

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

9 Σχόλια

  1. ΤΖΕΝΗ

    και αυτός ξέρει να κατουράει στις θάλασσες ενεμπόδιστος,όταν μικροί και μεγάλοι κολυμπάνε δίπλα του!

  2. Κάποιος

    Δηλαδή η βιομάζα των κοπράνων, από την οποία τρέφονται τα φυτά, είναι βρωμιά και το τεχνητό γυαλί όχι; Μάλλον το άρθρο μιλά για γέρο άνθρωπο στα τελευταία του, που τα έχει λίγο χαμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εντάξει, και οι χαζοβιόλες γάτες της γειτονιάς μου με έχουν πρήξει με το σκατό τους στο μπάρμπεκιου - χαχαχα! - αλλά το πολύ πολύ να το περιφράξω! Δε θα αρχίσω να τις πετσοκόβω με γυαλί.

  3. ioanna

    Για τα σιχαμερά αυτά ανθρωποειδή που το μυαλό τους πλάθει όλα αυτά τα ηλίθια σχέδια γιατί δεν μπορούν να συγκάνουν με κανένα άλλο πλάσμα εκτός απ'το τομάρι τους, εύχομαι να διερευνηθεί το θέμα για να γίνει καταγγελία από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.Δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη καμμία πράξη κακοποίησης ζώου.Τα γυαλιά μπήκαν για να τραυματίζονται τα ζώα από σαδιστές,κακούργους!!!

  4. EUGENIA

    ΚΑΙ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ !!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ,ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ !!!!!! ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!!!!!!! ΟΙ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ................ΣΙΧΑΜΑΤΑΑΑΑΑ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.