Στηρίξτε μας

Εξαφανίστηκε το σκυλί από την βραχονησίδα στη Λούτσα

18 Απριλίου 2015 05:04 | Καταγγελίες
Εξαφανίστηκε το σκυλί από την βραχονησίδα στη Λούτσα

Σήμερα τα ξημερώματα δύο γυναίκες με τα κανό τους πήγαν στη βραχονησίδα Κοκκινονήσια, η οποία βρίσκεται απέναντι από τον οικισμό του Αγίου Νικολάου στην Αρτέμιδα (Λούτσα) Αττικής για να μεταφέρουν τον σκύλο που την προηγούμενη μέρα το πρωί εντόπισαν εκεί.

Αν και είχαν μαζί του τροφή και τα ειδικά χάπια για να τον ναρκώσουν και να τον πάρουν μαζί του, αφού δεν βρήκαν βάρκα για τη μεταφορά της, αν και έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το νησάκι δεν τον εντόπισαν το ζώο όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Βιβή Λευκαδίτη.

Άφησαν πάντως εκεί τροφή και θα πάνε επί τόπου και αύριο να το ψάξουν και πάλι. Πάντως θεωρούν απίθανο το ζώο – που ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένο – να κολύμπησε αυτό το ένα μίλι που το χωρίζει με την απέναντι ακτή καθώς του είχαν βάλει εκεί φαγητό και νερό. Ενδεχομένως μετά την δημοσίευση του γεγονότος να το πήραν εκείνοι που αρχικά το εγκατέλειψαν.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαν τον σκύλο που κάποιος εγκατέλειψε σε βραχονησίδα στην Λούτσα

Λούτσα: Εγκατέλειψαν το σκυλί στην βραχονησίδα Κοκκινονήσια για να το ξεφορτωθούν

Μια καρέτα πήγε να γεννήσει στη Λούτσα!

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Κατερίνα

    εφόσον είχαν βρεθεί άνθρωποι να το διασώσουν , για ποιο λόγο το δημοσιοποιησανε; Σημασία έχει να σώζουμε στην κυριολεξία τα ζώα και όχι να κάνουμε αναρτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.