Στηρίξτε μας

Σκύλος πυροβολημένος στο πόδι στις Φέρες Αλεξανδρούπολης

8 Απριλίου 2015 14:13 | Καταγγελίες
Σκύλος πυροβολημένος στο πόδι στις Φέρες Αλεξανδρούπολης

Σε στρατόπεδο στις Φέρες στον νομό Έβρου εντοπίστηκε ο εξαιρετικά αδύνατος θηλυκός σκύλος που βλέπετε να περιφέρεται πυροβολημένος στο πόδι. Το ζώο – που είναι ένα ακόμα κυνηγόσκυλο, το οποίο κάποιος προφανώς ξεφορτώθηκε εγκαταλείποντας το – ζει μέσα στο στρατόπεδο αλλά δυστυχώς η φροντίδα που του παρέχουν είναι περιορισμένη.

FeresPyrovolimeni (2)

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr το ζώο πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης που έγινε νύχτα και το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός Αλεξανδρούπολης» θα το μεταφέρει σε κτηνίατρο για να του γίνουν εξετάσεις και ακτινογραφία στο τραυματισμένο πόδι, που είναι έτσι για μέρες.

Το σκυλί μάθαμε ότι ζει στο στρατόπεδο και το προσέχουν οι φαντάροι, οι οποίοι κατά την διάρκεια των ασκήσεων το δένουν μόνο που εκείνο το βράδυ παρέλειψαν να το κάνουν. Έτσι το κυνηγόσκυλο που κάθε φορά που ακούει τις βολές - μαθημένο από το κυνήγι - τρέχει να φέρει το θήραμα, χτυπήθηκε στο πόδι από τα πυρά.

FeresPyrovolimeni (3)Το ζώο είναι άγνωστο το πόσες μέρες βρίσκεται χωρίς ουσιαστική περίθαλψη εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο διοικητής εξαφάνισε τα αδέσποτα του στρατοπέδου στις Σάπες Ροδόπης;

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Αγνωστος

    Το ζωο πυροβοληθηκε στο πεδιο βολης κατα την ασκηση βολης κ εγινε κατα λαθος σαν κυνηγοσκυλο το θεωρουσε παιχνιδι

  2. Αγνωστος

    Το ζωο πυροβοληθηκε στο πεδιο βολης κατα την ασκηση βολης κ εγινε κατα λαθος σαν κυνηγοσκυλο το θεωρουσε παιχνιδι

  3. Βασίλης

    Κάθαρμα εσύ που το πυροβόλησες! Υποθέτω κανά καθίκι κυνηγός θα την είχε και θα την πυροβόλησε την ώρα που ασκούσε τον ψυχανώμαλο κομπλεξισμό του δολοφονώντας άλλα ζώα. Και αφού του χάλασε το εργαλείο το άφησε να αργοπεθάνει.

    Ελπίζω εσύ που το έκανες να βρείς τα ίδια από όσους εμπιστεύεσαι.

  4. ginger

    Τι παει να πει κυνηγός εν έτη 2015 μ.χ που υπάρχει πληθώρα τροφών??? κ ποια ειναι η θέση του υποτιθέμενου εξελιξισμου πολιτισμού???? Πολιτισμός είναι να πάρεις στο κατόπι αρματωμενος ενα αθώο πλάσμα χωρίς να σε έχει πειραξει που προσπαθεί καθε μέρα να επιβιώσει κάτω απο αντίξοες συνθήκες κ να τρέχει φοβισμένο μέχρι να το σκοτώσεις???? Για να κάνεις το γούστο σου κ την πλακα σου ρε διεστραμμένη ψυχη??? που υπάρχει εδώ πολιτισμός κ πολιτισμενος??? Κ αυτα τα ερμα κυνηγόσκυλα που δίνουν τη ζωη τους απο την αγαπη τους για σένα... γιατι ρε πολιτισμένο σκουληκι το πετάς σαν την τρίχα από το ζυμάρι??? Ειναι παιδί σου ρε παλιανθρωπε κ αυτό. .. θες να λέγεσαι κ ανθρωπος ρε κτηνος μετά? Εχεις μεσα σου εσυ αίμα? Ουστ στο διαολο σαπιοσκατοπατσαδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.