Στηρίξτε μας

Ο Δήμος Αθηναίων κλάδεψε τα δέντρα στην Κυψέλη και κατέστρεψε δεκάδες φωλιές κοτσυφιών

1 Απριλίου 2015 13:01 | Καταγγελίες
Ο Δήμος Αθηναίων κλάδεψε τα δέντρα στην Κυψέλη και κατέστρεψε δεκάδες φωλιές κοτσυφιών

Στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα έφτασαν κάμποσα κοτσυφάκια από την Κυψέλη, που έπεσαν από τις φωλιές τους αλλά επέζησαν, καθώς ο Δήμος Αθηναίων έκρινε ότι είναι η κατάλληλη εποχή για κλάδεμα.

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής εξηγεί: «Φωλιές καταστράφηκαν και οι γατούλες έκαναν πάρτυ, αγνοώντας τους απελπισμένους γονείς - κότσυφες που ωρύονταν απεγνωσμένα από ψηλά. Μια τραγωδία ενός παράλληλου με τον δικό μας κόσμου, που συνήθως περνά απαρατήρητη.

Ευτυχώς που πάντα κάποιοι συμπολίτες μας παρατηρούν και παρεμβαίνουν, μερικά μικρά έρχονται έτσι στο Σταθμό αλλά οι γονείς συνεχίζουν να είναι απαρηγόρητοι. Για λίγες μέρες ευτυχώς, μετά ξεχνάνε» καταλήγει η ΑΝΙΜΑ.

Η Μαρία Γανωτή υπεύθυνη του συλλόγου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι τα κοτσύφια που έφτασαν σ' εκείνους για περίθαλψη είναι από την περιοχή της οδού Ευελπίδων κοντά στα Δικαστήρια αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της Αθήνας αλλά και σε άλλους δήμους.

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είχε δώσει σχετική εντολή στους εργαζόμενους να είναι προσεκτικοί στο κλάδεμα δέντρων όπου υπάρχουν φωλιές αλλά εκείνοι δεν τήρησαν σχετικές οδηγίες που εστάλησαν στην Υπηρεσία Πρασίνου γραπτώς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωπί: 150 σπουργιτάκια έμειναν ορφανά επειδή άλλαξαν τα κεραμίδια ενός κτιρίου

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. Θάνος

    Όλη η ζωή τους και η κουλτούρα τους είναι η καρέκλα και η γραβάτα τους. Παραπέρα ομίχλη και χάος.

    Αλλά και οι εκτελεστές της εντολής; Άλλο χάος κι αυτοί

  2. Βασίλης

    Να τους χαίρεται ο Καμίνης, και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να χαιρόμαστε κι αυτούς και τον Καμίνη που τους πληρώνουμε για να κάνουν τη δουλειά τους όποτε θέλουν και αν θέλουν. Τελικά ο Καμίνης θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αντι-φιλόζωος δήμαρχος που είχε αυτή η πόλη. Αισχρός!

  3. MARIA

    Μόνο στις εισπράξεις φόρων δεν κινητοποιούνται όταν θέλουν οι υπάλληλοι, αλλά υπάρχει σύστημα.

    Αυτή η υποκρισία πρέπει να σταματήσει αλλιώς να σταματήσουν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι & να δηλώσουν παραίτηση.

    Αν δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος τους γι΄αυτά τα πλάσματα,
    δεν είναι ικανοί για τίποτα.

  4. EUGENIA

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!!!ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΦΑΚΙΑ,ΔΕΚΟΧΤΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ !!!! ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑ Η ΕΓΩ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ Κο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ !!!!! ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ???ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ???? ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ.............ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ..........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ !!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.