Στηρίξτε μας

Σαντορίνη: Ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καρτεράδου μπαζώνει τον δρόμο και αποκλείει την πρόσβαση στο καταφύγιο

23 Μαρτίου 2015 21:19 | Καταγγελίες
Σαντορίνη: Ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καρτεράδου μπαζώνει τον δρόμο και αποκλείει την πρόσβαση στο καταφύγιο

Τον Γιάννη Ρούσο πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρτεράδου στο νησί της Σαντορίνης κατηγορεί η Χριστίνα Καλούδη, που είναι πρόεδρος της Ένωσης Ζωοφίλων Θήρας (S.A.W.A.), καθώς πρωτοστατεί σε κακόβουλες πράξεις και βανδαλισμούς οι οποίες έχουν ως στόχο τα ζώα (σκυλιά και γαϊδούρια) που φροντίζουν στο μοναδικό καταφύγιο αδέσποτων που υπάρχει εκεί.

Η κα Καλούδη, επικοινώνησε με το www.zoosos.gr, για να καταγγείλει την ασυδοσία του Γιάννη Ρούσου στην οποία είχαμε αναφερθεί με εκτενές ρεπορτάζ μας τον Νοέμβριο του 2014 «Αποκλεισμένο το καταφύγιο στη Σαντορίνη επειδή κάτοικοι δεν θέλουν τα ζώα εκεί».

SantoriniDromosKatafygiou (2)Ο ξεροπόταμος που χρησιμοποιείται ως δρόμος σκάφτηκε και μπαζώθηκε για να αποκλειστεί η είσοδος προς το καταφύγιο!

Η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου επισημαίνει ότι τον μοναδικό δρόμο για το καταφύγιο απέκλεισε σκάβοντας και μπαζώνοντας τον με τρακτέρ ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος για να εμποδίζει τους φιλόζωους να φτάσουν εκεί με συμβατικά οχήματα αλλά και για να μην μπορεί να γίνει ο ανεφοδιασμός των ζώων με και τροφές και νερό.

Η κα Καλούδη περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του ασύδοτου Γιάννη Ρούσου, ο οποίος προφανώς και δρα με τις πλάτες της τοπικής κοινωνίας: «Το Καταφύγιο της Σαντορίνης είναι εσκεμμένα αποκλεισμένο από το υπόλοιπο νησί για ακόμα μια φορά! Ο χαρακτηρισμός “αποτρόπαιες πράξεις” επιεικώς περιγράφει τις αλλεπάλληλες κακόβουλες και βανδαλικές επιθέσεις που δέχεται η Ένωση Ζωοφίλων Θήρας τα τελευταία 5 χρόνια από τον ίδιο τον επικεφαλής του χωριού στο οποίο εδρεύει το Καταφύγιο Ζώων…

Στο Καταφύγιο της Ε.Ζ.Θ. βρίσκουν άσυλο πάνω από 100 αδέσποτοι σκύλοι και 20 γέρικα εγκαταλειμμένα γαϊδουράκια, λειτουργεί με εθελοντές της Ε.Ζ.Θ. από ολόκληρο τον κόσμο πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας. Κάθε χρόνο περίπου 250 αδέσποτοι σκύλοι βρίσκουν το δικό τους σπίτι μέσω του Καταφυγίου με ορόσημο το έτος 2014 που έφερε 340 επιτυχημένες υιοθεσίες.

SantoriniKatafygioΜε τρακτέρ ο εκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Δ. Καρτεράδου Γιάννης Ρούσος καταστρέφει τον δρόμο για να μην μπορεί να φτάσει τροφή και νερό στα ζώα.

Τα γέρικα και τραυματισμένα γαϊδουράκια του νησιού “αποσύρονται” στην Ε.Ζ.Θ. όπου τα ταλαιπωρημένα από την εργασία κορμιά τους μπορούν να ξεκουραστούν στην «δύση» της ζωής τους. Πριν την ίδρυση του Καταφυγίου αγέλες εκατοντάδων αδέσποτων σκύλων τριγυρνούσαν παντού στη Σαντορίνη σε αναζήτηση τροφής και νερού… τα περισσότερα έβρισκαν αργό και επώδυνο θάνατο αφού δηλητηριάζονταν ή τουφεκίζονταν….

Τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια που δεν μπορούσαν πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εγκαταλείπονταν στην μοίρα τους ή και χειρότερα… το να λαμβάνουν χώρα όλα αυτά σε έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως δεν ωφελούσε καθόλου την εικόνα του νησιού.

Ο πρόεδρος του Καρτεράδου, Ιωάννης Ρούσσος, για ακόμα μια φορά αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του χρησιμοποιώντας το τρακτέρ του για να καταστρέψει την μοναδική δίοδο που έχει απομείνει προς το Καταφύγιο… τον χωματόδρομο από έναν ξεροπόταμο, καθώς όλες οι εναλλακτικές διαδρομές έχουν αποκλειστεί κατ’ εντολή του. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει με αυτόν τον τρόπο, οι επιθέσεις του Ιωάννη Ρούσσου επαναλαμβάνονται εδώ και χρόνια!

Κάθε φορά αποκλείει το Καταφύγιο σαν το “Μεσολόγγι” αφήνοντας περισσότερα από 120 ζώα χωρίς πρόσβαση σε νερό και φαγητό καθώς ή μοναδική γραμμή ζωής είναι αυτή η ξερολίθια από την οποία εβδομαδιαία η υδροφόρα και αλλά φορτηγά φέρουν προμήθειες. Αναρίθμητες φορές έχουμε φτάσει στο όρια του να μην υπάρχει σταγόνα νερού και έχει χρειαστεί με οπουδήποτε μέσο μπορούμε να επινοήσουμε να κουβαλάμε τρόφιμα και άρρωστα ζώα.

Η αιτιολογία των πράξεων του προέδρου είναι συνοψίζεται στην εξής φράση: “έξω από το χωριό μου!”. Θέλει την άμεση μεταφορά του Καταφυγίου το οποίο βρίσκεται σε περιουσία του Δήμου σε περιοχή χαρακτηριζόμενη ως εκτός σχεδίου πόλεως. Και ο Δήμος Θήρας ψάχνει να βρει εναλλακτική τοποθεσία αλλά σε ένα τόσο μικρό νησί δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Πρέπει να τονίσουμε ότι o δήμαρχος της Σαντορίνης Νικόλαος Ζώρζος και ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κυριαζής δεν αντιτίθενται στο να παραμείνουν τα ζώα στην συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος και αναγνωρίζουν απόλυτα ότι η ύπαρξη Καταφυγίου στο νησί είναι υψίστης σημασίας.

Από το 2009, που υπάρχει το Καταφύγιο, διατηρούμε μια συμβιωτική σχέση με τον Δήμο Θήρας καθώς από την μεριά μας λειτουργούμε το Καταφύγιο και από την μεριά του Ο Δήμος παρέχει την γη, τρόφιμα, ένα πρόγραμμα στειρώσεων και εργάτη.

Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο Δήμος Θήρας έχει αγανακτήσει πλέον με την παράλογη οργή αυτού του ενός ανθρώπου που αγνοεί προκλητικά τους πάντες και δρα ως δικτάτορας του μικρού χωρίου του οποίου προεδρεύει.

Έχουμε πλέον ξεπεράσει κάθε όριο και δεν θα υπομείνουμε πια στις προσβλητικές και παράνομες ενέργειες ενός ατόμου, που έχει επενδύσει περισσότερες εργατοώρες στο να σχεδιάζει πως θα κλείσει το Καταφύγιο, έχει καταστρέψει επανειλημμένως τους φράκτες του Καταφυγίου και έχει κατεβάσει τις πινακίδες που οδηγούν σε αυτό, συνεχόμενα αποκλείει και καταστρέφει τον δρόμο, και τολμά να μηνύσει τον ίδιο τον Δήμο στον οποίο υπηρετεί ως "σύμβουλος", έχει απειλήσει απροκάλυπτα ότι θα "φολιάσει" τα ζώα και καθιστά την καθημερινότητα των εθελοντών μια πραγματική πρόκληση αντί να προσφέρει οτιδήποτε παραγωγικό και δημιουργικό όπως εκλέχθηκε να κάνει!

Αν θέλετε να συνδράμετε μπορείτε αν αποστείλετε τα γράμματά σας στον Δήμο Θήρας [email protected] υπόψη του Ιωάννη Ρούσσου, πρόεδρου του Καρτεράδου. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξή σας … η φωνή σας μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον των αδέσποτων ζώων της Σαντορίνης!» καταλήγει η κα Καλούδη.

Διαβάστε επίσης:

Σαντορίνη: Έφτιαξαν τον δρόμο που μπάζωσε ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καρτεράδου για να βλάψει τα ζώα

Αποκλεισμένο το καταφύγιο στη Σαντορίνη επειδή κάτοικοι δεν θέλουν τα ζώα εκεί

Σαντορίνη: Δεν θέλουν το καταφύγιο αλλά εκεί εγκαταλείπουν τα ανεπιθύμητα ζώα τους

Πυροβόλησαν και εκτέλεσαν δύο σκυλιά στον Περίβολο Σαντορίνης

Σαντορίνη: Ο υποψήφιος δήμαρχος μεθυσμένος έσερνε τον σκύλο που χτύπησε με το Ι.Χ. του

Γιατί η Αστυνομία δεν επέβαλε διοικητικό πρόστιμο στον δημ. σύμβουλο που έσερνε τον σκύλο στη Σαντορίνη;

Επιλεκτική η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. και προς τους δράστες που κακοποιούν ζώα

80χρονος Έλληνας πυροβόλησε και σκότωσε ποιμενικό σκύλο στη Σαντορίνη

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

46 Σχόλια

  1. καρολος

    'Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι οι ζωόφιλοι είναι ή τεμπέληδες ή όικονομικά εξασφαλισμένοι και δεν έχουν τίποτα άλλο για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ή γκέυ.' Ο,τι δηλαδη πιστευει ο μεσος αξεστος αγραμματος Νεο-Ρωμιος.Μπουζουκι,Μπαοκ,Μπαντελιδης και Σουβλακι.Φυσικα δεν προκειται να εξηγησω σε ενα ατομο του επιπεδου σας,-που δεν εχει αποψη δικια του αλλα μονο ο,τι ακουσε απο τον πατερα του,τους γερους του καφενειου και του παπα του χωριου του-τα δεκαδες παραδειγματα φιλων και γνωστων που δινουν απο το υστερημα τους και αφιερωνουν πολυτιμο χρονο απο τη χωη τους για φιλοξενειες αδεσποτων,τραυματισμενων ζωων,γιατι προφανως εσεις τα ζωα τα θεωρειτε κατι σαν σκουπιδια.Νομιζω οτι το Φουφουτος σας ταιριαζει γαντι.

    1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

      Ώπα ήρθαν και οι ενισχύσεις!
      Ένας ένας παιδιά.
      Δώστε τα όλα βγάλτε ότι έχετε.
      Στο ίδιο τραπέζι με τον Φίλη θα σας βάλω μην ανησυχείτε.
      Ήθελα να' ξερα πόσοι από εσάς τηρείτε τον νόμο 4039/14 & 4235/14 γιατί δεν έχω δει κανέναν σας με σκούπα και φαράσι ή γάντια να μαζεύει τις ακαθαρσίες του ζώου.

      1. καρολος

        Μετα τα αρχαια,τους γκευ φιλοζωους,και κατι ονοματα υπουργων,τωρα τα σκυλισια σκατα που εχουν την ιδια βαρυτητα με τις ευθυνες των δημων για τα αδεσποτα.Οπως το ειπα ριν.Ο μεσος αγραμματος,ημιμαθης Νεο-Ρωμιος που πεταει φουντουκια για να εντυπωσιασει.Επιπεδο καφενειου,και προτασεις δημοτικου σχολειου.

  2. venus

    @ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ δεν πειραζει που δεν εχεις ιδεα απο ιστορια Τεχνης.
    Δεν πειραζει που εχεις και το θρασος επιπλεον να μπαινεις σε χωραφια ξενα και ακαταληλλα για την παιδεια σου και να θεωρεις οτι ο γαϊδαρος και η γλαστρα ειναι το ιδιο πραγμα επειδη αρχιζουν και τα δυο απο γαμα.
    Τουλαχιστον ετσι δεν βλαπτεις κανεναν, μονο το ατομο σου.
    Με την αμορφωσια που σε δερνει, ειναι ευτυχημα που δεν ασχολεισαι με τη φιλοζωϊα.
    Εκει θα ειχες προξενησει πολυ σοβαρες βλαβες.
    Προς οφελος των ζωων λοιπον, συνεχισε να ασχολεισαι με την ιστορια τεχνης.
    Venus

    1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

      Έτσι μπράβο να βγάζεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου τον ομοφοβικό και ρατσιστικό τον κάκιστο.
      Κατάλαβες τώρα?
      όποιος δεν συμφωνεί και δεν συμβαδίζει με την ιδεολογία σου μπαίνει σε ξένα χωράφια, δεν έχει παιδεία και είναι αμόρφωτος.
      Αυτό ήθελα να σου βγάλω για να καταλάβεις που στηρίζεται η ιδεολογία σας.
      one way my way αυτός είναι ο τρόπος σκέψης σας

      1. αννα

        Εσυ δεν καταλαβα τι ρολο βαρας; Εχεις χωραφακια κοντα στο καταφυγιο που θελεις να τα κανεις οικοπεδακια;;

        Οι νεοπλουτοι που δεν ειχαν να βαλουν βρακι στον κωλο τους εισαστε εσεις που, αγραμματοι και απαιδευτοι, πιασατε πεντε φραγκα απ τον τουρισμο και νομιζετε πιασατε τον παπα...

        Τα εγκληματα που γινονται σε ολη την ελλαδα κατα των ζωων φυσικα και πρεπει να δημοσιοποιουνται στα διεθνη φορουμς. Δεν θα αποτραπουν ολοι οι τουριστες-χρηματοδοτες σας, αλλα σιγουρα ΚΑΠΟΙΟΙ που ενδιαφερονται θα αποτραπουν και θα σας δυσφημισουν περαιτερω. Αν ΔΕ θελετε δυσφημιση αλλα θελετε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ να προσαρμόσετε τις πρακτικες σας.

        Και τελος, στο ΦΟΒΕΡΟ επιχειρημα "πεινανε ανθρωποι και εσεις ασχολειστε με τα ζωα" εχω να απαντησω: ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ. Αν εχουμε να δωσουμε βοηθεια θα τη δωσουμε οπου εμεις θελουμε. ΕΣΥ, που δεν εισαι φιλοζωος αλλα εισαι φιλανθρωπος (λεμε τωρα...) ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΚΑΙ ΑΥΤΟ;; Ή ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ σου πεφτει λόγος στο που θα δωσω εγω τα χρηματα μου;; αντε κανε καμια δουλεια ρε φιλε ξεφορτωσου μας

    2. Θάνος

      Venus δεν τα ξέρεις; Ο Τσακιριάδης από τότε που γλίστρησε με την μοτοσικλέτα και κοπάνησε την κεφάλα του στην κολώνα, την ψώνισε και νομίζει ότι είναι ανώτερος από τα σκυλιά, και ότι είναι ψυχολόγος.

  3. venus

    @ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ
    Κατω απο την τραγωδια των καθημερινων Νταχαου που βιωνουν τα ζωα στην Ελλαδα δεν μας χρησιμευουν οι «διακριτικοι» σου και «πανεξυπνοι» φιλοζωοι.
    Ζουμε σε εποχες πολεμου, γι αυτο.

    Πολεμου εναντια στο μεσαιωνικο παρελθον, του οποιου χαρακτηριστικος εκπροσωπος και λατρης εισαι εσυ.
    Οι υπερασπιστες των δικαιωματων των ζωων ειναι εκεινοι που αγωνιζονται να βγαλουν την Ελλαδα απο την παλαιολιθικη εποχη.
    Αυτοι ειναι η πολιτικη και πολιτιστικη ελπιδα της Ελλαδας.
    Ειναι η avant garde της ηθικης προοδου στην ελληνικη κοινωνια.

    Δεν νομιζω οτι εχεις τις πνευματικες και ηθικες προδιαγραφες να παρεις μερος σε αυτον τον αγωνα, δηλαδη να κατεβεις επιτελους απο τα δεντρα και να συνεργαστεις μαζι τους στην αναπτυξη του ειδους σου.

    Κατα συνεπεια, ουτε τα ορυκτα σου πλουτη ουτε και η γεωπολιτικη σου θεση αποτελουν ελπιδα σωτηριας για σενα.
    Venus

    1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

      Όπως έγραψα εσείς οι μεταμοντερνιστές (δήθεν και όπου σας συμφέρει) σταματήστε γιατί γελοιοποιείστε.
      Είσαστε όπως οι νεόπλουτοι που δεν είχαν να βάλουν βρακί στον κόλο τους και ότυαν απέκτησαν χρήματα νομίζουν πως μπορούν να γ....σουν τους πάντες και κομπάζουν ξεδιάντροπα.
      Πέσατε από το δέντρο και μάθατε να επαναλαμβάνετε την έκφραση avant garde. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
      Απ΄ότι καταλαβαίνω είσαι ένας από αυτούς που θέλουν να μη διδάσκονται ή να ελλατωθούν οι ώρες διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών στα σχολεία. Είναι άποψη μεταμοντερνιστών avant garde όπως λέτε

      1. venus

        @ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ
        1.avant garde ηταν η κινηση που χαρακτηρισε την προοδο και την καινοτομια στην Τεχνη και στις κοινωνικες ανακαταταξεις. Σημερα εχει καθιερωθει να αποκαλειται «avant garde» καθε ενας που στεκεται μπροστα απο ενα συνολο ανθρωπων και ξεχωριζει απο αυτο με την τολμη του, την προοδευτικη του σκεψη και δραση.
        2.Η Postmoderne κινηση (μεταμοντερνισμος, οπως το μετεφρασες στα ελληνικα) ηταν το αντιθετο της avant garde, ηταν η αρνηση της.

        Περιεγραψα και τιμησα τους φιλοζωους της Ελλαδας σαν την avant garde της ελληνικης κοινωνιας, και με αυτο εννοουσα οτι αποτελουν την προοδευτικη μεριδα της.
        Καποιος που ανηκει στους ποστ-μοντερνιστες δεν θα το εκανε αυτο, γιατι θα ειχε πεσει σε αντιφαση.

        Με καθε σχολιο σου λοιπον καταγραφεται εδω μεσα οτι εκεινο που σου λειπει δεν ειναι η φιλοζωϊκη παιδεια.
        Ειναι η παιδεια γενικα!
        Και η ικανοτητα να το βουλωνεις οταν δεν εχεις τις απαιτουμενες γνωσεις για να στηριξεις την αμορφωσια σου.
        Venus

        1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

          Γεια σου Αννούλα με τα μεταπτυχιακά .
          Ποτέ δεν το έπεξα μορφωμένος ούτε χρησιμοποίησα όρους απλά έδωσα την έννοια σε όρους που χρησιμοποίησαν άλλοι.
          Αλήθεια έψαξες πολύ για να βρεις πως γράφεται? ή έψαχνες κάποιο ορθογραφικό λάθος απλά και μόνο για να σχολιάσεις γιατί δεν είχες κάτι άλλο να πεις.

          1. αννα

            Ε, αφου δεν το "επεξες" μορφωμενος, παλι καλα. Δεν ξερεις πώς γραφεται το "παιζω" αλλα ξερεις για "avant garde" και κανεις και μαθημα για την εννοια της εκφρασης. Οχι δεν εψαξα πολυ για να βρω πως γραφεται, το ξερω απ το σχολειο.

    2. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

      Πάλι δεν μελέτησες καλά το μάθημα και δεν το έμαθες παπαγαλία όπως θα έπρεπε.
      avant garde = αβαγκαρντισμός ταυτόσημος με τον μεταμοντερνισμό
      Όσο και εάν προσπαθείς να βαφτίσεις το ψάρι κρέας όλο και περισσότερο εκτίθεσαι

  4. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    χα χα χα !!!!!
    Φυσικα μετα απο ολα αυτα οι απανταχου φιλοζωοι εσωτερικου εξωτερικου να αποκλεισουν απο τους προορισμους τους για διακοπες τη Σαντορινη μεχρι να ληφθουν μετρα για την τιμωρια ολων αυτων των καθικιων.
    ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΚΙ ΚΕΦΑΛΑ
    Μου προκαλούν την οργή. Δεν τους άξιζεΙ ο τόπος κ η φήμη τους. Θα Το πληρώσουν αυτό
    ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΛΙΑ
    Πραγματικά είσαστε εκτός τόπου και χρόνου.
    Μιαερώτηση μόνο θα κάνω.
    Ξέρετε πόσοι ζωόφιλοι πηγαίνουν στην Αμερική, Αγγλία , Γερμανία κλπ στις χώρες δηλαδή που έχουν ισοπεδώσει χώρες , έχουν ξεκλιρήσει οικογένειες ( έχουν σκοτώσει γονείς και παιδάκια)στο βωμό των συμφερόντων?
    και μου λέτε ότι θα ακυρώσουν τις διακοπές τους γιατί κάποιοι θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες κλπ.
    Που ήταν η φωνή των ζωόφιλων όταν έγινε η εισβολή στο ΙΡΑΚ , ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ , ΛΙΒΥΗ ΚΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΑ.
    ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΉΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΌΨΥΧΟΣ.
    Να πάτε και να πείτε στα ορφανά ή στους γονείς τους ότι εσείς αγωνίζεστε για το δικαίωμα να έχουν μια καλύτερη ζωή τα ζώα.
    Τ ο λίγότερο που μπορεί να πάθετε είναι να σας λιθοβολήσουν γιατί πραγματικά αυτοί έζησαν την απώλεια , απώλεια ανθρώπινης ζωής χωρίς να είναι υπαίτιοι για κάτι.
    έχετε μπερδέψει την π...α με την β...α
    Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι οι ζωόφιλοι είναι ή τεμπέληδες ή όικονομικά εξασφαλισμένοι και δεν έχουν τίποτα άλλο για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ή γκέυ.
    Αυτά τα έλεγε ο πατέρας μου όχι εγώ

    1. venus

      @ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ
      Ξεκινας το σχολιο σου με γελιο, γελας εσυ, γελαμε κι εμεις, αλλα η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη.
      Εννοω με το διασυρμο της Ελλαδας στο εξωτερικο!
      Σαν χωρα που ζει κατα μεγαλο ποσοστο απο τον τουρισμο, πρεπει να το παρει ο καθενας καποτε στα οβαρα το γεγονος οτι ξενες ιστοσελιδες, εφημεριδες, μεσα μαζικης ενημερωσης αρπαζουν την ευκαιρια οποτε και οπου τη βρουνε για να «ισοπεδωσουν» για μια ακομα φορα, για εναν ακομα λογο, μια χωρα που δεν συμπαθουν και δεν υποστηριζουν με κανεναν τροπο.
      Την Ελλαδα!
      Εδω και χρονια διασυρεται η Ελλαδα στη Γερμανια με καθε θεμιτο και αθεμιτο τροπο.
      Τοσο τα θεμιτα οσο και τα αθεμιτα επιχειρηματα υποκεινται σε μια υποκειμενικη πολιτικη κριση, η οποια εδω στη Γερμανια οπως αλλωστε και παντου, σχηματιζεται και καλλιεργειται απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης.
      Επειδη ομως αυτα ειναι στα χερια της Μερκελ, η πολιτικη αποψη που εχει ο καθε τριτος Γερμανος για την Ελλαδα ειναι κατασκευασμα ρατσιστικο.
      Με αλλα λογια και πιο κατανοητα: η Γερμανια μαστιζεται απο ενα ρατσιστικο μισος εναντια στην Ελλαδα που προκαλουν τα αθεμιτα επιχειρηματα του αισχρου γερμανικου τυπου.

      Δεν ξερω ποσοι απο τους Ελληνες ειναι γνωστες της αποστροφης που εχουν οι Γερμανοι για την Ελλαδα.
      Δεν ξερω ποσοι απο εκεινους που δεχονται τουριστες στα ξενοδοχεια τους η στα εστιατορια τους καταλαβαινουν και τα ηλιθια, ταπεινωτικα σχολια που κανουν οι Γερμανοι για τους Ελληνες, οταν αυτοι, με την γνωστη θερμή φιλοξενια που τους χαρακτηριζει προσπαθουν να τους εξυπηρετησουν και να τους εξασφαλισουν μια ανετη διαμονη.
      Γιατι ο Γερμανος βλεπει την Ελλαδα μονο σαν αιτια χρεων, δαπανων, επιδοτησεων, που απειλουν και βλαπτουν την δικη του οικονομικη ασφαλεια.

      Οπως ειπα και παραπανω: αυτη ειναι η προπαγανδα των μεσων ενημερωσης, επομενως αυτα ειναι και τα προϊοντα που βγαινουν στην αγορα του γερμανικου λαου.
      Εαν λοιπον η Ελλαδα δωσει εναν ακομα λογο στους γερμανους τουριστες για να την αποφυγουν στο μελλον σαν τουριστικο προορισμο, σκεψου και λογαριασε ποιος εχει να ωφεληθει απο αυτο.
      Και εδω πρεπει να πω οτι ειδικα εναντια στην Σαντορινη εχει ξεκινησει ενα μποϋκοτ πριν απο τρια χρονια.
      Εγω προσωπικα το πληροφορηθηκα τοτε τυχαια και απο την γερμανικη ιστοσελιδα http://www.sosglagos.de με την οποια συνεργαζομουνα τοτε λογω των ταυρομαχιων στην Ισπανια.
      Αυτη με παρακαλεσε τοτε να κανω και την μεταφραση του ελληνικου κειμενου στα Γερμανικα απο το (ακομα υπαρχον τοτε) http://www.αdespoto.gr, πραγμα που εκανα.

      Δυστυχως εδω στη Γερμανια εχει ανοιξει η περιοδος του κυνηγιου και εχουμε πολυ «δουλεια» στα δαση. Γι αυτο μου λειπει ο απαιτουμενος χρονος να κανω την μεταφραση του λινκ που παραθετω.

      Προσωπικα δεν αγωνιζομαι για τα ανθρωπινα δικαιωματα.
      Αγωνιζομαι για τα δικαιωματα των ζωων.
      Για τα ανθρωπινα δικαιωματα αγωνιζονται αλλοι ανθρωποι, αλλες οργανωσεις, και μαλιστα το κανουν πολυ καλα.
      Αγωνας σε ολα τα μετωπα προϋποθετει αστειρευτη δυναμη, νευρα, αντοχη, κανεις δεν τα εχει αυτα στη διαθεση του επ αοριστον και γι αυτον τον λογο εγω προσωπικα τα εχω αφιερωσει στα ζωα.

      Κατι τελευταιο πανω σε αυτο που ειπε ο πατερας σου.
      α) Η τεμπελια στην σημερινη Ελλαδα ειναι πολυτελεια, απο οπου κι αν προερχεται.
      Αυτος που εχει μια δουλεια σημερα ειναι πανευτυχης.
      β) Εαν οι «οικονομικα εξασφαλισμενοι» ασχολουνταν οντως με την φιλοζωϊα, οι φιλοζωϊκες οργανωσεις θα ειχαν κολυμπησει στα λεφτα.
      γ) εαν καποιος θεωρει οτι ειναι απαγορευμενο να υπερασπιζεται καποιος τα ζωα επειδη ειναι «γκεϋ» τον κατατασσω στους ρατσιστες και τον αποφευγω.
      Το ιδιο θαπρεπε ισως να κανεις και εσυ με τον μπαμπα σου.
      Venus

      1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

        Ναι και εχουμε εσας να διασύυρετε την ελλάδα στο εξωτερικό και να τους δίνετε τροφή με αυτά που γράφετε.
        Ρε μας δουλεύετε γιατί δεν τους στέλνετε φωτογραφίες από ανθρώπους που κοιμούνται στον δρόμο και ψάχνουν για τροφή στους σκουπιδοτενεκέδες να έχουν μια πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
        Πρόσεξε αυτό που θα αναφέρω.
        Οι Έλληνες οικονομικά έχουν εξαθλιωθεί και διαμαρτύρονται για τα μέτρα φόρους κλπ και έχουμε από την άλλη εσάς να ασχολείστε με τα ζώα.
        Συμπέρασμα των ξένων:
        Αυτοί έχουν και άλλο λίπος (κοινώς δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, έχουν λεφτά για να ασχολούνται με τις μαλ...ες για τί εάν δεν είχαν χρήματα το μέλλημά τους θα ήταν πως θα επιβιώσουν αυτοί και όχι τα ζώα) αλλά τόσο ζώα είμαστε.
        Ξέρεις αυτό που λένε ότι έλεγαν οι παλιοί είναι ολοαλήθινο.
        Όλοι λοιπόν οι γέροι δεν ήταν ούτε ομοφοβικοί ούτε ρατσιστές αντιθέτως με τους σημερινούς τους πως να το θέσω εξευγενισμένους, προχώ,που τα έχετε ισοπεδώσει όλα και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η γη είναι τετράγωνη.
        Οι γέροι κατάφεραν να συνυπάρξουν με την διαφορετικότητα έχοντας αρχές, αρχές που εσείς οι τωρινοί δεν πρόκειται να αποκτήσετε ποτέ. Γιατί δεν μεγαλώσατε σεβόμενοι την διαφορετικότητα του άλλου προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας την προσωπικότητά σας και την διαφορετικότητά σας

        1. venus

          @ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ!
          Απο κατι τετοιους σαν και σενα εχει ξεπεσει η Ελλαδα στο επιπεδο της Ρουμανιας.
          Απο κατι τετοιους σαν και σενα βλαπτονται αμεσα καποιοι αξιοπρεπεις και πολιτισμενοι ανθρωποι της χωρας σου, τοσο στο εθνικο τους κυρος, δηλαδη σαν Ελληνες, οσο και στον σκληρο τους αγωνα να επιβιωσουν σαν επιχειρηματιες στην τουριστικη περιοδο.
          Σε κατι τετοιους σαν και σενα χρωστανε οι περισσοτεροι Ελληνες τη φημη τους οτι ζουν ακομα στον μεσαιωνα.
          Οι ξενοι δεν αποφευγουν την Ελλαδα επειδη καποιοι βοηθανε τα ζωα.
          Οι ξενοι αποστρεφονται την Ελλαδα επειδη διαπιστωσαν σε καποιες διακοπες τους και ιδιοις ομασι οτι ειναι Κρανιου Τοπος η Ελλαδα για τα ζωα.
          Και το μεταχειριζονται αυτο σαν δικιολογια για να την καταστρεψουν οικονομικα.
          Αυτο θαπρεπε να ενδιαφερει τον πατριωτισμο σου!

          Το οτι δεν εχεις καμμια εμπαθεια για τα ζωα, δεν ειναι ουτε πρωτοτυπο ουτε κατακριτεο.
          Το να αναθετεις ομως την ευθυνη για την οικονομικη τραγωδια που πληττει τη χωρα σου πανω στους ωμους πολιτισμενων, εμπαθων φιλοζωων ανθρωπων ειναι ίδιο ηλιθιου, αισχρου και υποαναπτυκτου μυαλου.
          Venus

          1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

            Πραγματικα αμφιβάλω εάν έχεις δουλέψει ποτε στην ζωή σου ή εάν έχεις στερηθεί.
            Πιστεύω ότι ζούσε και ζεις με τα χρήματα του μπαμπά και της μαμάς.
            Ρε τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας θέλουν τσάμπα και την Γεωπολητική θέση που κατέχει αυτός είναι ο λόγος που προσπαθπούν να μας εξαθλιώσουν οικονομικά.
            Διάβασε λίγο να μορφωθείς λεβέντη μου και μη προβάλλεις ως αιτία επεδίωξης οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας από τους ξένους την κακομεταχείριση των ζώων.
            Ηλίθιο, αισχρό και υποανάπτυκτο είναι το δικό σου που προβάλλεις ως δικαιολογία την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας από τους ξένους λόγω κακομεταχείρισης των ζώων. Ευτυχώς και έχω κάποιους φίλους φιλόζωους διακριτικούς χωρίς φανφάρες και έξυπνους.
            Σταμάτα να βγάζεις ανακοινώσεις και να προβάλλεις τέτοιου είδους επιχειρήματα διότι γελοιοποιείσαι και γελοιοποιείς και τους άλλους οι οποίοι κάποιοι είναι ενδιαφέροντα και πανέξυπνα άτομα.
            Αφήστε λοιπόν αυτούς να μιλάνε και οι υπόλοιποι σταματήστε να γράφετε μπούρδες

        2. αννα

          Την Ελλαδα την εκθετουν οσοι βασανίζουν ζωα, όσοι χτιζουν αβερτα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, όσοι δεν κοβουν αποδειξεις στα ταβερμεια τους και στα μαγαζιά τους, ολα τα λαμογια στη Σαντορίνη και παντού. Ολα αυτα από τους γερους σας τα μαθατε, μη τους εκθειαζεις λοιπον.

          Οταν ξεμπροστιαζουμε τα αισχρα αυτα ατομα καλό κανουμε στη χωρα. Όσοι από σας εχετε λιγο μυαλό και πατριωτικη συνειδηση, με αυτα τα αισχρα ατομα να τα βαζετε που κανουν τα αισχη και οχι με όσους τα ξεμπροστιαζουν.

    2. αννα

      και τι ηταν ο πατερας σου, ο όγδοος Σοφός; Επειδη αυτος ειπε μια μακακια εσυ την εδεσες κομπο;; Κριτικη σκεψη ΜΗΔΕΝ

  5. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    Αλήθεια τις επιχορηγήσεις (επιδοτήσεις που έπερνε ο σύλλογος ζωόφιλων ποιος τις διαχειριζόταν ? Υπάρχει βιβλίο εσόδων εξόδων?
    Κάτι πολύ σημαντικό που δεν μας λέει η κυρία τοων ζωόφιλων είναι το εξής:
    Ο νόμος που ορίζει τι είναι καταφύγιο και οι προδιαγραφές κατασκευής αυτού δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αυτή αποκαλεί αυτό το έκτρωμα καταφύγιο, (μήπως υπάρχουν συμφέροντα λέω εγώ μήπως).
    Κανονικά κατηγορούμενη και αυτή που πρέπει να απολογηθεί είναι η εν λόγω κυρία διότι οι συνθήκες κράτησης των ζώων εκεί μέσα μόνο ως κακοποίηση μπορεί να χαρακτηριστεί.
    Ξέρετε με ξένα κόκκαλα όλοι το παίζουμε ζωόφιλοι (αφού ο Δήμος πληρώνει άλλωστε).
    Και μη διανοηθεί κανένας να πει διότι επειδή έχω ζήσει για αρκετό χρονικό διαστημα σε ευρωπαϊκή χώρα όταν έπιαναν αδέσποτο το κραταγαν για ένα μήνα περίπου και εάν δεν το έπαιρνε κανένας για υιοθεσία το θανάτωναν. ΑΥΤΟΊ ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΊς ΟΙ ΚΆΦΡΟΙ.
    Σημειωτέον έχω δύο σκυλιά .
    ΟΙ ζωόφιλοι μου θυμίζουν τις Μ.Κ.Ο (μη κυβερνητικές οργανώσεις) που πηγαίνουν εθελοντικά να βοηθήσουν τους πρόσφυγες ενώ στην ουσία πηγαίνουν με λαμογιές να οικονομήσουν με οποιονδήποτε τρόπο όπως έχει αποδειχτεί.
    Γεια σας και σε άλλα με υγεία και να ξέρετε ότι δεν τσιμπάμε στο δόλωμα που έχετε ρίξει και ο κόσμος έχει ξυπνήσει,ΚΟΡΌΪΔΑ

    1. αννα

      Ειναι σίγουρο οτι τα σκυλια σου ειναι ατσιπαριστα και αστειρωτα, οσοι του ειδους σου εχετε σκυλους ΕΣΕΙΣ εισαστε η πηγη των αδεσποτων. Εισαστε εσεις που πετατε ζωα ζωντανα στους καδους, αντι να στειρωνετε τα κατοικιδια σας. Εχετε το ΘΡΑΣΟΣ και μιλατε!

    2. καρολος

      Σύμφωνα με τον νόμο 4039 / 12 άρθρο 9, οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.Νταξει ρε φιλε μας τα ζαλισες με τους προσφυγες,τα αρχαια ελληνικα τους γκευ και ενα σωρο αλλες παραδοξολογιες επιπεδου καγενειου,Πες τιποτα για τους Σιωνιστες Εβραιους να δεσει γαντι.

  6. Jimakos

    Ολες αυτες τις εικονες και τις ειδησεις θα τις προωθησω σε ειδησεογραφικα σαιτς της Αγγλιας,της Γερμανιας,της Γαλλιας,των ΗΠΑ κλπ,κλπ.Αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια για αυτους τους σκατοψυχους.Ου να χαθειτε βρωμιαρηδες.Τουρκογυφτοι.Μακαρι να κανει ενα σεισμο 10 ριχτερ να εξαφανιστειτε απο προσωπου γης.

  7. Vagg.P

    Από ότι μπορώ να συμπεράνω,υπάρχουν πολλοί σε αυτή την όμορφη χώρα που λέγεται Ελλάδα,όπου θα ήθελαν να δουν έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο στο Top 10 της αθλιότητας! Ξέρετε εσείς ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, για να είσαι φιλόζωος πρέπει αρχικά να έχεις καταφέρει να αποδεχθείς το ίδιο σου το είδος, που ίσως είναι και το ποιο επικίνδυνο! Όντως όλοι σας έχετε δίκαιο πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ένα τρανό παράδειγμα για "λιθοβολισμό", μα πιστεύεται,πως ρίχνοντας λάσπη σε ένα νησί διαμάντι που κάνει γνώστη την χώρα μας για την απερίγραπτη ομορφιά της, ρίχνεται το ηθικό του κυρίου;

  8. ρανια

    σταματηστε οι ιθυνοντες να ειστε καθικια αλαζονες και φρικια..Μιλαμε για ζώα (ολοι ζωα είμαστε ανθρωπινα ή μη..) επιτέλους παλιονεοελληνες..αποκτηστε παιδεια..επικινδυνα οντα ειστε

    1. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

      Όταν λοιπόν jimako θα προωθήσεις τις εικόνες να αναφέρεις ότι αυτό το χώρο εσείς τον ονομάζεται καταφύγιο και θέλετε τα ζώα να παραμείνουν εκεί κλεισμένα άντε μωρέ να σου φέρω και εγώ μερικές φωτογραφίες από πραγματικά καταφύγια δηλαδή με τις σωστές προδιαγραφές για να δουν τις διαφορές α!!!!!!!! και μη ξεχάσεις να αναφέρεις ότι ο Δήμος πληρώνει το μάρμαρο για την προσωπική σας προβολή. Γιατί φίλε μου εάν παραμείνουν εκεί και αναλάβετε εσείς οι ζωόφιλοι (υποτιθέμενοι) τα έξοδα διατροφής και ιατρικά να δούμε πόσοι θα μείνετε. Όσο για το βρωμιάρηδες και το Τουρκόγυφτοι σκατόψυχοι κ.λ.π. οφείλω να σε ενημερώσω το εξείς . Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο επί κατοχής δηλαδή σε όλη την ελλάδα ταγαιδουράκια , οι γάτες κλπ έζησαν ένα μέρος των Ελλήνων αναγκάστηκαν να τα τρώνε όπως τα έτρωγαν και οι Ιταλοί γιατί δεν είχαν τίποτα άλλο να φάνε.
      Σήμερα λοιπόν ενώ υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν τα προς ζην εσείς ασχολείστε με παπαριές ας μου επιτραπεί η έκφραση.
      Ν α είσαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα κάτι θα συμβεί και πραγματικά θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
      Φαντάσου λοιπόν όλους εσάς να μην έχετε να φάτε και αυτοί που έχουν και δεν είναι σκατόψυχοι να ταίζουν και να περιθάλπτουν τα σκυλάκια τα γατάκια και τα γαιδουράκια.
      έχω την εντύπωση ότι ζείτε στην δική σας σφαίρα της φαντασίας.
      Εκτός τόπου και χρόνου.
      Απ' ότι είδα το 90% των ατόμων που απαρτίζουν την φωτογραφία δεν είναι από την Σαντορίνη. Όταν γίνει λοιπόν σεισμός 10 ρίχτερ εμείς θα είμαστε εδώ ενώ εσείς μπορείτε να φύγετε άλλωστε δεν σας κάλεσε κανένας επιλογή σας ήταν.
      Είμαστε αρκετά νοήμων άνθρωποι και σε θέση να καταλάβουμε τους λόγους επιμονής σας.
      Καταλήγοντας οφείλω να ομολογήσω ότι αυτά που γράφετε για το σύνολο των κατοίκων το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους εξαγριώσετε και να έχουν αρνητική στάση απέναντι στην όποια προσπάθειά σας.

      1. αννα

        Τις σωστες προδιαγραφες να πας να τις δωσεις στον Δημαρχο για να κανει σωστο καταφυγιο. Υποχρεωση των Δημων και καθηκον τους ειναι η διαχείριση των αδεσποτων ΣΥΜΦΩΝΑ με οσα λεει ο ΝΟΜΟΣ. Και γι αυτο χρηματοδοτειται ο Δημος, για δημιουργια καταφυγίου για συλλογη των ΑΡΡΩΣΤΩΝ ζωων, θεραπεια ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ.
        Και μπορεί εσεις να λετε ότι είσαστε "νοήμων άνθρωποι(!)", αλλα εγω λεω οτι εισαστε το τυπικο ειδος νεοελληνων, κουτοπονηροι χωριατες που τους νοιαζει μονο η τσεπη τους

  9. SOBARO SITE

    ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ Κ ΑΞΙΟΘΡΗΝΙΤΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Κ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ..

    ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Π ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΗΡΑ Κ ΟΧΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ

    ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ ΕΔΩ ΣΑΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

    Α ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

    ΑΝΟΙΧΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

  10. SOBARO SITE

    o politismos edo mesa exei allo epipedo ...koloxanio to nhsi egine apo olous tous upoloipous p exoun pathsei to podi tous sto nhsi
    se kanenan den aresei auto p ginetai alla mathete na milate san anthropoi ZOA!!!

  11. ζαφειριου ηλιας

    εδω και τωρα μπουικοταζ στο καταραμενο νησι να μην πατησει το ποδι του τουριστας η οι ιδιοι οι κατοικοι να μεριμνησουν ωστε αυτος ο βρωμερος παλληκαρας της κακιας ωρας να τεθει εκτος νομου και οχι με χαιδολογηματα ανθρωποι σαν κι αυτον μονο με τσεκουρι μπορουν να στρωσουν

  12. fafaseda

    e loipon h lysi einai eykolh. mazikes anartiseis se touristikous istotopous kai kataxoriseis se mesa tou eksoterikou. NA DOUME KOLO-SANTORINIOI EAN THA SAS ARESEI NA MEIOTHEI O ARITHMOS TON TOURISTON STO KOLONHSI SAS. AEI STO DIALO, KATHIKIA, TA ZONTANA SAS ENOXLOUNE, DEN SAS ENOXLEI TO KOLOXANEIO POU EXETE DHMIOURGISEI STO NHSI SAS. VROMIARIDES.

  13. kiki kefala

    Φυσικα μετα απο ολα αυτα οι απανταχου φιλοζωοι εσωτερικου εξωτερικου να αποκλεισουν απο τους προορισμους τους για διακοπες τη Σαντορινη μεχρι να ληφθουν μετρα για την τιμωρια ολων αυτων των καθικιων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.