Στηρίξτε μας

Πέθανε ο σκύλος που πυροβολήθηκε και χτυπήθηκε με τσεκούρι στο Λογγάκι Τρικάλων (βίντεο)

19 Μαρτίου 2015 12:29 | Καταγγελίες
Πέθανε ο σκύλος που πυροβολήθηκε και χτυπήθηκε με τσεκούρι στο Λογγάκι Τρικάλων (βίντεο)

Σήμερα το μεσημέρι πέθανε τελικά από ανακοπή καρδιάς ο σκύλος, που εντοπίστηκε πυρολημένος και χτυπημένος πιθανότατα με τσεκούρι στο κεφάλι σ’ έναν κάδο σκουπιδιών στο Λογγάκι Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης. Η Βασιλική Μπαρτολόττα πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι η κατάσταση του ζώου ήταν εξαιρετικά σοβαρή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Το χρονικό της διάσωσης

Σ’ έναν κάδο σκουπιδιών λίγο έξω από τον οικισμό Λογγάκι Τρικάλων ένας κτηνοτρόφος εντόπισε στις 17 Μαρτίου το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο, όπως αποδείχτηκε ήταν πυροβολημένο και είχε μια τεράστια πληγή στο κεφάλι από χτύπημα πιθανότατα από τσεκούρι.

Ο άνθρωπος, που το βρήκε,  δεν κατάφερε να το βγάλει από τα σκουπίδια καθώς το ζώο υπέφερε και γρύλιζε και μόνο χθες χάρη στον ενδιαφέρον της Βαλεντίνας Διαμαντή, η οποία ειδοποιήθηκε για το έγκλημα και ενημέρωσε τα μέλη του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ» έγινε δυνατός ο απεγκλωβισμός του.

LogakiTrikalonT%20%284%29Το τραύμα στον σβέρκο και το κεφάλι είναι εκτεταμένο.

Η Βασιλική Μπαρτολόττα πρόεδρος του σωματείου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι μόλις ενημερώθηκε για το ζώο μαζί με τον Αντώνη Α. έσπευσε επί τόπου. Πηγαίνοντας όμως από τα Τρίκαλα στο Λογγάκι με τα πόδια - καθώς δεν διέθεταν αυτοκίνητο - οι δύο εθελοντές σταμάτησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ζήτησαν την βοήθεια των πυροσβεστών.

LogakiTrikalonT%20%285%29Τα σκάγια που έβγαλε από την πληγή.

Δυστυχώς αν και η Π.Υ. συνήθως στις περιπτώσεις απεγκλωβισμού ζώων βοηθάει αυτή την φορά δεν ανταποκρίθηκε και οι υπάλληλοι που είχαν εκείνη την ώρα βάρδια δήλωσαν αναρμόδιοι. Τελικά η κα Μπαρτολόττα μαζί με τον Αντώνη έβαλαν στο ζώο φίμωτρο, το έπιασαν αγκαλιά, το έβγαλαν από τα σκουπίδια και χάρη στο ενδιαφέρον ενός περαστικού με αγροτικό όχημα το μετέφεραν στο κτηνιατρικό κέντρο «Μπαλωμένος - Λεμάς» στα Τρίκαλα.

LogakiTrikalonT%20%283%29Το σκυλί στο κτηνιατρείο.

Ο κτηνίατρος Δημήτρης Μπαλωμένος αφού καθάρισε την πληγή και έβγαλε τα σκάγια διαπίστωσε ότι το ζώο όχι μόνο είχε πυροβοληθεί αλλά κάποιος του είχε προκαλέσει με αιχμηρό αντικείμενο τσεκούρι ή μαχαίρι μια βαθιά τομή πιθανότατα πριν από δύο μέρες. Το σκυλί παρέμεινε για νοσηλεία αλλά τελικά δεν άντεξε. Το σωματείο «ΑΡΤΕΜΙΣ» απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το έγκλημα να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

LogakiTrikalonT%20%281%29

Διαβάστε επίσης:

Σκύλος πυροβολημένος και χτυπημένος με τσεκούρι στο Λογγάκι Τρικάλων (βίντεο)

Τρίκαλα: Άλλο ένα κυνηγόσκυλο που πέθανε από την κακομεταχείριση

Λεπτοκαρυά Τρικάλων: Βρήκε την σκυλίτσα καμένη και τα κουτάβια της νεκρά μέσα σε πλαστική σακούλα!

Συνεχίζεται η εξόντωση αδέσποτων με φόλες και στην Φήκη Τρικάλων

Στη Φήκη Τρικάλων συστηματικά εξοντώνουν τ’ αδέσποτα με φόλες

Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων: Καταδίωξε, εκτέλεσε τον σκύλο αλλά συνελήφθη

Τρίκαλα: 30.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στον άνδρα που εκτέλεσε τον σκύλο

ΥΠ.Α.Α.Τ.: Εγκύκλιος για τη συμμόρφωση των κυνηγών και τη φροντίδα των σκυλιών τους
Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

23 Σχόλια

  1. Rina Deych, RN

    It's unfathomable to me that anyone would do such a horrific, sadistic thing to an innocent animal. This would be a FELONY here in the USA. I would hope it is punishable crime in your country. The monsters who did this should be punished severely.

  2. char. zichs

    AΝΩΜΑΛΟΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ'' ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΚΙΑ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ,ΑΝΕΚΔΗΙΓΗΤΟΙ,ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ????ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ????ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς ΡΕΕΕΕ ΖΩΑ....
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΨΥΧΑΚΙΑΣ, ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ???ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
    ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ?????

  3. ΙΩΑΝΝΑ

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ανθρωπος...ΛΥΠΑΜΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.................

  4. Γ.ΝΕΣΤΟΡΑΣ

    ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟ ΖΩΟ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ.

  5. Δανάη

    Πολλή μεγάλη θλίψη για τα κτήνη που κυκλοφορούν ελεύθερα...
    κι ενα τεράστιο μπράβο σε όσους αφιλοκερδώς χαρίζουν αγάπη σε όλα τα ταλαιπωρημένα πλασματάκια...Εύχομαι να μάθετε ποιός είναι ο εγκληματίας

  6. ρια

    Αυτος που το εκανε να το βρει απτον θεο!Ελεος ο καθε τρελος ψυχοπαθης να ξεσπαει στα ζωα..Σε τι κοινωνια ζουμε!

  7. sini sgouraki

    Λυπάμαι πάρα πολύ το φουκαριάρικοτο σκυλάκι, αλλά νομίζω κανένας δεν θα ανοίξει το στομα τουνα καταδώσει τον ένοχο. Κρίμα έστω τώρα δεν θα βασανίζεται απο τα κτήνη.

  8. Iωάννα Συρίγου

    Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το τσεκούρι, συνεχίζει την ζωή του ανενόχλητος. Και αμετανόητος, φοβάμαι. Οι αδύναμοι αυτού του κόσμου την πληρώνουν. Και οι αθώοι.

  9. μαρί

    Ότι και να πει κανείς για τους μπαστουνόβλαχους από τα τρίκαλα είναι λίγο.
    Αν δεν γίνει κάτι στα σχολεία η πόλη των απολίτιστων θα κρατάει τα σκήπτρα της καφρίλας για χρόνια.Δεν μας σώζει ο θάνατος της παλιάς γενιάς εκεί.

    1. Νατάσα

      Βέρα Αθηναία με καταγωγή από κατσικοχώρι, να υποθέσω; Και μιας και έχετε πήξει εκεί απ'τον πολιτισμό, σε παίρνει να μιλάς για τα Τρίκαλα;

      1. MARIA

        Συγκρίνεις την κακοποίηση ενός πλάσματος με τον οποιαδήποτε χαρακτηρισμό λόγω καταγωγής & έχεις να μιλήσεις μόνο για το δεύτερο?
        Η ουσία δεν είναι στην επιφάνεια είναι λίγο πιο βαθιά εκεί που έχει θαφτεί απ΄την απληστία & την ματαιοδοξία του κόσμου.
        Τι πιο απλό, λίγη φροντίδα & αγάπη γι΄αυτά τα πλάσματα που τα έχουμε καταδικάσει να εξαρτώνται από εμάς & στο τέλος τους γυρίζουμε την πλάτη.
        Περιμένω απάντηση αλλά με επιχειρήματα.

        1. μαρί

          Για πες μου με επιχειρήματα πως εξηγείς ότι αυτά τα βάναυσα περιστατικά κακοποίησης συμβαίνουν μόνο στην επαρχία;
          Μήπως γιατί στην επαρχία το έλλειμα κουλτούρας και πολιτισμού είναι τραγικά μεγάλο;
          Και θέλεις να πεις ότι στο Λογγάκι δεν ξέρουν ποιός είναι;και ποτέ δεν ξέρουν στα χωριά ποιός είναι ο ψυχικά ανισόρροπος που κάνει αυτές τις φρικαλεότητες;
          Ή μήπως ξέρουν;και δεν μιλάνε γιατί "ένας σκύλος ήταν";
          Και ναι δεν θα μιλήσω για την κακοποίση.Δεν έχει πια νόημα.Θα μιλήσω μόνο για το έλλειμα του κάθε χωριάτη και όποιος θίγεται ας κάνει κάτι να το αλλάξει.

          1. Δημητρης

            Ειναι ενα θλιβερο γεγονος και καταδικαστεο σε οποια περιοχη και αν διαπραττονται τετοιου ειδους εγκληματα διοτι περι εγκληματος προκειται,και λυπαμαι παρα πολυ για τον σκυλακο καθως ειμαι κατοχος τριων υπεροχων σκυλων. Για εσενα "φιλη" μαρι οταν επικαλεισε πολιτισμο,μορφωση και παιδεια καλα ειναι να τα διαθετουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα και να φροντιζουμε να τα μεταδιδουμε στους συνανθρωπους μας,και εγω προσωπικα δεν διακρινω απολυτως τιποτα απο αυτα σε εσενα,διοτι ολα τα παραπανω τα εντοπιζουμε απο τις πραξεις,τον προφορικο,αλλα και τον ΓΡΑΠΤΟ λογο.
            Κατηγορεις καποιον που ενηργησε με ΒΙΑ και εγκληματικο τροπο(που ειναι καταδικαστεο)αλλα εσυ η ιδια αναιρεις τα γραφομενα σου και ασκεις λεκτικη βια και με περισσιο μισος μαλιστα απο ενα μεμονωμένο περιστατικο για ενα συνολο ανθρωπων απο προσωπικο κομπλεξ,που αυριο μπορει αυτην η λεκτικη σου βια να μεταμορφωθει σε σωματικη σε καποιο παιδι απο την επαρχια επειδη εσυ θα κρινεις οτι δεν εχει τον απαραιτητο "πολιτισμο¨ την αθηνας.
            Τωρα για τον νομο τρικαλων "αγαπητη" για το τι εχει και μη,θα σου πω οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, εκτος αν εισαι τοσο ρηχη και το ενδιαφερον σου επικεντρωθηκε μοναχα στο καφε και το φαινεσθε. Εσυ θελεις να μας πεις οτι ενας νομος 130 χιλιαδων ατομων εχει περισσοτερους ψυχικα διαταραγμενους εναντι των 4 εκατομμυριων της αθηνας,απλη λογικη να εχουμε ξερουμε το αποτελεσμα.
            Οσο για το περιστατικο παλι εαν εχουμε δυο δραμια μυαλο και το ενεργοποιησουμε θα κατανοησουμε οτι δεν ειναι αναγκη να εγινε μεσα στο λογγακι,αλλα σε οποιαδηποτε περιοχη μακρυα απο τα βλεμματα της κοινης γνωμης και απλα να πεταχθηκε εκει ο καημενος ο σκυλακος.Τετοια περιστατικα επειδη δεν ακουγονται στην τεραστια αθηνα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν,(και παλι εαν βαλουμε το μυαλο μας σε λειτουργια)οπως ακριβως δεν ακουμε για συνανθρωπους μας που πεινανε,που ειναι αστεγοι,που δολοφονουνται,που πεθαινουν απο το κρυο το χειμωνα αγαπητη ρατσιστρια μαρι.
            Επειδη εγω κατα την δικη σου αποψη ειμαι ενας χωριατης των τρικαλων χωρις μορφωση και πολιτισμο,θα κρατησω τα θετικα του περιστατικου,τον περαστικο που βοηθησε για την μεταφορα,τον κτηνιατρο και το σωματειο που με αγαπη και ψυχραιμια το αντιμετωπισαν και την λυπη μου για τον τετραποδο φιλο που δεν τα καταφερε,αλλα και την θλιψη μου που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και τον δολοφονο αναμεσα μας.

            σε φιλικο επιπεδο παντα
            Δημητρης

          2. Δημητρης

            Ειναι ενα θλιβερο γεγονος και καταδικαστεο σε οποια περιοχη και αν διαπραττονται τετοιου ειδους εγκληματα διοτι περι εγκληματος προκειται,και λυπαμαι παρα πολυ για τον σκυλακο καθως ειμαι κατοχος τριων υπεροχων σκυλων. Για εσενα "φιλη" μαρι οταν επικαλεισε πολιτισμο,μορφωση και παιδεια καλα ειναι να τα διαθετουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα και να φροντιζουμε να τα μεταδιδουμε στους συνανθρωπους μας,και εγω προσωπικα δεν διακρινω απολυτως τιποτα απο αυτα σε εσενα,διοτι ολα τα παραπανω τα εντοπιζουμε απο τις πραξεις,τον προφορικο,αλλα και τον ΓΡΑΠΤΟ λογο.
            Κατηγορεις καποιον που ενηργησε με ΒΙΑ και εγκληματικο τροπο(που ειναι καταδικαστεο)αλλα εσυ η ιδια αναιρεις τα γραφομενα σου και ασκεις λεκτικη βια και με περισσιο μισος μαλιστα απο ενα μεμονωμένο περιστατικο για ενα συνολο ανθρωπων απο προσωπικο κομπλεξ,που αυριο μπορει αυτην η λεκτικη σου βια να μεταμορφωθει σε σωματικη σε καποιο παιδι απο την επαρχια επειδη εσυ θα κρινεις οτι δεν εχει τον απαραιτητο "πολιτισμο¨ την αθηνας.
            Τωρα για τον νομο τρικαλων "αγαπητη" για το τι εχει και μη,θα σου πω οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, εκτος αν εισαι τοσο ρηχη και το ενδιαφερον σου επικεντρωθηκε μοναχα στο καφε και το φαινεσθε. Εσυ θελεις να μας πεις οτι ενας νομος 130 χιλιαδων ατομων εχει περισσοτερους ψυχικα διαταραγμενους εναντι των 4 εκατομμυριων της αθηνας,απλη λογικη να εχουμε ξερουμε το αποτελεσμα.
            Οσο για το περιστατικο παλι εαν εχουμε δυο δραμια μυαλο και το ενεργοποιησουμε θα κατανοησουμε οτι δεν ειναι αναγκη να εγινε μεσα στο λογγακι,αλλα σε οποιαδηποτε περιοχη μακρυα απο τα βλεμματα της κοινης γνωμης και απλα να πεταχθηκε εκει ο καημενος ο σκυλακος.Τετοια περιστατικα επειδη δεν ακουγονται στην τεραστια αθηνα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν,(και παλι εαν βαλουμε το μυαλο μας σε λειτουργια)οπως ακριβως δεν ακουμε για συνανθρωπους μας που πεινανε,που ειναι αστεγοι,που δολοφονουνται,που πεθαινουν απο το κρυο το χειμωνα αγαπητη ρατσιστρια μαρι.
            Επειδη εγω κατα την δικη σου αποψη ειμαι ενας χωριατης των τρικαλων χωρις μορφωση και πολιτισμο,θα κρατησω τα θετικα του περιστατικου,τον περαστικο που βοηθησε για την μεταφορα,τον κτηνιατρο και το σωματειο που με αγαπη και ψυχραιμια το αντιμετωπισαν και την λυπη μου για τον τετραποδο φιλο που δεν τα καταφερε,αλλα και την θλιψη μου που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και τον δολοφονο αναμεσα μας.

            σε φιλικο επιπεδο παντα
            Δημητρης

      2. μαρί

        Ναι με παίρνει να μιλάω μια χαρά Νατάσα.
        Για πες μας για τον πολιτισμό των Τρικάλων;Εκτός από φατσιμάρα και καφέ στον πεζόδρομο τι άλλο έχει;
        Και ναι τουλάχιστον στην Αθήνα δεν κοπανάμε τους σκύλους μας και μετά τους ρίχνουμε μέσα στον κάδο των σκουπιδιών ζωντανούς.

  10. αννα

    Κρίμα! Κρίμα Το κακόμοιρο το σκυλάκι!! Μακάρι να ένιωσε έστω και λίγο την αγάπη αυτών που το φρόντισαν για όσο ήταν να το φροντίζουν!!! 🙁

  11. Manosm

    Κρίμα, πραγματικά κρίμα να πεθάνει τώρα που τον βρήκαν και τον φρόντιζαν.
    Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος που το έκανε.
    Αι σιχτήρ πια με την κακοποίηση των ζώων, κάφροι.

  12. ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ, ΝΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ'' ΓΕΝΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ (ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ...), ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..)!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

  13. elvira tzogia

    αχ ψυχη μου!!!ποσο θλιβερη ειδηση ηταν αυτη...το πρωι διαβασα την προηγουμενη αναρτηση οτι μεταφερθηκε στον κτηνιατρο και τωρα μολις οτι πεθανε...ποσο θλιψη μου προκαλεσε...σωθηκες απο αυτον τον σκληρο κοσμο και ελπιζω η ψυχουλα σου να αναπαυτει και εκει στον ουρανο ψηλα να εισαι καλα και χαρουμενος...!!!
    μονο θλιψη,τιποτε αλλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.