Στηρίξτε μας

Έγκλημα ή ατύχημα ο πνιγμός του σκύλου στην Κάλυμνο;

25 Φεβρουαρίου 2015 13:06 | Καταγγελίες
Έγκλημα ή ατύχημα ο πνιγμός του σκύλου στην Κάλυμνο;

Πνιγμένο στο λιμανάκι του Μελιτσάχα στην Κάλυμνο εντόπισε χθες το πρωί η Αγγελική Χονδρογιάννου μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Hands of Kalymnos» ένα αδέσποτο σκυλί που ζούσε στην περιοχή. Το ζώο ήταν μέσα στο νερό ενώ γύρω από το λαιμό του κάποιος του είχε περάσει ένα σχοινί, το οποίο το είχε δέσει σ’ ένα στύλο στην αποβάθρα.

KalymnosPnigmeno (2)Αν πρόκειται για ατύχημα κανείς δεν άκουσε το ζώο να γαυγίζει στην προσπάθεια του να βγει από το νερό;

Το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα δεν μπορεί να διευκρινιστεί καθώς κανείς δεν βρέθηκε να γνωρίζει τι συνέβη. Η Μαριάννα Κώστογλου μέλος του συλλόγου «Hands of Kalymnos» εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι  η κα Χονδρογιαννού ταραγμένη – αφού αναζητούσε για μέρες το ζώο - κάλεσε την Αστυνομία, η οποία δήλωσε αναρμόδια, και τελικά επί τόπου πήγε το Λιμενικό.

Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σημείο για να συνέλθει όμως μέχρι να φτάσουν επί τόπου οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος το πτώμα του ζώου κάποιος το είχε βγάλει από το νερό και το είχε εξαφανίσει!

Διαβάστε επίσης:

Κάλυμνος: Βρήκε τον σκύλο απαγχονισμένο σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

Δίνουν αμοιβή σε όποιον είδε και καταγγείλει τον δράστη που απαγχόνισε σκύλο στην Κάλυμνο

Κάλυμνος: Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο στο χωριό Βαθύς

Κάλυμνος: Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσας του και τον πέταξε στα σκουπίδια

Στραγγάλισε και αποκεφάλισε τον κόκορα στον αγιασμό για την θεμελίωση μιας οικοδομής

Σκελετωμένο σκυλί στην Χαλή της Καλύμνου

Κάλυμνος: Έσωσε το σκελετωμένο σκυλί

Συνέλαβαν τον κυνηγό που σκότωνε παράνομα πέρδικες στην Κάλυμνο

Βρήκε 2 γάτες νεκρές μέσα στην θάλασσα στο λιμάνι της Τελένδου

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Πιτμπουλο-Μανούλα

    Δε γίνεται σε μια τόσο μικρή κοινωνία να μη γνωρίζουν, να μην είδαν ,να μην άκουσαν. Διαβάζω αναρτήσεις τύπου "ξέρω ποιος είναι και θα του..." Το θέμα δεν ειναι να του... είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να υπερασπιστειτε στη πράξη και να καταδωσετε στις αρχές τον υπαιτειο. Είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν ελευθεροι τέτοιοι τρομακτικός,βαναυσοι τύποι... Σήμερα ηταν απροστάτευτο σκυλί αύριο θα είναι κανένα μωρο.. κάποιος άλλος ανυπεράσπιστος..που θα του κανει κακό και θα νιώθει νταης.
    Εστω και ανώνυμα διαφωτιστε τις αρχές.
    Αλλιως; Δε θα σταματήσει ποτε αυτό το φαινόμενο.
    Ηδη απο γραφικό νησι , απο στολίδι του Αιγαίου το μετέτρεψαν σε ομόνοια Αθηνών... αρκετά! Αν αγαπάμε τον τόπο μας , αρκετά!

  2. τομ

    Να το πληρωθει οταν ερθει η ωρα του και η ωρα των παιδιων που αναθρεφει. Ο καθε ανωμαλος βγηκε στους δρομους και βασανιζει ακακα ζωντανα.

  3. penny damianou

    Θα προτιμούσα το ατύχημα, αλλά δεν μου το επιτρέπουν τα στοιχεία του κακοποιού. Κρίμα στο πλασματάκι που έπεσε στα νύχια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.